Free Porn
xbporn
Več

  PO DEVETIH LETIH – USTAVNO SODIŠČE RAZVELJAVILO VSE SODBE MONTIRANEGA PROCESA ALI PO/UDBOVSKO SPROSTITUIRANA SLOVENIJA

   

  Izvrsten komentar Franca Trunka iz Portoroža, ki so ga spletno objavili trije mediji – Demokracija, V fokusu in Direktno.me

  Po devetih letih – Ustavno sodišče razveljavilo vse sodbe montiranega procesa ali po/udbovsko sprostituirana Slovenija

   

  “Še kako prav ima ga. Mojca Vučko, ko izjavi, da je njen sodni postopek čisti sodni kriminal “in čudovit primer udbovskih ​(krivo)sodnih ​​zločinskih početij v navezi z zločinskimi psiho sodnimi izvedenci​ (ki bi jim licence bilo treba odvzeti), ki so zlata roka slovenske sodne korupcije.” 

  - Advertisement -

  Ravno zločinski psiho sodni izvedenci so rak rana pro/udbovskega krivosodja (op.a. vsa čast izjemam!), saj kot Bogovi razpolagajo z življenji žrtev, ki jih obravnavajo po naročilu/plačilu pro/udbovskih organov pregona. Njihova povsem neoprejemljiva/nepreverljiva ‘stroka’ jim dopušča popolne manipulacije v ‘izvedenskih mnenjih’ s katerimi sledijo pričakovanju pro/udbovskega krivosodja, saj jim le to zagotavlja ‘masten dohodek’, ki se šteje v več sto! tisočih! €!”

   

  Screenshot predmetne objave na Direktno.me; vir: http://www.direktno.me/po-devetih-letih-ustavno-sodisce-razveljavilo-vse-sodbe-montiranega-procesa-ali-po-udbovsko-sprostituirana-slovenija/?fbclid=IwAR1z3znFzcVLdy8NS7K7FXXbn_BC6-QB5KNi_b3GJWgCh5wclEfu0g1rweg

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  1. Grozljivo.
   Lepa Nedelja je.
   Strah me postaja.
   Papež Frančišek je neposredno podprl Bidena na volitva.
   Ameriška katoliška škofovska konferenca je podprla Bidena na volitvah.
   Biden izvaja vulgarno anuliranje vseh Trumpovih ukrepov proti SPLAVU – ubijanju nerojenih ljudi in uvaja polno podporo SPLAVU.
   Škof Vigano se skriva zaradi dejavnega upora Frančišku, tudi zaradi primera McCarrick.
   To ni hec, ljudje.
   Če se Kitajc useka z USA pri Taiwanu bo to praska proti zgoraj opisanemu zlu, ki že tako nosi v sebi v razkroju civilizacij kal Uničenja.
   Nasrkali smo ga tudi globalno, v polni miri. Lepše usklajenosti Vatikana /Sv.Marte s Satanom, planet Zemlja še ni doživel.
   Uboga človeška raja.

  2. 15 – Februar- 2021

   Sinoči so nam bile dovoljene naše sanje.
   DANES JE NOV PREKRASEN DAN.
   In jutri ter pojutrišnjem tudi !
   Bogu hvala ! Janez, kapo dol in globok priklon!

   Mojca Vočko – upanje umira tazadnje. Zaradi trpečih vztrajnikov kot ste tudi vi , je začelo v Sloveniji sijati sijajnejše Sonce .Čestitam in hvala Vam.
   Datuma , ki zamejujeta slovensko svobodo, zdajle, na hitro, za mene sta 13.Maj.1941 , ko Komunisti po Italijanih ubijejo poveljnika TIGRa, Danila Zelena
   in včerajšnji datum, torej 15.Februar2021 , ko je Komunist Kučan po zadnji enoletni borbi , ko je svojega maziljenca poslal s puško vred v
   zgodovinsko koruzo, popolnoma do tal potolčen s svojim Golobičem, Odlazkom in Maslešo v svoji vodenični in satanski hinavščini brez primere.
   1941 – 2021 je natančno 80 let, ljudje.
   Ne se slepiti, do Svobode je še daleč, včeraj se je samo zabliskala v daljavi po gigantskem 30 letnem mučnem in za mnoge življensko krvavem boju.

  3. Pokorno javljam.

   IZGLEDA, DA JE PRIMER MOJCE VOČKO ZAKORAKAL NA EVROPSKI ODER

   Upamo, da bodo slovenski akterji, še posebej glavni akter, premier Janez Janša zadevo , ki jo je odprl g.Štih v razmerju do imenitnika Guttenberga, ki ima izkazsn vpliv na vrhuško EU , še bolj izpostavil in ga uporabil za živo predstavitev slovenskih razmer in medijskih muk že polnoletne Demokrature M.Kučana in njegovih oprod.

   https://demokracija.si/fokus/tako-so-se-na-politicovo-zavajanje-o-vojni-proti-medijem-odzvali-slovenski-intelektualci/

   Iz članka:
   Na zapis Štiha se je Guttenberg odzval in v bran novinarki Politica zatrdil, da gre za temeljito novinarko. “Članek daje glas širokemu naboru virov in pogledov. In ne glede na vse, to, da premier neutemeljeno navaja, da je novinarka pisala po navodilih nekoga drugega, je nevarno za demokracijo.”
   ( To je primer kako zelo so si Levuharji strašno podobni po širnem svetu)

   Ob tem je še v vednost Guttenberga še dodal, da so bili trije desno usmerjeni novinarji, ki so jih socialisti resnično preganjali (Miro Petek, Jani Božič in Mojca Vočko). “Prvi je skoraj umrl, drugi je zbežal v Veliko Britanijo, tretja je bila oproščena po 10-letni sodni bitki.”
   ( Primer Petek, Božič in Vočko stopi na EU sceno prve kategorije )

   V zadevo je vstopila sama šefica Ursula von den Leyen in pritiska na J.Janšo in zato skromno mislim, da je skrajni čas, da se ta slovenska usrana žehta opere tudi na Evropskem odru in Vlada je dobila nepričakovano Bumerang darilo od levuharske režimske kanibalsko popadljive srenje plačancev Agitpropa F 571, da to opravi deloma že pred predsedovanjem Uniji.

   Kakor tudi kaže situacija, Kučanu tega foruma, Agitpropa F571 hlapcev, niti ne bo treba ukiniti, ker se bo očitno zaplinil z razrednim sovraštvom, z zlom in z napuhom kar sam.

   Thanks Ozzilandia ! Bravo Aboriginies , that’s holly true , boomerangs are always – always after missing a target flying back to a sender. Halleluiah!

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj