Več

  NOVE PODROBNOSTI POSLOVANJA ZDRAVSTVENO-DOBAVITELJSKEGA PODJETJA, KI SE JE POTREGOVALO ZA POSEL S HITRIMI TESTI: KO JE PADLA KOMANDA, SE JE UMAKNIL PRED ZEMLJARIČEM!

   

  Nove podrobnosti poslovanja zdravstveno-dobaviteljskega podjetja, ki se je potegovalo za posel s hitrimi testi: Ko je padla komanda, se je umaknil pred Zemljaričem!

   

  – ta izčrpen članek izpod peresa novinarja Luke Perša je ponoči na svojem spletnem portalu objavila Nova24 TV, temelji pa na mojih odkritjih, 24. 1. 2021 ponoči objavljenih v temle bogatem članku:

   

  - Advertisement -

  https://www.mojcavocko.si/2021/01/24/ekskluzivno-s-podkupninami-marko-podgornik-verdev-gradil-poslovni-imperij/

   

  P. S.:

  tudi danes zjutraj me je pričakalo sveže “pomenljivo” sporočilo s strani Marka Podgornika! Včeraj zjutraj pa kar šest zgovornih ali ustrahovalnih sporočil.  

   

   

  &  &  &
  PODPIRAM(O) SLOVENSKI NEODVISNI MEDIJ:
  Spletni medij DOSJE – od 20. 5. 2020 pri Ministrstvu za kulturo RS vpisan v Razvid medijev RS -, ki ne prejema nikakršne subvencije, želim(o) podpreti z donacijo:  https://www.paypal.com/paypalme/mojcavocko?locale.x=en_US
  Kontakt za donacije in oglaševanje: pošlji e-pošto

  Naslovna fotografija, vir: https://nova24tv.si/slovenija/nove-podrobnosti-poslovanja-zdravstveno-dobaviteljskega-podjetja-ki-se-je-potegovalo-za-posel-s-hitrimi-testi-ko-je-padla-komanda-se-je-umaknil-pred-zemljaricem/

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  ON, KI RAZDVAJA …

  JEZDECI APOKALIPSE

  POPIS KUR

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj