Več

  TO JE PREHOD V SODOBNO SUŽENJSTVO

   

  V veliko zadovoljstvo mi je, kadar vidim, da ljudje dejansko berete moje kolumne! Nekateri razmišljate kritično, vendar vsak izmed nas je to nekje že slišal, prebral …, pa vendar je treba te stvari nenehno ponavljati! Tako se vtisnejo v Naš spomin. Le tako lahko naprej povemo tisto, kar je bistveno in pomembno. Brez dlake na jeziku. Na kratko in jedrnato!

   Danes imam namen opisati fenomen korona.

   Kaj v bistvu je vsa ta obsesija!? Kaj pomeni to za nas?

   Zgodovinsko dejstvo je, da je ljudi treba držati v strahu. Vsa obdobja do danes so vplivala na človekovo zavest preko neznanega, mističnega in kasneje versko pogojenega. Strah človeku jemlje moč in zmožnost treznega razmišljanja. V praveku je bil ogenj tisti, ki je jemal, potem so bile čarovnice v srednjem veku, ki so bile samo bolj učene ženske, ki se jih je verska dogma branila, in nenazadnje en kup nepotrebnih vojn, kjer se je prečistilo človeštvo. Danes to ni več mogoče! Vsaj ne v takšnem smislu. Ljudje so pismeni in dobijo informacije. Ljudje potujejo in so s svojo dinamiko neposredna konkurenca vladavini človeštva. Človek je postal svoboden! To ni v interesu vlad držav, cerkvenih dogem in ostalih zablojencev! Naenkrat je postalo nujno ustaviti svobodnega človeka! Kako? Človek že pozna vse trike in namere, vse dogme in zablode! Kako? Z lahkoto! Tisto, česar človek ne pozna in ne razume. Lansirati je bilo treba bolezen v neznani obliki, z visoko in nedokazano obolevnostjo, z obveznim cepljenjem, ki ni preizkušeno in vsebuje nano delce, brez česar ne bo možno potovati, imeti službe in družbe! To je menjava sistema ali Nov svetovni red! To je prehod v sodobno suženjstvo. Zadnji korak je ukinitev gotovine, ki bo ljudem odvzel zadnji kanček svobode.

  - Advertisement -

   Potreben je razumski odpor in upor proti temu. Vzor so Švedska, Danska in Norveška. Končajmo z norostmi in si sami izbojujmo svobodo.

   Samo tako, drugače nastopi novo obdobje, ki je nam nepoznano, in bomo sužnji samih sebe.

   Ni potrebe, da mislite enako ..., vendar hvala, ker ste prebrali moje razmišljanje.

   

   

  /Naslovna fotografija: https://pixabay.com//

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj