Free Porn
xbporn
Več

  “MESARSKI BOJ” PARADRŽAVE ALI HIŠA IZ KART

   

   

  Opozicijski politični spletkarji ob pomoči tujih in domačih medijev in celo z angažiranjem prijateljskih EU-parlamentarcev “brez predaha” rušijo aktualno legalno izvoljeno vlado!  

   

  Tanja Fajon, predsednica SD; https://e-maribor.si/demokracija-po-socialisticno-tanja-fajon-preprecila-snemanje-novinarske-konference-snemalcu-nova24tv/

   

  - Advertisement -

  “Desetletje do odhoda Janeza Drnovška je bilo relativno mirno, ob prihodu Danila Türka /2007, op./ pa se je kulturni boj – zaradi ambicij in apetitov tranzicijske levice – ponovno razvnel. Posebej hudobni so bili mediji.” (Dr. Dimitrij Rupel)

   

  DIMITRIJ RUPEL: “HIŠA IZ KART” VPOKLICALA REZERVISTE

  https://siol.net/siol-plus/kolumne/dimitrij-rupel-hisa-iz-kart-vpoklicala-rezerviste-549589

   

  Še kot predsednik vlade je Drnovšek (na simpoziju LDS v Portorožu) novinarju RTVS izjavil, da on deluje transparentno, in ne iz ozadja kot predsednik Milan Kučan.

   

  Konec februarja 2004 (upadanje podpore LDS) je urednik Maga Janez Markeš v kolumni “Dreyfus na šestdeset podlage” napovedal, da “nomenklaturi ne bo preostalo drugega, kakor da iz Janše naredi fantomskega fašista in ga javnomnenjsko potolče.”

  No, zgodil se je časovni zamik – tik pred predsedovanjem EU je nastal zloglasni klub F 571, jeseni 2008 (volitve) pa še Veliki POK.

   

  Vojaška patria, razvpita iz politične afere Patria; vir: https://www.nezavisne.com/novosti/ex-yu/Afera-Patria-test-za-drzavu/28424

   

  Konec sojenja v zadevi Patria so pred sodno palačo v Ljubljani pospremili tudi protestniki v podporo Janezu Janši, ki so ga nezakonito mleli v dotičnem montiranem kazenskem sodnem procesu; FOTO: Luka Cjuha; vir: https://www.dnevnik.si/1042730327

   

  HUDOBIJA in sovraštvo imata že dolgo brado. Dokler so mediji in sodstvo uspeli zaustaviti (odstavljati) Janeza Janšo, celo z medijsko in s sodno montirano zgodbo in smo bili borci za RESNICO in PRAVICO medijsko ignorirani, je nomenklaturi uspevalo.

  Toda zgodili so se spletni mediji in zgodila se je alternativna TV (Nova24 TV), kjer odličen novinar Luka Svetina vsakodnevno obdela TEMO/-e dneva s kompetentnimi poznavalci, ne pa s sivolasimi bivšimi politiki – Gantar & Co. navijači – v javnih RTVS ODMEVIH (v par minutah, s kimanjem novinarja/-ke). Tudi oddaja Kdo vam laže?” gre marsikomu v nos, ker javnosti odpira oči, saj prikazuje dejstva (resnico).

   

  Novinar Luka Svetina kot voditelj oddaje “Tema dneva”, med intervjujem s poslancem in predsednikom parlamentarne preiskovalne komisije mag. Dejanom Kalohom; vir: https://www.youtube.com/watch?v=vVsd70L8Fu0&t=793s

   

  Boris Tomašič v oddaji “Kdo vam laže?”, ki jo velemojstrsko vodi; vir: https://www.youtube.com/watch?v=Fg8ZzXQtnQ0

   

  “Mesarski boj” paradržave in njenih medijskih izpostav kaže, da moč posvečenih upada. In je treba angažirati tujino, EU medije in parlament, ki enostransko govorijo – pišejo o medijski situaciji v Sloveniji, čeprav gre za popolne nepoznavalce, ki jih druga plat kovanca (dejstva), kot kaže, niti ne zanima,” je razkril Bojan Požar. So to raziskovalni in objektivni novinarji?!

  ZA RESNICO, ZA Slovenijo!

   

  P. S.:

  Pred leti je RTVS-urednica Ljerka Bizilj, tudi bivša poslanka v DZ, odgovorila kolegici Rosviti Pesek, da imajo novinarji dejansko večjo politično moč kot politiki! 

  “Govorimo jim, kako naj razmišljajo, je odkrito povedal nekdanji urednik Financial Times-a Lionel Barber!

   

  Lionel Barber, odgovorni urednik Financial Timesa od leta 2005 do 2020; vir: https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Lionel_Barber_speech.jpg

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj