test
Več

  MLADA GLASBENA ZVEZDA ŽAN SERČIČ ZA VALENTINOVO NA DVOREC ŠTATENBERG – Z ONLINE KONCERTOM!

   

   

  Vstopnice za ta edinstven online koncert so že na voljo:

  na spletni strani valentinovkoncert.si.

  - Advertisement -

   

   

  Na dan zaljubljencev – valentinovo, 14. 2. 2021, prireja Žan Serčič z gosti spletni koncert na gradu Štatenberg. V svoji kratki vendar neverjetno uspešni karieri je z nastopajočimi že sodeloval,” je zapisala glasbena založba Nika. Obeta se intimni koncert, na katerem ne bo manjkalo odlične romantične glasbe – in to kar v udobju vašega naslonjača! Dogodek, namenjen tako mladim ljubiteljem odlične glasbe kakor mladim po srcu, bo zagotovo zadovoljil prav vsakogar in ga ne gre zamuditi. Želite tudi vi doživeti enega bolj romantičnih koncertov v letošnjem letu? 

  Mlad glasbenik, producent in tekstopisec Žan Serčič bo s prijatelji nastopil v edinstvenem ambientu gradu Štatenberg. K sodelovanju je povabil glasbenike, s katerimi sodeluje že vrsto let. Med njimi lahko najdemo Anabel, ki je postala slovenski javnosti poznana s pesmijo ‘Ob kavi’; Gaja Prestor, med njene najbolj znane skladbe spadajo Lepši svet, Ona, Decembra, Najino nebo, Le tebe rabim in Verjamem vase; Anže Langus Petrovič  Dagi, vsestranski glasbenik, bas kitarist, aranžer, producent in besedilopisec, ki je letos pričel svojo samostojno kariero; Žiga Jan znan po prvencu Poln strahu; Karra, ki je v jeseni izdala hit Daleč od Oči; vsem dobro znane punce iz skupine BEPOP, ki so pričele samostojno kariero pod imenom Bepop ladies; Onelike, katere član skupine je Franko Bajc in drugi.

   

  Žan je ​lani izdal svoj drugi studijski album z naslovom Iz moje sobe, v svoji ​​uspešni ​mladostni ​karieri​ pa​ sodeloval tudi ​s priznanimi slovenskimi glasbeniki – z Jan​om​ Plestenjak​om​, ​Evo Boto, Emkej​em​, Jani​jem​ Hace​tom (Siddhart​a), Denis​om​ Horvat​om​ (Hamo & Tribute to love)…​

   

   

  “Prihaja iz Lenarta v Slovenskih goricah. Že v osnovni šoli je začel obiskovati nižjo glasbeno šolo. Po osnovni šoli (hodil je na lenarško) je šolanje nadaljeval na Srednji oblikovalni šoli Maribor,” o nadarjenem Žanu Serčiču piše Wikipedija. Slovensko občinstvo ga je spoznalo leta 2011 v 2. sezoni oddaje Slovenija ima talent. Na avdiciji je navdušil z Break Your Heart (Taio Cruz), za polfinale si je izbral Grenade (Bruno Mars), v finalu pa je zapel Dynamite (zopet Taio Cruz). Že pred polfinalnim nastopom je podpisal pogodbo z Založbo Menart in kmalu po finalu je izdal svoj prvi singel Dajem ti vse, ki je nastal v sodelovanju s producentom Martinom Lesjakom, bolj znanim kot Stayercproduction. Januarja 2012 je izšel njegov prvi avtorski komad What About Us, za katerega je besedilo in glasbo napisal sam. Decembra istega leta je posnel priredbo znane novoletne skladbe Silvestrski poljub v duetu z Evo Boto. 2013 se je udeležil Melodij morja in sonca (Ljubezen na prvi pogled). 27. februarja 2016 je nastopil na EMI 2016 (Summer Story/Poletna zgodba), slovenskem izboru evrovizijskega predstavnika.

  Svoje pesmi (večinoma) piše sam in igra kitaro, ki jo tudi poučuje na glasbeni šoli.

   

   

  Da, fant s kitaro iz slikovite priredbe legendarnega Silvestrskega poljuba, decembra 2012 posnete z Evo Boto, je mlad talent Žan Serčič:

   

   

   

  &  &  &
  PODPIRAM(O) SLOVENSKI NEODVISNI MEDIJ:
  Spletni medij DOSJE – od 20. 5. 2020 pri Ministrstvu za kulturo RS vpisan v Razvid medijev RS -, ki ne prejema nikakršne subvencije, želim(o) podpreti z donacijo:  https://www.paypal.com/paypalme/mojcavocko?locale.x=en_US
  Kontakt za donacije in oglaševanje: pošlji e-pošto

  Naslovna fotografija: Žan Serčič pred dvorcem Štatenberg, vir: založba Nika, d. o. o.

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Prejšnji članek
  Naslednji članek

  Sorodne objave

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj