Free Porn
xbporn
Več

  KO CELO BOTRA SODNEGA KRIMINALA – SODNIKA MARJANA POGAČNIKA – REKLAMIRA TARČA NA TV SLOVENIJA!

   

  V četrtek sem po daljšem času (ne dolgo, ker mi je postalo slabo) gledala oddajo Tarča, saj me je ta tematika vedno zanimala – temelj demokracije in ekonomske učinkovitosti države (posledično blaginje) je prav pravna država!  

  Ko zaigra (pred očmi javnosti) sodnik M. Pogačnik kredibilnega in nič krivega, celo reformatorja, gre človeku na bruhanje! 

  Ko se iz naftalina prikaže (danes EU?) Klemenčič, ki naj bi si prizadeval … Bila sem v DZ oktobra leta 2014. Nekdanji ustavni sodnik dr. Šturm je predstavil natančno študijo o sodniških kršitvah, pa je politikant minister G. K. odgovoril nesramno, arogantno in cinično. Koalicijski, moralni in etični Cerar & co. poslanci so sejo že na začetku zapustili (sic!). 

   

  - Advertisement -

  V MSM ni bilo praktično NIČ, le v Delu sem zagledala novico Izjava dneva in cinično Klemenčičevo izjavo, da je šlo za predstavo (tiskovko) SDS.  

  Danes kažejo mediji KUL NADALJEVANKO, enake izjave (floskule) peterice, vsak dan!

   

  Tudi sodni svet (z mlajšimi karieristi kerševani) “drži štango” posvečenim – nezamenljivim v pravosodnih vrhovih!

   

  Erik Kerševan še kot generalni sekretar ustavnega sodišča, ko izroča odločbo US RS ministrici za notranje zadeve Katarini Kresal; FOTO: Borut Peterlin, vir: https://www.mladina.si/50897/dober-dan-za-ustavno-demokracijo/

   

  Na žalost se nič ne premakne! Ne zaradi levih ali desnih (floskula kontinuitete), ampak zaradi konkretnih ljudi z imeni in priimki, ki vzdržujejo status quo. In se posvečenim stricem nič ne zgodi!

  V zapor bi morala tožilka Hrastar (vsaj suspendirana bi morala biti danes tožilka Žgajnar, zaradi nevestnega dela!), ki je priredila (laž) obtožni predlog v zadevi Patria ... Decembra 2015 jo je “razkrinkal” sodnik Radonjić, potem ko je sprožila tožbo proti odvetniku Matozu in JJ zaradi krive ovadbe. Seveda so mediji to zamolčali in stigma (smrt janšizmu) se nadaljuje na ulicah, že celo leto!

   

  Vir: https://twitter.com/JJansaSDS/status/1360295100170067972/photo/1

   

  Danes POP-paparazzi sledijo ministroma Počivalšku in Hojsu s ciljem: diskreditacija-likvidacija. V oddaji Faktor je zdravnica, sekretarka ministrstva Tina Bregant povedala, kako so čakali pred hišo, ali bo brez maske (zvečer) šla na sprehod s psom.

   

  Za “nagrado” (razkritje sodnih zlorab, tudi v zadevi Novič) je podpredsednik Vrhovnega sodišča RS, Miodrag Đorđević, sodnika Radonjića suspendiral.

   

  Ko človek gleda kupe zabojev tisočev dokumentov, dovolj pa je le nekaj trdnih dokazov … 

  V zadevi Patria (“obljuba nagrade”) se je sodni spis napihnil na neverjetnih 21 tisoč strani, vse pa se je podrlo na Finskem, ko so ugotovili, da je bilo nekemu dokumentu v sodnem spisu kasneje dodano – PM janez jansa. Kateri slo kriminalist je “sodeloval”?

  Katja Š. Stubbs in njen takratni asistent P. Gorkič sta v Delu gradila indični krog proti “sovražniku države”, kasneje pa sta “sprejela nagrado” – funkcija ustavne sodnice in vrhovnega sodnika.

   

  Mnogo gnilega je v deželi Sloveniji! 

   

  https://pixabay.com/photos/age-bacteria-bio-biology-bug-1238304/

   

  P. S.:

  Kdo se boji ministra Hojsa, ki je napovedal red v policiji in na tožilstvu? 

  (Delo, 10. februar, str. 2)

   

   

   

  &  &  &
  PODPIRAM(O) SLOVENSKI NEODVISNI MEDIJ:
  Spletni medij DOSJE – od 20. 5. 2020 pri Ministrstvu za kulturo RS vpisan v Razvid medijev RS -, ki ne prejema nikakršne subvencije, želim(o) podpreti z donacijo:  https://www.paypal.com/paypalme/mojcavocko?locale.x=en_US
  Kontakt za donacije in oglaševanje: pošlji e-pošto 

  Naslovna fotografija: Marjan Pogačnik, predsednik Okrožnega sodišča v Ljubljani; vir: https://pozareport.si/post/393919/nova-afera-predsednika-ljubljanskega-okroznega-sodisca-pogacnik-podpisal-odlok-proti-pitju-potem-se-ga-pa-sam-napil

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  4 KOMENTARJI

  1. NAROBE SVET
   Ko se ponovno hudo trese Fukušima.ko Markeš povzdignjeno pridiga s prižnice Delo o vladavini prava in demon Šarac bere Božjo Besedo
   bi se bilo dobro pred polnočjo zapreti v bivališča in podboje vrat premazati s svežo jagnječo krvjo, da Satan zdrvi mimo ?

   Janez Mar-keš – veliki Farizej iz “Proletarci vseh dežel združite se”
   Kje so meje tega, kar gre čez mejo. Odgovor se skriva v vladavini prava.

   Ali konkretno : Janez Markeš & Delo nič ne pišeta o zmagi Mojce Vočko na Ustavnem sodišču. da bi Urbi et Orbi razlagal o dejanski vladavini prava v Aparthajdu
   ———————————————————————————————————————————————-
   https://www.delo.si/sobotna-priloga/kot-ogled-meje-z-druge-strani/

   RAKO FUNKCIONIRA APARTHAJD GULAG UDBOKUČANISTAN. KO ČUVAJI SATANOVEGA GRALA NOB & OF PRIDIGAJO O VLADAVINI PRAVA.
   Potem, ko je sapa pošla Tinetu in Spomenki in, ko še vedno, tako izgleda po opozorilu g.Grande pred tednom, Šarac še bere Božjo Besedo in,
   ko slovenski škofje betonsko molčijo o Frančiškovi podpori satanističnemu demokratu in Katoliku Bidenu, na novo zagnanemu agregatu ubijanja
   nerojenih ljudi.

   Je najboljen da razmislimo ali bomo zabrisali puško v koruzo ali se bomo tepli še naprej! Na kolikih frontah?

  2. Spošt,ga.Mojca Vočko, danes je Vaš peti dan svobode in velikega olajšanja , ne znam bolje formulirati, žal mi je in Vam želim, da dihate na polno, danes je krasen dan!
   In sprašujem, če ste svojo mučeniško zgodbo kdaj tudi sama objavila tu na portalu? Ali jo boste zdaj tudi dopolnila?
   Bal sem nekaj malega je bilo v Demokraciji ali na Novi24, pozabil sem, hvala Bogu, samo vemo, mislim, premalo o vsej zadevi. Ta zgodba mora ven v celoti, Barabe morajo biti izbezane na plano na Sonce, kajti Hudič razsaja neustavljivo.
   Seveda me zanima, “če boste šla naprej” in terjala odgovornosti za svinje velikega satanskega korita za svoje in za zadoščenje še trpečega ljudstva – saj berem, da je takih primerov še v tisoče, kar je grozljivka. Bo o tem kdo kdaj čimprej spravil v javnost na projekten način , ne samo tarnanje, pač pa zahtevanje odgovornosti in za spremembe…?
   Hvala lepa, dihajte in uživajte, če se le da vsekakor!

  3. Pokorno javljam.

   IZGLEDA, DA JE PRIMER MOJCE VOČKO ZAKORAKAL NA EVROPSKI ODER

   Upamo, da bodo slovenski akterji, še posebej glavni akter, premier Janez Janša zadevo , ki jo je odprl g.Štih v razmerju do imenitnika Guttenberga, ki ima izkazsn vpliv na vrhuško EU , še bolj izpostavil in ga uporabil za živo predstavitev slovenskih razmer in medijskih muk že polnoletne Demokrature M.Kučana in njegovih oprod.

   https://demokracija.si/fokus/tako-so-se-na-politicovo-zavajanje-o-vojni-proti-medijem-odzvali-slovenski-intelektualci/

   Iz članka:
   Na zapis Štiha se je Guttenberg odzval in v bran novinarki Politica zatrdil, da gre za temeljito novinarko. “Članek daje glas širokemu naboru virov in pogledov. In ne glede na vse, to, da premier neutemeljeno navaja, da je novinarka pisala po navodilih nekoga drugega, je nevarno za demokracijo.”
   ( To je primer kako zelo so si Levuharji strašno podobni po širnem svetu)

   Ob tem je še v vednost Guttenberga še dodal, da so bili trije desno usmerjeni novinarji, ki so jih socialisti resnično preganjali (Miro Petek, Jani Božič in Mojca Vočko). “Prvi je skoraj umrl, drugi je zbežal v Veliko Britanijo, tretja je bila oproščena po 10-letni sodni bitki.”
   ( Primer Petek, Božič in Vočko stopi na EU sceno prve kategorije )

   V zadevo je vstopila sama šefica Ursula von den Leyen in pritiska na J.Janšo in zato skromno mislim, da je skrajni čas, da se ta slovenska usrana žehta opere tudi na Evropskem odru in Vlada je dobila nepričakovano Bumerang darilo od levuharske režimske kanibalsko popadljive srenje plačancev Agitpropa F 571, da to opravi deloma že pred predsedovanjem Uniji.

   Kakor tudi kaže situacija, Kučanu tega foruma, Agitpropa F571 hlapcev, niti ne bo treba ukiniti, ker se bo očitno zaplinil z razrednim sovraštvom, z zlom in z napuhom kar sam.

   Thanks Ozzilandia ! Bravo Aboriginies , that’s holly true , boomerangs are always – always after missing a target flying back to a sender. Halleluiah!

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj