Več

  STOP IZVOZU POHABLJENE EU-DEMOKRACIJE

   

  Sinoči sem EU-delegaciji poslal poziv. Naj se vidi temna stran slovenskega meseca. In naj sedanji EU-parlament končno spregleda, da je SLO edina država EU, ki ni zmogla ratificirati EU-resolucije iz leta 2009 o odpravi posledic treh totalitarizmov. Prepričan pa sem, da današnji EU-parlament ne bi zmogel spraviti skupaj niti sence tedanje resolucije.

  Zakaj delegacija EU v Sloveniji ne dovoli snemanja – morda zato, da si pušča prostor za nove medijske manipulacije?

  Ali bo Slovenija morala učiti demokracije Nizozemsko, kjer na ulicah streljajo novinarje, tamkajšnja vlada pa je nemočen opazovalec – kot pred dvema desetletjema nizozemska vojska v Srebrenici.

  EUparlament naj namesto polemiziranja s slovensko vlado pozove slovenski DZ k ratifikaciji resolucije – tega ključnega dokumenta, ki lahko združuje, namesto da razdvaja Evropo.  

  - Advertisement -

   

  Citat pisma:

  SPOROČILO IN POBUDA GOSPE SOPHIE IN ‘T VELD

  Ob vašem obisku v Sloveniji pričakujemo, da se boste potrudili poiskati resnico o svobodi medijev v SLO pri navadnih ljudeh, ki niso propagandisti nobene politične stranke. Menimo, da je nujno da si, predno delate zaključke o svobodi medijev v SLO vzamete čas in se sestanete z predstavniki civilne družbe, z ljudmi, ki smo že leta žrtve medijskega ENOUMJA tako s strani RTVSLO in kot  tudi s strani STA. Le na ta način boste dobili celovito in objektivno sliko, ki bo mnogo objektivnejša od tiste, ki vam jo slikajo skrbno izbrane civilnodružbene nevladne organizacije. In »neodvisni« medijski in pravni strokovnjaki.

  Predlagam, da v Centru Evropa v Ljubljani v soboto, ali že prej, vsekakor pa pred odhodom v Bruselj organizirate sestanek s predstavniki žrtev enoumnega medijskega nasilja, ki v SLO traja vse od leta 2008 do danes, posebno močno pa v zadnjem času. Gre za sestanek z ljudmi, ki smo leta in leta v prijavljenih in kulturnih protestih demonstrirali pred Vrhovnim sodiščem RS in nam mediji v vseh teh letih  skupaj niso namenili več kot 5 minut, medtem ko razbijaštvo in nasilje sedanjih razbijačev na ljubljanskih ulicah z velikim veseljem »neodvisni« mediji promovirajo v najbolj gledanih terminih po 15 minut in več.   

  Spoštovana gospa, pričakujemo vaš pozitiven odgovor glede srečanja. Razumeli smo vaše sporočilo, da se želite informirati od navadnih ljudi.  

  Zato smo se opogumili, da se srečamo z vami. Upam, da bo pripravljenost obojestranska. Kajti, samo resnica nas bo osvobodila. 

  Delegacija za srečanje je pripravljena priti do vas kadarkoli. Predlagamo petek 14.10 ali soboto 15.10 v Centru Evropa, kjer bo tudi možnost prevajanja in snemanja celotnega dogodka. Ne gre nam za lastno promocijo, gre nam za resnico z obeh strani, tudi s temne strani meseca.

  Ljubljana, 14.10.2021                                                      Vili Kovačič, državljan K.

    

   

  Naslovna FOTO: Sophie in ‘t Veld; vir: Igor Pirkovič, https://twitter.com/IPirkovic/status/1442815646090280962/photo/1

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  ON, KI RAZDVAJA …

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  JEZDECI APOKALIPSE

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  1 komentar

  1. Ultra zanimiva Božja previdnost!
   Poglejmo kaj se je združilo v čudnem naklepu hudega Zla !
   Kdo se je , samo po Božji volji srečal v Sloveniji v tem usodnem času za Evropo?
   Srečalo se je dvoje hudih zmešnjav, ki jih poosebljajo voditelji pogroma nad demokratično slovensko vlado in nad demokratičnim narodom. Kdo so ti ljudje ?
   So Nizozemci in so Srbijanci. Imena protagonistov poznamo iz medijev zadnjih mesecev.
   Oboji so dno od dna za človeštvo planeta Zemlja iz genocidnega masakra nad nedolžnimi Bošnjaki leta
   Gospodovega 1995 v Srebrenici ,nad katerim ljudje obnemijo danes in bodo obnemevali še desetletja.
   Eni so bili rdečefašistični nacionalni heroji Srbi, morilci od Ratka Mladića in drugi , Nizozemciiz iztirjenega severa Evrope v službi človeštva skozi Združene narode, ki so po kukavičje popolnoma odpovedali in to brez vsake slabe vesti in prepustili srpskim pijanduram proste roke v pobijanju nekdanjih sodržavljanov vseh starosti in to v hrbet .
   Oboji, Srbijanci in Nizozemci najslabše sorte zdaj poiskušajo učiti in ustrahovati nas, Slovence.
   Predsednik vlade, g. Janša, hvala stokrat za Vašo ponosno osebno in državniško držo!
   Ne popustite za nobeno ceno tem divjaškim Barbarom.
   Z sinonimnimi glasniki zločina in z glasniki ljudstev brez vsake časti ni debate ob njihovem potuhnjenem nasilnem diktatu in grozjaštvu pod nobenim pogojem !

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj