Več

  PETICIJA ZOPER REFERENDUM, KI GA POSKUŠATA IZSILITI STRANKA LEVICA IN SD

   

  Zagrizeni poskusi opozicije, da (z)minira pravkar sprejet zakon o zagotavljanju sredstev za investicije v Slovenski vojski v letih 2021 do 2026 (ZZSISV26), so med Slovenci sprožili tudi ogorčenje in protestno peticijo, ki jo je mogoče (preprosto) podpisati na tem linku:  

  https://www.peticija.online/peticija_proti_referendumu_ki_ga_elita_razpisati_stranka_levica_in_sd?uv=30554157

   

  “PETICIJA

  - Advertisement -

  s katero pozivamo predsednika Državnega zbora, da na osnovi referendumske pobude stranke Levica in SD o zakonu za dodelitev 780 milijonov eur za Slovensko vojsko

  REFERENDUMA NE RAZPIŠE !

  S podpisom te peticije se pridružujem zahtevi, da predsednik Državnega zbora Republike Slovenije prekine referendumski postopek za izvedbo referenduma o sprejemu »Zakona o zagotavljanju sredstev za investicije v Slovenski vojski v letih 2021 do 2026 (ZZSISV26)«!

  Ustava Republike Slovenije v 90. členu prepoveduje razpis referenduma, kadar se ta nanaša na »zakon u nujnih ukrepih za zagotovitev obrambe države, varnosti ali odprave posledic naravnih nesreč«.

  Stranki Levica in SD s tem kršita Ustavo Republike Slovenije in izsiljujeta odločitev, ki pomeni zmanjševanje nujno potrebne obrambne moči države, s tem pa tudi ohranjanje državnosti Republike Slovenije. Zahtevi stranke Levica in stranke SD služita zgolj ozkim, dnevno političnim strankarskim interesom in sta protiustavni ter s tem protislovenski!

  Zato predsednika Državnega zbora pozivamo, da referenduma ne razpiše!”

  EnXyMuvXYAEEhoC.jpg

   

   

   

  &  &  &
  PODPIRAM(O) SLOVENSKI NEODVISNI MEDIJ:
  Spletni medij DOSJE – od 20. 5. 2020 pri Ministrstvu za kulturo RS vpisan v Razvid medijev RS -, ki ne prejema nikakršne subvencije, želim(o) podpreti z donacijo:  https://www.paypal.com/paypalme/mojcavocko?locale.x=en_US
  Kontakt za donacije in oglaševanje: pošlji e-pošto 

  Fotografiji, vir: Ministrstvo za obrambo RS, Twitter

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  ON, KI RAZDVAJA …

  JEZDECI APOKALIPSE

  POPIS KUR

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj