Free Porn
xbporn
Več

  NA SODIŠČIH ZMAGUJEJO TISTI, KI IMAJO VPLIV IN DENAR!

   

  Vem, da me nekateri že poznate. Ne osebno, pač pa iz pisem, katera sem Vam namenila, in v njih opisala stanje z imeni in priimki, v dobri veri, da vidite kaj se dogaja v naši lepi, a pokvarjeni državi. V veri, da se končajo nepravilnosti v delovanju preiskovalnih organov in sodstvu, da malo razmislite koga in za kaj plačujete. Ne bom ponavljala, da je moja pravica in dolžnost povedati in vprašati. Vaša je ukrepati in odgovoriti. Očitno sem se grdo uštela, ker vsak, ki pove resnico, dobi močne proti udarce, ali pa ga nihče ne jemlje resno, ker je premajhen v družbi. Boli me, ko slišim, kako ljudje en drugega pošiljajo na psihiatrijo zaradi določenih izjav. S tem slabšalno žigosajo že tako ožigosane psihiatrične bolnike, jih postavljajo v sramoten položaj in izkazujejo pomanjkanje empatije, nekulturo in nespoštovanje do bolnih. Boli me, da dovolite zavrženje zdravniških izvidov s strani tožilstva in sodišč. S tem rešujete kršitelje, ki nad psihičnimi bolniki izvajajo KD (šikaniranja, mobing itd.) Ne verjamete ljudem, kaj so doživeli in ne zdravnikom, kar so zapisali  ne upoštevate mnenja stroke! Mogoče ne bi bilo slabo, da obiščete res kakšno psihiatrično bolnišnico in si ogledate ljudi tam znotraj. Nekateri so pravi reveži. Morda le spoznate, da nihče od vas ni za tja! Dobro bi bilo, da pošljete zakon o dokazovanju nasilja na delovnem mestu v ustavno presojo, da se ne bi več kršitelji izživljali nad delavci, potem se pa z iskanjem zakonskih lukenj vse krivde oprali.   

  Ministrica je poudarila, da je tisti, ki izvaja zakone, ko vidi, da se zakon zlorablja, dolžan ukrepati. Ampak pri nas nihče nič ne vidi in ne sliši, pa tudi bere ne in zato tudi ni dolžan ukrepati! V resnici vse vidite in veste, a mi tega  ne moremo dokazati! 

  Sodnik Radonjič je povedal veliko resnice, kaj je vse narobe na naših poteh do resnice in pravice. V državi vladajo in na sodiščih zmagujejo tisti, ki imajo vpliv in denar! Da se nedolžne preganja, ali kršitelje ne preganja odločajo na tožilstvu. Mislim, da ne manjka niti izsiljevanja in medsebojnih uslug po principu: “Bodi tiho, ker, če ne boš, bom tudi jaz povedal, kar vem o tebi. Znan podjetnik je že davno nazaj rekel, da gre v politiko samo zato, da se bo rešil inšpektorjev. No, pa se ni rešil samo njih, še marsičesa drugega. Ta gospod, ki psihično in fizično ustrahuje delavce, je izrabil svoj položaj. Za nasvet je najel je uglednega pravnika, ki je bil obenem visok funkcionar, kar je nezdružljivo z njegovo funkcijo. Poplačal ga je preko podjetja, kjer je delala pravnikova soproga. Vsi so iz iste stranke! Dovoljeno, zakonito, nedokazljivo? Legalni postranski zaslužek! Pristojni nočejo raziskat, nočejo sploh obravnavat! O trenutno aktualnem profesorju filozofske fakultete se zadeve premikajo, o profesorju pravne fakultete pa se strašno trudite, da ostanejo njegova »dobra dela« skrbno varovana pred javnostjo in sankcijami.   

  Ja  ker »norcu« nihče ne verjame, ker »norcu« ni treba odgovarjat na pisma, ker »norcu« ni treba pomagat, ker »norec« si izmišljuje. Ker »norec« ima potrdilo, da je »norec«, čeprav to dobesedno nikjer ni zapisano. 

  - Advertisement -

  Živimo v državi, kjer se pravo izrablja zato, da varuje tiste, ki pravo izrabljajo. Med vami je veliko pravnikov in to prav dobro veste. 

  Tudi Jezus je povedal resnico, pa so ga križali. Križev pot pa ni lahek … Da ga moraš prehodit  samo zaradi resnice, je pa žalostno. Upam pa, da se bodo lažnivci enkrat utopili v lastnih lažeh in pohlepu, ker druge kazni pri nas zanje ni!   

   

  Vir: https://pixabay.com/photos/faces-hypocrites-liars-4731977/

   

  – nelektoriran izvirnik Odprtega pisma Državnemu zboru RS in Ministru za zdravje RS, ki ga je Rosina Zorko odposlala 26. 1. 2021.

   

   

   

  &  &  &
  PODPIRAM(O) SLOVENSKI NEODVISNI MEDIJ:
  Spletni medij DOSJE – od 20. 5. 2020 pri Ministrstvu za kulturo RS vpisan v Razvid medijev RS -, ki ne prejema nikakršne subvencije, želim(o) podpreti z donacijo:  https://www.paypal.com/paypalme/mojcavocko?locale.x=en_US
  Kontakt za donacije in oglaševanje: pošlji e-pošto

  Naslovna fotografija: https://pixabay.com/photos/hammer-court-law-judgment-penalty-1506538/

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj