Več

  SVINGERSKO NEDOTAKLJIVO SODSTVO IN KORUPTNO “NEODVISNO” TOŽILSTVO

   

  »Pravosodni minister je branitelj ustavnosti in zakonitosti« – izjava nekdanjega ministra Aleša Zalarja (Delo, 28. 5. 2021, stran 2), ki je komentiral odstop ministrice Lilijane Kozlovič.

   

  POTEM KO SEM JO SREČALA, JE KOT MINISTRICA ODSTOPILA

   

  - Advertisement -

  Septembra 2014 je postal pravosodni minister Goran Klemenčič, ki je »branil ustavnost in zakonitost« tako, da je ignoriral obsežno študijo dr. Lovra Šturma o kršenju človekovih pravic s strani posameznih sodnikov v posameznih sodnih postopkih (gre za natančen poimenski seznam sodnikov in njihovih kršitev). 

  V samem vrhu kršiteljev se je znašel takratni predsednik Vrhovnega sodišča Branko Masleša, ki se oktobra 2014 ni odzval vabilu na sejo državnozborske komisije za peticije, človekove pravice (udeležila sem se je kot povabljena članica Odbora 2014). Poslal je Gregorja Strojina, vodjo Službe za odnose z javnostmi pri Vrhovnem sodišču RS.

  Koalicijski poslanci so sejo obstruirali (prvi je odšel Matjaž Han iz SD), v medijih o seji komisije in študiji kršenja človekovih pravic takrat niso pisali, v časopisu Delo je bila le nesramna izjava (rubrika Izjava dneva) sodelujočega ministra Klemenčiča, nekdanjega študenta g. Šturma (je povedal na seji), da je šlo za tiskovno konferenco SDS. Sarkazem gospoda ministra, ki ga vsebina, kot kaže, ni zanimala!

   

  IZPADI PIJANEGA MINISTRA GORANA KLEMENČIČA

   

  Spomnim naj, »pošten predsednik« Vrhovnega sodišča RS Branko Masleša (nekoč partijski sekretar – https://www.dnevnik.si/1042399809) se ni izločil iz senata (kontaminacija) v primeru Patria, ko je šlo za varstvo zakonitosti (pritožba Janeza Janše).

   

  Danes je Gregor Strojin zopet v vrhu sodne uprave (za časa ministrice Katič iz SD pod Šarčevo vlado je postal državni sekretar), kjer je tudi Tina Brecelj (danes vodja službe za odnose z javnostmi), ki je bila pod Cerarjevo vlado državna sekretarka pri Klemenčiču.

  Tina Brecelj je sicer partnerka podpredsednika vrhovnega sodišča Miodraga Đorđevića, ki je izrekel suspenz sodniku Radonjiću, ki je »napačno sodil« – je aprila 2019 oprostil dr. Milka Noviča. Novič je bil dec. 2017 pravnomočno obsojen za umor direktorja Kemijskega inštituta dr. Janka Jamnika (dva mafijska strela pred Via Bono, decembra 2014), čeprav bi takrat moral biti neviden dron, ki bi letal med Žaucerjevo in Via Bono (misija nemogoče). Tega pa ni bila sposobna ugotoviti niti specialna državna tožilka Blanka Žgajnar (tožilka, ki je zamudila z vložitvijo obtožnice proti županu Z. Jankoviču – primer farmacevtka) niti direktor NPU Darko Majhenič niti tisti sodniki(ce), ki so krivo sodili. Tožilka Žgajnar bi po šestih letih še vedno preganjala Noviča (skupaj z odvetnikom »naročnikov« Miho Kuničem), če ne bi, tik pred zastaranjem, sodnica Sinja Božičnik Noviča oprostila in rešila »čast sodišča«.

   

  Vir: https://www.grounded.si/speakers2019/gregor-strojin/

   

  Nekdanjega LDS (zares?) ministra Zalarja sprašujem:

  »Kateri minister je v obdobju december 2014 – december 2020 branil ustavnost in zakonitost?«

   

  Politika v sodstvu? Kje pa, sodstvo je vendar neodvisna veja oblasti, ki se je ne sme kritizirati, posamezniki le naključno krožijo med to vejo in izvršno vejo oblasti! Le prave vere moraš biti!

   

  Vir: https://pixabay.com/

   

  Janša krši ustavo, kričijo štirje politični papagaji in njihovi medijski in pravosodni apologeti.

  V petek, 28. 5. 2021, pa so na ulice pripeljali še znane in neznane rdeče uličarje (»bicikliste«).

   

   

  P. S.:

  27. 5. 2021 je »eminenten« pravnik Saša Zagorc, profesor na PF v Ljubljani, ki ni pisnil ob nezakonitem procesu Patriaseznanil bralstvo časopisa Dela (kjer brez prestanka »sekajo« po  Janezu Janši in SDS) o pravnem pobalinstvu (sic!) vlade, »saj vlada (alias JJ) črkobralsko razume zakon, da bi moral državnotožilski svet nujno in brez izjeme predlagati točno tri kandidate za evropsko delegiranega tožilca«. No, ko gre za pravoverne kandidate, sta za Zagorca dovolj le dva. Sama mislim, da je vedno bolje, če izbiraš med več kandidati. Je mogoče problem, ker tretji ne bi bil všeč t. i. pravni stroki (globoki državi)? 

   

  Prof. dr. Saša Zagorc; vir: https://verfassungsblog.de/author/sasa-zagorc/

   

  Glede zaupanja v strokovnost in resnicoljubnost tožilstva v Sloveniji me zanima, ali je specializirano državno tožilstvo že začelo z novo preiskavo umora dr. Janka Jamnika ali pa čaka na »dokaze o vpletenosti eminentnih naročnikov umora«, ki naj bi jim jih priskrbeli odvetniki nedolžnega M. Noviča? Obstajajo vsem znani posnetki kamer dogajanja na parkirišču v času umora, pa tudi priče, ki marsikaj vedo. So ustrahovane?

   

  https://dosjemilkonovic.si/post/581251/zakaj-specializirano-drzavno-tozilstvo-sdt-ne-nadaljuje-z-iskanjem-krivcev-za-umor-dr-janka-jamnika

  Vir: https://dosjemilkonovic.si/post/581251/zakaj-specializirano-drzavno-tozilstvo-sdt-ne-nadaljuje-z-iskanjem-krivcev-za-umor-dr-janka-jamnika

   

  Naslovna fotomontaža, vir: https://pixabay.com/illustrations/pears-faces-grimassen-humor-tooth-1263435/

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  1 komentar

  1. Bravo, portal Dosje!
   ZAŽIGALNO – PREŽIVETVENA TEMA DANAŠNJEGA DNE !
   Pišemo Knjigo preživetja. Pišimo, kokodakajmo skupaj, akademiki gredo itak po svoje. Slavni zveličavni, recimo, dr. Rupel spet nekaj solira, solira tudi dr.mr.fr.dp in futurist Miškatomideli Pahor Borut, tralala!
   Kje imajo ti nedorasli primestni fantički svoje bulls ? A si sploh kej upajo, jajčarji ?
   Kot je za neka babe bilo izvedeno v medijih, da so nedofukane – velja povsem isti drek za mnoge svetohlinske velikaše slovenijanstva – ki nas je priguncalo v Kučanovo brezizhodnost, ki jo zdaj strateško išče v terorizmu svoje odfukane mladosti, ko je 17 leten že špecal svooje vrstnike, da hodijo k maši. A se je bedanik Kučanov kdaj vprašal kje je njegova mati in oče ta trenutek ? Stavim, da ne. Žal.
   ——————————————————————————————————–
   Berite, recimo: Bible decoded in se treznite. Morda me boste malo razumeli, Življenje ali Smrt.
   ——————————————————————————————————–

   V Kučan-Golobič-Odlazek Butalah pa je naslovna tema tudi tole:
   ALI JE ŽUPNIK ZANOSIL, PARDON, JE KELNARCA NOSEČA, TROBIJO KUČANOVE SLOVENISTANSKE NOVIČKE-
   če ni drugega, se v naslovu navsezgodaj, danes 4. Junija 2021 pred sedmo uro, svinjsko zlaže novinarček A.BRUDAR pod vodstvom maziljenega Bojana Budje, “DA JE NA GOLTEH PADLA GONDOLA! ” U vražju mater, pokvarenjaki mastnih naslovov – to počnejo kar naprej, ampak za nekaj drugega gre – POSLUŠAJTE – FILAJO VAŠO PODZAVEST – KUČAN JE DOBER – zvotlejeno širijo FAKE-LAŽ, da narod naučijo na vsegliharsko prenašati Laži – brez kritičnega odnosa! PLOSKOGLAVCI !
   SLOVENISTANSKE NOVICE :
   https://www.slovenskenovice.si/kronika/doma/gondola-na-golteh-zgrmela-v-dolino/
   Pizdunom tukaj sporočam, da vem, da to počnejo po strateški komandi- potem ,ko velja njihova fuknjena spahnjena LAŽ – potem Boga , Razsodnika ni, ni kazni, ni zločina !
   Prasci kajnovski ! Bogu povem, da za take barabe ne bom molil ,ampak bom vzel lajšto in gonil !
   Ljubi Stvarnik, drznem si razmetati Tvoje svetišče, saj si mi dal vzgled, bojim pa se ne, lahko me ubijejo – nič zato! Bom vsaj konkurenca Štefanu, Janezu brez glave, Ivanu Krambergerju ! Z veseljem!
   DOSTOJEVSKI VAM JE NAPISAL KAJ VAJU ČAKA, tov. BRUDAR in Tov.Budja!
   Mojca, malo sem zašel – samo mimogrede, ok?
   Hudiča je treba držat za roge in ga brcat v votla smdeča jajca!
   ———————————————————————————————————–
   Iz tega semena, bo vzklilo zlato klasje, Mojca !
   Še bo trajalo, samo pšenica , ki bo zrastla, ne bo gorela, ne bo plesnila in povodnji ji ne bodo škodile.
   REVOLUCIJA LJUBEZNI DO BOGA IN DO ČLOVEKA, MOJCA !
   Ampak, lajšto v roke in batine, ne slišijo več!
   ———————————————————————————————————-
   TAKO NAM, SLOVENCEM, POMAGAJTE, MAGDALENA GORNIK, LOJZE GROZDE in IVAN KRAMBERGER !
   (Pokorno javljam, da tako prosim jaz le za primer, saj slovenskih Svetnic in Svetnikov je na tisoče .)
   Trdim, da ni slovenskega demona, ne živega ali tostransko mrtvega , ki bi jim znal ali bil sposoben kljubovati , zato gremo za njimi, saj v njih je Življenje, ki ga ne morejo niti malo oškodovati.

   Zdaj pa neham, grem pogledat, če zunaj še sije sonce!
   V Ljubljani se pripravite na potres.Brez heca.
   Od Marca delam točke na zemljevidu Slovenistana – po Petrinji sem začel – gostota pik kaže kje se bo najverjetneje zgodilo – brez blefiranja – zadeva se lomi nekje med Kobaridom in Bovcem, tam je oporišče “ročice”, ki Slovenijo rine na SV – potegnite krivuljo Bovec-Ljubljana- Brežice-Petrinja in se malo zamislite – to ni extraterrestrials – čisto zemeljsko je to, naj nam Bog pomaga – KUREŠČEK JE DE FACTO NA ROBU TE TEKTONIKE, MEDŽUGORJE JE NA NJENEM ZAČETKU.
   Gora Dobrač (iznad Bovca na skoraj tromeji) se je na stičišču tektonske ročice z Evropo enkrat že sesula in pokopala tisoče človekov.
   Tako, malo streznitve. Amen in lepo se mejte, a nede, Mojca ?
   ——————————————————————————————————-
   dr.Šturm je pisaril eseje in analize, nikoli pa ni dvignil glasu iznad 17 decibelov, njegov šef, ki so mu slačili kožo pri živem telesu s Patrijo, Janšev janez, tudi, žal, ne!
   ——————————————————————————————————–
   Mojca, draga Urednica, vsekakor se vedno spominjam Don Kihota na suhem kljusetu , ko ob sončnem svitu napade veliki mlin na veter tam nekje v Andaluziji in se oproda Sancho Pansa drži za glavo….
   ———————————————————————————————————–
   Vi, Mojca, proti Kučanovi mašineriji maksimalnega Masleša Satanizma ? Se strinjam. Je pa noro.
   A si predstavljate v kakšni svinjski zdrekani godlji brodijo Udbokučanisti, Mojca – se da to narisati ?
   Škoda, Španzelj slika prelepo, Salvadorja Dalija pa nimamo.
   Se da prekopirati kake slike Pekla in jih začeti objavljati – ker ti hudičvi človeški demoni ne verjamejo čisto ničesar več!
   Groteska Pekla eskalira iz tedna v teden- poglej, Mojca, na drugo stran zavese kjer naj bi bila Svetloba Življenja – kobajagi papež Frančišek – zame to ni – zagovornik splavljanja nerojenih ljudi prihaja na obisk v rdečo Slovenijo baje -Odlazkovi javljajo – verjetno Rode Travel Agency organizira – a kaj veš kdo ga vabi in koga kani obiskati ta skrunilec vsega Božjega ? Pa greva nazaj k temi…
   Štefan jim je tudi stal nasproti in so ga kamenjali. Postal je Sv.Štefan!
   Janez je prasici skurbani v ksiht povedal kar ji je šlo, njenemu vladarskemu fukaču ravnotako. Oddrobila sta mu glavo. Zdaj ga lahko, ko je Svetnik že več kot dva tisoč let, prosiva, da pomaga sekati
   glave Kučanovim Demonom tipa Klemenčič, ki se ga še nažret ne zna tako, da bi se ne videlo, pizdun pokvarjeni nam navajenim pijancem laže, da se mu je krivila hrbtenica…ja pa ja de, drekač lojasti !
   ——————————————————————————————————-
   Whiskeyman, spajžlani zguncani obešenjaški durak vseh durakov Udbokučanistana, ki si je drznil pred mikrofone Parlamenta države in se delal norca iz mene osebno in iz vsega delovnega ljudstva, nabiti lolek in spudljani blebetač, K.k.k.kl..klemenčič, ki je obešenjaško spregledal in povozil kaj vem katero Šturmovo analizo – me niti ne razpizdi toliko, kot izgleda – najbolj me razgoni v mozgovju dejstvo, da Janševa opozicija barabe ni interpelirala in to tudi demonstracijsko, razbijajoč s pestmi v parlamentu
   , viharno in huronsko barabe ni nagonila na cesto – z pihalnikom za alkotest ali brez njega – ko je bil še čas priložnosti – ki so vse po vrsti zamujene – tudi zato imamo zdaj eskalacijo terorizmov vseh pojavnih oblik – jasno izraženih satanistično v njihovi kali !
   MESEC-KORDIŠ-FALAGA V KRVAVORDEČI BARVI GROZIJO !
   —————————————————————————————————–
   ex-ex- precednik Milan Kučan nima besed, ne jajc, ne korajže, da bi podal izjavo !
   Ker je on turbo mega generator tega terorizma !
   Mojca, Bravo!

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj