Free Porn
xbporn
Več

  ODVETNIŠKA DINASTIJA ROJS, PELJHAN, PRELESNIK IN PARTNERJI: SODELOVALI V POLITIČNEM KONSTRUKTU PROTI IGORJU BAVČARJU, SOODGOVORNI ZA IZGINULIH 20 MILIJARD BANKE HYPO IN ZLIZANI S KAPITALOM TRANZICIJSKE LEVICE!

   

   

  KDO SO KORUPTNI UNIČEVALCI MEJE ŠENTJUR, D. D., S SUPORTOM SODNICE BARBKE ZUPAN CIMPERMAN?!

   

  Ta članek z naslovom “KDO SO KORUPTNI UNIČEVALCI MEJE ŠENTJUR, D. D., S SUPORTOM SODNICE BARBKE ZUPAN CIMPERMAN?!”, objavljen v pričujočem spletnem mediju DOSJE, je element razburljivega odličnega članka Luke Perša, ki ga danes objavlja spletni portal Nova24 TV:      

  - Advertisement -

   

  Odvetniška dinastija Rojs, Peljhan, Prelesnik in partnerji: Sodelovali v političnem konstruktu proti Igorju Bavčarju, soodgovorni za izginulih 20 milijard banke Hypo in zlizani s kapitalom tranzicijske levice!

   

  Naslovna FOTO: Grega Peljhan, Aleš Rojs, Robert Prelesnik, vsi odvetniki; vir: Nova24 TV. 

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  1 komentar

  1. Mr.Prezident Pahor nima časa za tektonske zadeve.
   On dela na Obrobju, da koga ne moti. I’m talking to you, Mr.President!
   ———————————————————————————————————–
   Potem, ko takim ksihtom rata pomagat razgonit 20 milijard ( ??????) in se nič, ničesar in popolnoma nič ne zgodi, je pod marelo svetega črnega hudičevega kriminala resnično mogoče prav čisto vse.
   V tej deželi Čovek ne pomeni veliko več od Nič.
   Ni čudno, ubogi Mr.prezident Pahor , da nimaš pomembnejšega dela in da obrobno odkrivaš na obrobju dogajanja dežele multikorupcijskega kriminala spominski plexigalas spomenik kulturniku, rdečemu nasilnemu revolucionarnemu parlamentarcu, antisemitu in žonglerju z ljudskimi desettisoči življenji v imenu razrednega antičloveškega krvavega boja z imenom Osvobodilna Fronta in to v zdaj nemški vili , v nekdaj lastni rojstni hiši ljubljanskih rdečih plemenitašev komfortnikov.
   Svet bo zazijal z odprtimi usti obnemelosti, ko bo zaznal , da sta zadevo izpeljala z nemško veleposlanico, kar bo štelo po novi veliki vojni grozoti za svetovni obrobni zgodovinski vratolomno verolomni dogodek. Vidmar je bil, preden je izpeljal OF revolucijo z Kardeljanci in z Kocbekjanci zadrgnjen komunistični elitnik, ki je po napotkih Stalina & KPRusije in njenega internacionalnega socialističnega kombinata Kominterna, slovenske komuniste svaljkal v nesmrtnem ljubezenskem objemu z drugim največjim satanskim monstrumom sveta, namreč z nacionalnim socialisti Adolfa Hitlerja iz domovine sedanje nemške veleposlanice.
   Ni čudno, Mr.Prezident, da moraš sprejemati na svojem dvoru tudi vklenjene umetnike , ki ti demonstrirajo kulturo in jade in in muke s tem v zvezi, da o virusih ne blebetamo.
   Razumem, da smo na prehodu v nikamor, ko nam vlada že 80 let rdeča kabala, sestra nacistične .
   Pahor Borut zdaj ti resnično ne verjamem nitri ene besede več, midva sva opravila.
   Če boš še kaj naredil, predlagam, da uvedeš, praznik kriminalcev, ko bi vsako leto na praznik velikega kriminala in ne velikih svinjarij , recimo na god. Sv.Lenarta, zavetnika obsojenih kriminalcev sprejel v predsedniški palači tudi tipe največjega kalibra iz zgornje zgodbe in jih z njihovimi dosežki vred razkazal na enodnevni razstavi slovenskemu narodu ? Vsekakor vklenjene, mislim . Makar samo s plastičnimi vezicami bele barve. Da se bo videlo.
   Ljudje tvoje SD stranke obvladujejo vse vzvode, ročice, gumbe, sisteme, korita in napajalnike in podsisteme, torej tudi Kučana in Non paper virtuoze v deželi gnili tej in bi moralo ratati, kaj praviš?
   Tako. Samo mimogrede. Brez razburjanja, v eni sami ponižnosti in ljubezni brez konca in kraja!
   Ker je ravno Božja Nedelja in namenjena VSEM LJUDEM, barabam in pravičnim.
   Pahor, g.tov. Borut , poglej malo proti Adriji, zadaj za kraškim robom živi še en Pahor, ki se prav nikogar ne boji že vse življenje. Največji kerlc in največja Modrost Slovencev na katerega slovo bo morala vsa dežela pod Triglavom in to dvignjenih, ne spuščenih glav ! lepo se imej.Hvala za branje.
   Mirno lepo Nedeljo še naprej, g.Precednik!
   There is not a beautiful day today!

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj