Več

  ORGANIZIRAN SKONSTRUIRAN KONSTRUKT – ŽAGANJA MINISTRICE PIVEC

   

  “Dne 17/6-2020 me je ob 15.54 uri telefonično poklicala predsednica pokrajinskega odbora DeSUS g.Breda Jesenko. Povedala mi je, da bi me rad spoznal Zlatko Ficko, predsednik odbora DeSUS Kočevje. /…/ Tako predsednica kot g.Ficko, sta me odkrito nagovarjala o zamenjavi dr.Pivčeve in na moje vprašanje koga imajo v mislih za menjavo je g. Ficko ponudil sebe. Ja videlo se je, da je zaradi kot je sam povedal bil s strani dr.Pivčeve zamenjan kot direktor, bil močno užaljen in se je odločil, to je izključno mnenje, da se dr.Pivčevi maščuje.”

  – v svojem apelu z naslovom Organiziran skonstruiran konstrukt, s pismom zdaj poslanim predsedniku vlade RS Janezu Janši in predsedniku Državnega zbora RS Igorju Zorčiču, v katerem ju prosi, da bi parlamentarno glasovanje o razrešitvi ministrice dr. Aleksandre Pivec preložila na datum po 12. kongresu Desusa konec novembra, med drugim razkriva Vid Drašček, dolgoleten član Desusa.

   

  - Advertisement -

   

  Ta reportažni apel žive priče je neprecenljiv dokaz puča temnih sil Desusa, ki so v stilu hitre eleminacije predsednico stranke dr. Aleksando Pivec rušile celo z nezakonitim glasovanjem o nezaupnici – 6. 7. 2020 na seji odbora ljubljanske pokrajine Desusa, ki jo je brez pravne podlage vodil kar Zlatko Ficko, predsednik odbora Desusa Kočevje (!), in ne predsednica pokrajinskega odbora Breda Jesenko kot sicer. Točka dnevnega reda “nezaupnica Aleksandri Pivec” je bila udeležencem seje dobesedno ali protipravno podtaknjena – na vabilu za sejo je ni bilo, iz česar izhaja, da se člani nanjo sploh niso mogli pripraviti -, seja se zvočno ali slikovno ni snemala, “glasovi” so se po glasovanju šteli prosto po Titu. Metodologija davnih svinčenih časov, kakršne demokracija in pravna država ne priznavata in ne poznata. Vendar, seveda: izsiljena naklepna nezaupnica predsednici Pivec je bila “izglasovana”! A to je bil zgolj zalet za naskok na njen ministrski mandat in sovpadajoče udarniško spodkopavanje vlade RS na čelu s PV Janezom Janšo, ki z odličnim delom in vračanjem Slovenije na globus sveta trdoživo vztraja, že od 14. marca 2020 pa je na specialni muhi globoke države in sil “kontinuitete”.

  Vid Drašček je o zavržni svinjariji seje ljubljanskega pokrajinskega odbora Desusa 6. 7. 2020 takoj obvestil podpredsednika in poslovno sekretarko Desusa – z opozorilom, “da se v stranki nekaj dogaja”, a … vse tiho je bilo, menda pa sta zatem obiskala več predsednikov strankarskih odborov (!).

   

  Breda Jesenko, predsednica odbora ljubljanske pokrajine Desus

   

  In kdo je Zlatko Ficko? Nekdanji direktor Slovenskih državnih gozdov, d. o. o. – podjetje v državni lasti s sedežem v Kočevju, vešče “(pre)kupčevanja” s slovenskimi gozdovi -, ki je s tega položaja maja letos odstopil, potem ko je ministrica za kmetijstvo itd. dr. Aleksandra Pivec zoper njega podala predlog za krivdno razrešitev, očitno utemeljen.

   

  Zlatko Ficko, eden osrednjih Desusovih pučistov

   

  Veljavnost pravno ničnih dejanj je nična – v pravu, ne pa tudi v Desusu. Temne ali zle sile Desusa bolj kot na zakone in ustavo Republike Slovenije stavijo in prisegajo na naravno pravo, ki se utegne začeti (tudi) z diskreditacijo, eleminacijo … Glede na vsa dejstva in izkazano (naklepno) maščevalnost se upravičeno vprašamo, v kateri jami ali grapi bi v kakšnih drugih časih končala dr. Aleksandra Pivec kot predsednica stranke, ministrica, podpredsednica vlade RS. Mogoče bi si – kot ogromno nedolžnih pokončanih – s poslednjimi dihi smrtno jamo morala skopati kar sama, kje v temi kočevskih gozdov.  

   

  V BRAN MINISTRICI VSTAJA LJUDSTVO

  Pučistična javna diskreditacija in eleminacija dr. Aleksandre Pivec, ki se je na krilih MSM začela na točki predsednice Desusa in kot ogenj razprostrla nanjo kot podpredsednico vlade RS in ministrico za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, je tako vehementno samozavestna in posledično očitna, da so jo zaznale tudi državljanske oči. In med drugim včeraj v javnost plasirale Peticijo v podporo Dr. Aleksandre Pivec – na linku:

  https://www.peticija.online/peticija_v_podporo_dr_aleksandre_pivec

  Skupina državljanov, zbrana v Skupini v podporo Dr. Aleksandre Pivec, ministrice za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, ostro obsojamo politično, osebno in medijsko diskreditacijo in diskvalifikacijo ministrice Dr. Pivec. 

  Posebej nas skrbi njena popolnoma nedemokratična, politično motivirana odstavitev z mesta predsednice stranke Desus, kot tudi pritiski te iste stranke, na čelu z njenimi poslanci, za njeno odstavitev z mesta ministrice MKGP, brez utemeljenih razlogov in očitkov zoper njeno strokovno delo na ministrstvu in v vladi RS. 

  Gre zgolj za politični konstrukt, z jasnim namenom odstranitve dr. Pivec iz političnega in medijskega prostora, onemogočanja ponovne kandidature za predsednico stranke in poskusa destabilizacije Vlade RS. 

  Verjamemo, da je Republika Slovenija zgrajena na demokratičnih temeljih, da je pravna država in da nedemokratični postopki v naši državi nimajo prostora. S tem namenom podpisujemo peticijo, s katero želimo opozoriti na vse zgoraj naštete načine osebne in poslovne diskvalifikacije ministrice MKGP, in na ta način izražamo našo zaskrbljenost za stanje demokracije in svobode v RS.

  – citat obrazložitve/nagovora Peticije v podporo Dr. Aleksandre Pivec.

   

  Dr. Aleksandra Pivec, ministrica in podpredsednica vlade RS

    

   

  &  &  &

  PODPIRAM(O) SLOVENSKI NEODVISNI MEDIJ:
  Spletni medij DOSJE – od 20. 5. 2020 pri Ministrstvu za kulturo RS vpisan v Razvid medijev RS -, ki ne prejema nikakršne subvencije, želim(o) podpreti z donacijo:  https://www.paypal.com/paypalme/mojcavocko?locale.x=en_US

  Naslovna fotografija: dr. Aleksandra Pivec/Zlatko Ficko; FOTO: STA, vir: Nova24 TV 

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  ON, KI RAZDVAJA …

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  JEZDECI APOKALIPSE

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Prejšnji članek
  Naslednji članek

  Sorodne objave

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj