Več

  “TAKO PRISTRANSKEGA AGITPROP POROČANJA, KOMENTIRANJA ŽE DOLGO NISEM DOŽIVELA!”

   

  Spoštovana varuhinja tudi mojih pravic (!), spoštovani uredniki in novinarji tudi “moje” (ker jo plačujem!) RTVSLO! 

  Kupci smo pripravljeni kupiti-plačati dobrino oziroma storitev le, če jo potrebujemo. Cena, ki smo jo pripravljeni plačati, je odvisna od koristnosti (ekonomska zakonitost).  

  Ker nam ni vseeno, kam pluje naša družba-nacija-država (v konvoju znotraj EU, kar je metaforično ponazoril JJ v svojem pismu), skušamo biti odgovorni državljani (volivci) informirani o dogajanju doma in v tujini. Večina ljudi dobiva informacije preko TV ekranov, saj gre za najhitrejšo in enostavno obliko informiranja (najmanj napora). 

  V demokratični pluralni družbi je osnovna zahteva, da javna (tudi moja) TV zadovoljuje interese vseh drugačnih, vendar enakopravnih. Informacije morajo biti resnične in celovite, komentatorji pa morajo biti poznavalci, resnicoljubni in korektni.  

  - Advertisement -

  Čeprav ne gledam UTRIPA (ugibajte, zakaj), sem se tokrat (21. 11. 2020) potrudila, ker sem hotela preizkusiti svoja predvidevanja o današnji oddaji, glede na nedavne politične dogodke. In se nisem uštela.  

  Tako pristranskega AGITPROP poročanja-komentiranja že dolgo nisem doživela! Nazadnje sem pisala Mihi Drozgu – POP TV, širši prispevek mi je objavila vaša nekdanja sodelavka, ki je preveč raziskovala in razkrila, zato jo je bilo treba likvidirati.  

   

  https://www.mojcavocko.si/2020/10/06/veckrat-ponovljena-medijska-laz-postane-resnica/

   

  Naj povem, da o problemu medijskih manipulacij pišem že od leta 2000, ko je bil medijsko umorjen dr. Bajuk. Sem pa leta 1994 v živo spoznala, v družbi kulturnikov in urednika, kako se širijo laži v množici (takrat o vojaškem udaru).

    

  Prav neverjetno se je potrudila (verjamem, da bo ustrezno plačana) vaša politična aktivistka Jasna KRLJIĆ VREG. 

  No, gospa tovarišica ni le agitatorka, je tudi funkcionalno nepismena, mogoče pa je zato bila tudi primerna za današnjo oddajo UTRIP.  

   

  Jasna Krljić Vreg; FOTO. Žiga Culiberg, vir: https://www.rtvslo.si/

   

  Upam, da bo(ste) prebrali in razumela(li) moj spodnji komentar na Portal+ (tamkajšnje branete … sem nadomestila z RTVSLO-jevci). 

  Resnica boli naše RTVSLO-jevce, pa milane in aleše, pa politično tretjerazredne AB, fajon šarce, ki papagajajo nesmisle in se ne zavedajo neumnosti, ki jih trosijo. Nekdo je pozval Ropa in Anderliča, naj se vrneta in prideta levici na pomoč.

  RESNICO je povedala, v kratkem stavku, Merklova: slovenski premier Janez Janša je pozval k delu za kompromis, to pa je tudi v interesu nemškega predsedstva svetu EU. 

   

  – klik na posnetek –

   

  (Je naša Jasna pozabljiva?)  
  Medtem ko je Janša proaktiven in spoštovan v EU (pismo kaže njegove visoke sposobnosti in znanje), pa duhovno podhranjeni Zares-SMCSD revček Brglez prehitro tvita o navtičnem patetičnem zmazku, ob njem pa je politično propadlega ZAL(ar) Aleša neznansko sram, ko ga sosedje v Avstriji (jedrni Evropi?) sprašujejo, kako je mogoče, da je slovenska politika zašla na stranpoti demokratične države. “Cela Evropa se zgraža nad nami”, nam razodeva v svojem “predčasnem” (!) tvitu. 

   


  P. S.: 

  “Vsi, ki ste se in se še boste tako vneto zgražali nad pismom Janeza Janše v Bruselj, s katerim je dokazal, da je pravi lider v pravem času, ste se pošteno brcnili v koleno in dokazali, da ste res zelo daleč od njegovega političnega, človeškega in vizionarskega nivoja”, ponavljam za komentatorjem na spletu. TUDI VI, Jasna Krljić Vreg & RTVSLO!

   

  Lep pozdrav,

  v pričakovanju ukrepanja varuhinje in urednice RTVSLO.

  /Op. uredništva: citat pisma, ki ga je Iva Pavlin Žurman sinoči 21. 11. 2020 elektronsko poslala več uredniškim, odgovornim osebam Televizije Slovenija./

   

   

  &  &  &
  PODPIRAM(O) SLOVENSKI NEODVISNI MEDIJ:
  Spletni medij DOSJE – od 20. 5. 2020 pri Ministrstvu za kulturo RS vpisan v Razvid medijev RS -, ki ne prejema nikakršne subvencije, želim(o) podpreti z donacijo:  https://www.paypal.com/paypalme/mojcavocko?locale.x=en_US
  Kontakt za donacije in oglaševanje: pošlji e-pošto 
  Naslova FOTO: Utrip TV SLO, vir: MMC RTV SLO 

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  UDBOMAFIJSKI UMOR ODLIČNEGA KRIMINALISTA

  LIPICANCE KOLJEJO! JEDO NA BRDU?!

  ZAROTA VELIKIH STARCEV

  REVOLUCIJA V ZRAKU

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj