Več

  PO DEVETIH LETIH UNIČEVANJA ŽIVLJENJA USTAVNO SODIŠČE RAZVELJAVILO VSE SODNE ODLOČBE ZOPER RAZISKOVALNO NOVINARKO MOJCO VOČKO

   

  /klik na članek/

  Po devetih letih uničevanja življenja ustavno sodišče razveljavilo vse sodne odločbe zoper raziskovalno novinarko Mojco Vočko

   

   

  &  &  &
  PODPIRAM(O) SLOVENSKI NEODVISNI MEDIJ:
  Spletni medij DOSJE – od 20. 5. 2020 pri Ministrstvu za kulturo RS vpisan v Razvid medijev RS -, ki ne prejema nikakršne subvencije, želim(o) podpreti z donacijo:  https://www.paypal.com/paypalme/mojcavocko?locale.x=en_US
  Kontakt za donacije in oglaševanje: pošlji e-pošto 
  - Advertisement -

  Naslovna fotografij: Mojca Vočko, novinarka in odg. urednica spletnega medija DOSJE; vir: https://nova24tv.si/slovenija/po-devetih-letih-unicevanja-zivljenja-ustavno-sodisce-razveljavilo-vse-sodne-odlocbe-zoper-raziskovalno-novinarko-mojco-vocko/

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  ON, KI RAZDVAJA …

  JEZDECI APOKALIPSE

  POPIS KUR

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  “TA VLADA JE HUDOBNA”

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  1. Danes bi na Parlamentu , na Ministrstvu za Krivosodje in na Policiji, na Tožilstvu na Vrhovnem sodišču in na vseh sodiščih, ki so sodili Mojci Vočko viseti ČRNA ZASTAVA in državna na pol droga in tako ves teden do slavnostnega javnega opravičila pred slovenskim Parlamentom Mojci Vočko s strani pravosodne ministrice in predsednika Vlade!
   ——————————————————————————————————————————————————–
   V Parlamentu bi predsednik DZ moral prekiniti vse seje odborov in komisij in pozvati poslance na skupno žalno sejo, žalovalni dan za Pravno državo Slovenijo, ki je sploh ni.
   Predsednik DZ bi moral brez pomislekov ustanoviti preiskovalno komisijo za raziskavo stanja in posledic stanja v Kučanovem Krivosodju.
   Z rezultati hkrati raziskati kako je sploh mogoče, da se zgodi kar se je Mojci Vočko in sprejeti ukrepe za takojšnje spremembe, odgovorne sankcionirati z predpostavljenimi vred brez pardona.
   —————————————————————–
   Kaj dela ministrica za Krivosodje – je dala eno samo izjavo ? Kateri medij, prosim , jo je vprašal za izjavo ?
   So mediji vprašali za izjavo predsednika države, vlade in DZ?
   NE – VSE TIHO JE BILO !

   V povezavi z Kučanovim iskanjem pravičnega in poštenega predsednika Vlade Slovenije pred dnevi v intervjujčku v Reporterju pa tole :
   Se je kdo morda drznil in se zatekel v Murgle in vprašal nj.excelenco, 2x Ex Precednika Države, nadtov. Milana Kučana za blagohotno izjavico, morda? NE!
   Kje je Odlazek, njega bo Kučan zagotovo sprejel in fotografa Reporterja naj vzame s seboj, zdaj, ko je poznan po ekskluzivnih posnetkih Kučana rano zjutraj z biciklom sredi
   Lublane s Špelo, ko se je po Šarčevem puškometanju v koruzo izgubil na poti iz Tujine v rodno Murgle ?
   ———————————————————————————————————————————————————–
   Vsi mediji bi jutri morali objaviti imena in priimke vseh, ki so grešili z njihovimi predpostavljenimi vred z njihovimo letnimi dohodki, ki jih dobivajo iz našega prigaranega denarja in jih do zaključka dela preiskave suspendirati s položajev samo z nadomestilom os.dohodkov za kruh in za vodo in jabolko na dan, morda še Argo kocko, recimo naj bo!

   Po zaključku dela Komisije Pravičnosti & Justice Sloveniae, pa za vse krive pred začetkom prestajanja kazni narediti javno predstavitev sodniških , izvedenskih in drugih zločincev z zaklenjenimi rokami na velikem sramotilnem odru na trgu Republike, oprostite, na trgu Rebovocije NOB & OF kjer jim bo zastonj igral kakšen Predin ali pa Kombinatke.

  2. Iz srca čestitam Mojci Vočko za vztrajen boj zoper pravosodje.
   Sem Marjetka Pahor (Lucija, Fazan 6b) in imam isti problem-MONTIRAN SODNI PROCES: v 27-ih mesecih naju (s partnerjem Švab Iztokom) je je sosed ŽELEZNIK ALAN zasul z 9-imi tožbami (povprečno vsake 3 mesece 1 tožba) z namenom psihičnega in finančnega uničenja do te mere, da mu predava vse najine nepremičnine. Železnik nama je v letu 2013 zaprl vodo za 62-dni in naju izsiljeval (dokaze pošljem po pozivu, sodelovalo je piransko sodišče, zadevo je vodila sodnica Irena Šik-Zabukovec).
   Železnik Alana zastopa odv. Ervin Dokič (roj.Majerič) iz Pirana, ki je v manj kot 10-ih letih pridobil 3 hiše (2 s pomočjo piranskega sodišča, obe zadevi je vodila sodnica Irena Šik-Zabukovec, žena izvedenca gradbene stroke Zabukovec Igorja iz Dekanov).
   Z Iztokom se že 4-to leto trudiva, da bi kakšen novinar objavil krajo nepremičnin na Obali, vendar neuspešno: novinarki Carl Eugenija in Černe Moni sta dobri prijateljici Železnik Alana.
   Lepo bi Vas prosila za tel. št., da bi Vas poklicala (moja tel.št. 031 298 010).
   Vse dokaze Vam lahko pošljem. Prosim – NE PREZRITE ME…Marjetka Pahor

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj