Več

  SLOVENIJO OD ZLATE OLIMPIJSKE MEDALJE V KOŠARKI LOČUJETA (LE) ŠE DVE FENOMENALNI ZMAGI

   

  Zlata olimpijska medalja v košarki … se Sloveniji vse bolj nasmiha. Danes je izvrstna slovenska košarkarska reprezentanca v svojem nepopustljivem šampionskem slogu v olimpijskem četrtfinalu premagala Nemčijo. Spektakularnih košarkarskih akcij in trenutkov ni manjkalo – med njimi je tale filmska podaja košarkarskega zvezdnika Luke Dončića, ko je pred nemško obrambo žogo za svojo glavo podal kolegu Michaelu Tobeyju, ta pa je seveda zadel koš (klik na video v tvitu):

   

  - Advertisement -

   

   

   

   

   

   

   

   

  Takoj po današnji fenomenalni zmagi proti Nemčiji se je na Twitterju oglasil tudi Luka Dončić, slovenska zvezda, ki pri svojih rosnih 22 letih uživa sloves najboljšega košarkarja sveta:

  /”Top 4 na svetu, država z 2 mio prebivalcev! Kakšen občutek!”/

   

   

   

   

   

  Današnji novi sanjski zmagi slovenske košarkarske reprezentance s čudežnim dečkom Lukom Dončićem na čelu je takoj po tekmi javno zaploskal tudi ameriški milijarder Mark Cuban, lastnik kluba Dallas Mavericks, za katerega v NBA sicer igra Luka Dončić. Temu se je s čestitkami pridružil tudi slovenski veleposlanik v ZDA, Tone Kajzer. 

   

  Za briljantno igro slovenske košarkarske reprezentance stoji izvrsten slovenski trener Aleksander Sekulić. Ekipa je po današnji (novi) šampionski zmagi poročala takole:

  “Čeprav velikokrat ostaja v ozadju in oder prepusti svojim varovancem, je tokrat navdušil s svojimi uvodnimi besedami na novinarski konferenci. Njegov nastop je bil sproščen, a hkrati samozavesten, kar o tej reprezentanci pove veliko. ‘Uvrstili smo se v polfinale olimpijskih iger. To bi lahko opisal kot navadno torkovo jutro,’ je uvodoma povedal Sekulić. ‘Vedeli smo, da z Nemci ne bo lahko. A uspelo nam je. Naši košarkarji dobesedno krvavijo na parketu. Ni sebičnosti, ves čas le boj in tekmovalnost. Ponosen sem na to ekipo in na vse, kar nam je uspelo. Igramo kot ekipa in vedno se najde kdo, ki se razigra. Danes je bil to Zoran Dragić, odlično pa nam je steklo tudi v obrambi,’ pa je še dodal.” 

   

   

   

   

  Da je Luka Dončić sijajen ekipni igralec, ne pa egoističen egocentrik, kot ga utegne kdo slabonamerno krivično soditi, je danes v intervjuju z ameriško novinarko Callie Caplan odločno poudaril selektor slovenske reprezentance Aleksander Sekulić:   

  “Luka ni prišel sem, da bi se postavljal pred ostalimi. Prišel je, da bi pomagal ekipi. Prišel je, da bi se zabaval na parketu, z reprezentančnimi kolegi zabaval na parketu, in mi smo tu, da ga uporabimo na najboljši možen način, da uporabimo njegovo čarobnost.”

   

   

   

   

   

   

   

   

  V četrtek ob 13.00 po našem času za slovenske košarkarske ase navijamo na polfinalni tekmi na OI v Tokiu!

   

  Tudi ta sijajen uspeh slovenske košarkarske reprezentance pa ni ušel neetičnim medijskim udarcem pod pasom. V žaljivo-primitivno politikantskem slogu je PV Janeza Janšo po njegovi čestitki na Twitterju takoj po pričujoči fantastični četrtfinalni zmagi košarkarske reprezentance danes na Olimpijskih igrah v Tokiu sramotno napadel Andrej Miljković, športni novinar Ekipe, ki pripada Odlazkovemu (antiJanša) medijskemu imperiju. Hm, od kod pa Miljkoviću pravica, da si prisvaja Slovenijo?!

   

  https://ekipa.svet24.si/clanek/kosarka/reprezentancna-kosarka/6108f3f95a11d/kolumna

  https://ekipa.svet24.si/clanek/kosarka/reprezentancna-kosarka/6108f3f95a11d/kolumna

   

  Da, te premierove čestitke v tvitu so sprožile Miljkovićev nesramno škandalozen izpad:

   

  Naslovna FOTO: utrinek z današnje fantastične četrtfinalne zmage slovenske košarkarske reprezentance na olimpijskih igrah proti Nemčiji; vir: https://twitter.com/TeamSlovenia/status/1422411811383439363/photo/1

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  ON, KI RAZDVAJA …

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  JEZDECI APOKALIPSE

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  1 komentar

  1. İstanbul VIP Transfer ailesi olarak İstanbul Yeni Havalimanından ve Sabiha Gökçen Havalimanından Sakarya, Sapanca ve Maşukiye’ye vip transfer hizmetlerini en uygun fiyatlarla sizlere sunuyoruz.

   Yılların deneyim ve tecrübesiyle yüksek model Mercedes Vip Vito transfer araçlarımızla sizi havalimanlarından karşılıyoruz, vip konforunda yolculuğunuzda
   misafirimiz oluyorsunuz Sakarya, Sapanca ve Maşukiye de verdiğiniz adrese sizi güven içinde bırakıyoruz.

   Yolculuğunuz esnasında VIP araçlarımızda Tv, sınırsız Wi-fi ve
   meşrubat ikramlarımızdan yararlanabilirsiniz, yolcuğunuzun nasıl
   geçtiğinin farkına bile varmazsınız.

   istanbul vip transfer

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj