Več

  SPECIALIZIRANO DRŽAVNO TOŽILSTVO POD PREPROGO POMETA ISKANJE MORILCA DR. JANKA JAMNIKA?!

   

  Saj ni res, pa je!  

  Potem ko je sodnica Sinja Božičnik oprostila dr. Milka Noviča v sojenju za umor dr. Janka Jamnika, saj v razpoložljivem času nikakor ni mogel priti na kraj kaznivega dejanja (potrjen je popolni alibi), sta Novičeva odvetnika pozvala SDT k iskanju pravih krivcev umora. Toda, kot kaže, skuša SDT zadevo pomesti pod preprogo!

   

  “Gradiva je dovolj tako v sodnem spisu – umor Jamnika kot v sodnem spisu – poskus umora dr. Plavca, je povedal sodnik Radonjić, ki ga je podpredsednik VS Đorđević avgusta 2020 suspendiral, ker je javno kritiziral dogajanje v pravosodju, sedaj pa se začenja proti njemu celo kazenski postopek zaradi “obrekovanja in razžalitve”. Ne vodi pa se kazenski postopke proti tožilki Žgajnar, ki je naklepno podaljševala postopke in omogočila “brisanje sledi” za pravimi krivci umora Jamnika. 

  - Advertisement -

  Ne le obramba in starši umorjenega, nadaljevanje preiskave zahtevamo tudi vsi, ki smo leta hodili na sojenje Noviču, pisali kritične članke po medijih in zahtevali RESNICO in PRAVICO!

   

  Zakaj Specializirano državno tožilstvo (SDT) ne nadaljuje z iskanjem krivcev za umor dr. Janka Jamnika?

   

  Vir: https://dosjemilkonovic.si/post/581251/zakaj-specialno-drzavno-tozilstvo-sdt-ne-nadaljuje-z-iskanjem-krivcev-za-umor-dr-janka-jamnika

   

  P. S.:

  Tik pred umorom Jamnika (dec. 2014) je novinar Dela v prispevku omenil nepravilnosti na KI, o katerih bo še pisal, ter dodal, da je opozorjen, da gre za kočljivo, nevarno temo. 

   

   

  &  &  &
  PODPIRAM(O) SLOVENSKI NEODVISNI MEDIJ:
  Spletni medij DOSJE – od 20. 5. 2020 pri Ministrstvu za kulturo RS vpisan v Razvid medijev RS -, ki ne prejema nikakršne subvencije, želim(o) podpreti z donacijo:  https://www.paypal.com/paypalme/mojcavocko?locale.x=en_US
  Kontakt za donacije in oglaševanje: pošlji e-pošto

  Naslovna fotografija: Blanka Žgajner, višja državna tožilka, na vhodu Specializiranega državnega tožilstva; vir: https://old.delo.si/novice/politika/kadrovanje-v-specializirano-tozilstvo-na-ledu.html

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  UDBOMAFIJSKI UMOR ODLIČNEGA KRIMINALISTA

  LIPICANCE KOLJEJO! JEDO NA BRDU?!

  ZAROTA VELIKIH STARCEV

  REVOLUCIJA V ZRAKU

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Prejšnji članek
  Naslednji članek

  Sorodne objave

  1. Hudooo, a mora to tako biti?

   Ali je dekodirana Biblija vse to napovedala?
   Janezova Perestrojka za 2.Republiko Slovenijo
   Kučanova Basitlija – Velika Komisarska loža Krivosodje ! Pada !

   Spravite sliko iz naslovnice!
   Ko bo padla ta babja pošast ,se bo začelo podirati Krivosodje okoli katerega smo se drli mesece dolgo : “Kučana v arest!”
   Pripravite ognjemete in možnarje. Finale je tukaj.

   Ne, levuharji, da pada Vlada, vi padate in to v precej prostem padu z preperelimi padali.
   Točno je v zraku, kar je zapisal Pavel Ruparjev – Janez Janša osebno je Tarča.
   Še iz Kučanovega triumvirata , da ja ne bo kdo mislil, da bo vladal kdo drugi, nego MI , komunisti Staneta Dolanca in “Jutri bo nov dan in spet vas bomo strojili z našimi jermeni!”
   Ampak , ne pozabite , Kučan-Golobičevi doktorji za postavljanje vladarjev in komisarski eksemplarični eksekutorji , regulatorji družbenih gibanj, inženirji družbenopolitičnih procesov z orkestrom RTV Hanzi & Petrič&Odlazek buljijo in gledajo z odprtimi usti iz rdečega Kremlja Murgle v moskovski rdeči Kremelj kaj bo Car Putin Grozjak storil z žrtvijo Navalnim, ki ga Novičok ni mogel ubiti po volji Božji – kjer poteka še hujšein obširnejše zadnje dejanje Gorbačovove Perestrojke.Putin se križa kadar pride na veselico novomeške Krke in Zbornaji komandi “Rusko-slovenskega” bratstva h Ruski kapelci . Zore mu takrat ni povedal kar bi mu moral, da se glasnik Zla, Hudič ne sme križati pod
   ikono Kristusa kralja, ker se je zbal za podobno bratstvo posebnega krščanstva in posebnega Pravoslavlja. Napaka. Vsi so pozabili zakaj je Jazus krvavel od Poncijevih valpetov in judovskih Farizejev in izkrvavel s predrtim Srcem Brezmadežja nja gori Lobanja…pa tako lepo nam znajo pridigati za tavelike praznike…ljubi Jezus, kaj je v njih?
   In , kako neverjetno enostavno se ponavlja zgodovina – spet usodo ruskega naroda usmerjajo in kreirajo, kdo že?
   Švabski Nemci.
   Pa ne misliti, da Merklova ali stranka CDU ali pa neka druga – BZŽ! Ne.
   GELD . MONEY, PENGAR, NOVCI, PARE, DENAR – Rublji, Marke, Euri in veliki mešetar SCHRODER & Co & GMbH, velika režeča švabska socialistična požrešna žaba !
   Spet Švabi, ta zalega hudičevega satanskega Zla na Zemlji.
   Speljali so Oktobrsko revolucijo z Leninom.
   Speljali so spopad Nacizma in Komunizma.
   In jasno, je kam je privezana usodna usodnost, in Janeza Janše in Ivana Krambergerja in Milana De Kučana !
   NI IZGUBIL SAMO TRUMP.
   Izgubil je škof Vigano.
   Izgubljamo Slovenci.
   Izgublja identitarna odgovorna zgodovina treznih in Boga boječih in Bogu odgovornih.

   In, da ne bo nejasnosti, kdo je zmagal ?
   Zmagalo je Zlo, Prevara, SPLAV ČLOVEKA & BOGA, Mr. Mc Carrick-Frančiškov frend, Lgbt, ANTIFA = Fašisti, Svetovna oligarhija močnih, Kitajska Partija, Papež Frančišek, kard.Zore desno od papeža, Panchamama na kovancu Vatikan za 10 Eur, Arabci & Islam in združeni Črnoborzijanci & Prostozidarji&Kvartopirci s človeškimi Dušami.

   Jazus, tvoj čas je napočil. Rojstvo -40 dni v Puščavi – Pilatova sodba – Getsemani – Judež- Križev pot in trnova krona- Kalvarija-Gora Lobanja in Odrešenje.
   Zdaj je čas ognjenega Čiščenja Zemlje.
   Bežite in se ne ozirajte, kot se je Lotova firbčna žena, samo tecite, nič ne jemljite s seboj!

   Hvala, Urednica za Opominjanje.
   Še malo in ne bo pomagalo, razen , če mučeniki Rusije, Slovenije, Španije, Iraka, Sirije,Bosne, Ruande, Kube, Venezuela, Kambodže ne ukrenejo še kaj pri Najvišjem.Amen.

  2. Ko na vrhu namesto pravičnikov sedijo zločinci !
   Njihov čas odhaja.
   “Skromni bodo zemlje dedovali!”
   ———————————————————————————–
   Sinoči so nam bile dovoljene naše sanje.
   DANES JE NOV PREKRASEN DAN.
   In jutri ter pojutrišnjem tudi !
   ———————————————————————————————–
   Bogu hvala ! Janez, kapo dol in globok priklon!
   Mojca Vočko – upanje umira tazadnje. Zaradi trpečih vztrajnikov kot ste tudi vi , je začelo v Sloveniji sijati sijajnejše Sonce .Čestitam in hvala Vam.
   Datuma , ki zamejujeta slovensko svobodo, zdajle, na hitro, za mene sta 13.Maj.1941 , ko Komunisti po Italijanih ubijejo poveljnika TIGRa, Danila Zelena
   in včerajšnji datum, torej 15.Februar2021 , ko je Komunist Kučan po zadnji enoletni borbi , ko je svojega maziljenca poslal s puško vred v
   zgodovinsko koruzo, popolnoma do tal potolčen s svojim Golobičem, Odlazkom in Maslešo v svoji vodenični in satanski hinavščini brez primere.
   1941 – 2021 je natančno 80 let, ljudje.
   Ne se slepiti, do Svobode je še daleč, včeraj se je samo zabliskala v daljavi po gigantskem 30 letnem mučnem in za mnoge življensko krvavem boju.

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj