Free Porn
xbporn
Več

  MINISTER JANEZ CIGLER KRALJ SE NA APELE NEMOČNIH OČETOV NE ODZIVA

   

   

   

  Spoštovani gospod Janez Cigler Kralj, 

  - Advertisement -

  včeraj je naše društvo objavilo Twitt z eno izmed resničnih zgodb, ki jih vsak dan piše slovenski sodno socialni sistem. Statistika, ki nam jo Twitter omogoča, nam pove, da je v 24-ih urah povzročil skoraj 11.000 vtisov, dobil 159 like-ov in bil 78-krat re-tvitan. 

   

    

  To je približno 5 do 10-krat več, kot je bilo aktivnosti na Vaše posamezne Twitte v preteklem tednu. Mi vsebinam, ki jih Vi objavljate, priznavamo pomembnost.  

  Vi ste minister, ki opravlja plemenito delo. Vaši rezultati so opazni in jih cenimo. V samo enem letu ste naredili bistveno več dobrega, kot vaši/a predhodniki/ca v 25-ih letih. DOOR je društvo, ki od države ne prejema niti evra in kljub temu se trudimo blažiti stiske staršev in otrok, ki jih povzroča neustrezen sodno socialni sistem na področju razvez, ki ga upravlja MDDSZEM. Za tak primer imamo slovenci posrečen rek, ki govori nekaj o …”spodnašanju riti…” Ali se Vam ne zdi, da bi, če bi združili potencial Vašega ministrstva in naše izkušnje, lahko skupaj naredili nekaj dobrega?! V prvi vrsti za otroke, ki so najranljivejše, nedolžne, nezaščitene in tudi povsem nepotrebne žrtve tega sistema. 

  Prosimo Vas, ukrepajte!

   

  Uredniška opomba: minister Janez Cigler Kralj se na pričujoč apel, ki mu ga je predsednik Društva za otroke, očetovstvo in resnico (DOOR) Iztok Ivančič elektronsko poslal 14. maja 2021, ni odzval.

   

  Vir: https://pixabay.com/photos/girl-walking-teddy-bear-child-walk-447701/

   

   

   

   

  Naslovna FOTO: minister Janez Cigler Kralj, vir: https://www.gov.si/drzavni-organi/ministrstva/ministrstvo-za-delo-druzino-socialne-zadeve-in-enake-moznosti/o-ministrstvu/janez-cigler-kralj-minister-za-delo-druzino-socialne-zadeve-in-enake-moznosti/

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  5 KOMENTARJI

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj