test
Več

  KO PREDSEDNIK BORUT PAHOR SRFA NA POTU POLICIJE

   

  Slovenija postaja teater absurda.

  Naš ljubi dragi predsednik Borut Pahor je sredi izkazane grožnje varnosti države in ustavnemu redu, v kar so menda vpleteni tudi (nevarni) akterji iz tujine, z Balkana, ljubeznivo k sebi v predsedniško palačo povabil samega “frontmana” in (so)organizatorja nasilnih sredinih protestov s sumljivimi koreninami. Da, Zorana Stevanovića, ki ga je Srb Vojislav Šešelj, zaradi vojnih zločinov v Haagu obsojen na 10 let zapora, takole javno pohvalil:

   

  - Advertisement -

   

  Vojislav Šešelj; https://novice.svet24.si/clanek/zanimivosti/568132a4a6da2/seselj-obtozen-zlocinov-proti-clovecnosti-poziral-kot-mesar

   

   

  Predsednik Slovenije Borut Pahor vso svojo predsedniško čast poklanja Zoranu Stevanoviću iz Kranja, davno krivdno odpuščenemu nekdanjemu policistu, ki vladi RS in Sloveniji odkrito grozi – E-sporočilo, ki ga je 1. oktobra 2021 poslal predsedniku vlade RS Janezu Janši:

   

   

   

  “Danes je namreč odjeknila novica, da bo predsednik republike Borut Pahor na pogovor sprejel prevratniškega kriminalca, ki je v Ljubljani organiziral nasilne proteste. V teh  nasilnih protestih so v objekt parlamenta letele bakle, rakete, granitne kocke, poškodovani so bili policisti … policija je morala posredovati s solzilcem, z vodnim topom, zaprti so bili dostopi določenih točk v Ljubljani, ceste so bile blokirane. Predsednik republike in vrhovni poveljnik oboroženih sil Republike Slovenije pa je tega človeka, ki je neposredno odgovoren za ta dogajanja, prepoznal kot primernega za pogovore – on se bo z njim pogajal! On se bo z njim pogajal! Pa kaj ta človek res nima nobenega poguma, nobenega ponosa? Si v tej državi res nihče več ne upa dvigniti glasu – razen Stevanovića?!” – je včeraj javno komentiral Davorin Kopše, nekoč kot častnik slovenske vojske osredotočen na obveščevalno–varnostno področje, danes pa med drugim kolumnist. Več v videu, ki ga je sinoči objavil v tvitu:

   

   

  Na Stevanovićevo ogrožanje varnosti države je javno opozoril tudi dolgoletni kriminalist Zoran Šarič, nedavno upokojen:

   

   

  Predsednik Pahor s spektakularnim povabilom na pogovor v predsedniško palačo nedvomno daje legitimnost Stevanovićevim izsiljujočim grožnjam vladi RS ter podpihuje veter v njihova krila, krepi samozavest nasilnih protestov, kar je, milo rečeno, absurd. Poniglav, zaskrbljujoč, nelogičen?

  Predsednik RS Borut Pahor, ki je tudi vrhovni poveljnik oboroženih sil RS, pada na kolena pred liderjem neprijavljenih, nezakonitih nasilnih množičnih protestov, prežetih s prekrški in kaznivimi dejanji, ki stremijo k rušenju vlade RS in PV Janeza Janše. Človek se ob tem nehote spomni na nekdanjega afganistanskega predsednika Ganija, ki je z luksuznim letalom ekspresno ušel iz Afganistana, ko so se, zahvaljujoč ameriški predsedniški copati J. Bidnu, krvoločni Talibani približali Kabulu.

  Borut Pahor bi kot predsednik Republike Slovenije moral biti prvi odločen, suveren, pogumen steber in branik suverenosti, ustavnosti, pravnega reda Slovenije.

   

   

   

  Borut Pahor je institut predsednika Republike Slovenije degradiral in ponižal na raven perzijske preproge, ki greje tla “njegove” predsedniške palače.

  Kako se ob tem počutijo slovenski policisti – denimo pripadniki posebne policijske enote, ki jih na nasilne sredine Stevanovićeve proteste v Ljubljano policija vozi s kombiji, tudi z najbolj oddaljenih koncev Slovenije? Kot sardele so videti v njih, na Stevanovićeve množične (nasilne) protestne delikte se vozijo tudi več ur, morda po običajnem delavniku ali tik pred njim. Sploh niso delovali najbolj spočito ali navdušeno, ko sem njihove prihode v bližino slovenskega parlamenta opazovala v sredo 29. septembra okoli 17.45 popoldne – ko so se vrata kombijev odprla in so izstopili, skočili ven, so nekateri najprej posegli po olajševalnem kajenju …

   

  FOTO: Mojca Vočko

   

  Mnogi ti policisti so se domov na druge konce Slovenije vračali pozno – takole je eden od policijskih konvojev v sredo ob 22.20 zvečer na avtocesti Ljubljana – Maribor postal na Petrolu v Lukovici:

   

  Postanek policijskega konvoja v sredo zvečer na AC na Petrolu v Lukovici med vračanjem s protestov v Ljubljani; FOTO: Mojca Vočko

   

  Predtem so se (ti) policisti posebne enote celo sredi nevarne avtoceste na Celovški cesti v Ljubljani spopadali s Stevanovićevimi nasilnimi protestniki – in nehote “kasirali” tudi kakšno kapljo iz policijskega vodnega topa:

   

   

  Da je ljubeznivo sestankovanje predsednika Boruta Pahorja s Stevanovićem najmanj škandalozno sporno, dokazuje tudi javni apel, ki ga je včeraj v imenu stranke Dobra država podpisal prof. dr. Bojan Dobovšek, na Fakulteti za varnostne vede v Ljubljani habilitiran za področje kriminalistike:

   

   

   

  Kako silno težko ali nemogoče je priti na pogovor k predsedniku RS Borutu Pahorju ali se sestati z njim, vemo premnogi Slovenci. Spisek tistih, ki so mi v hudi stiski ali po njej izpovedali tozadevno svoje razočaranje, ni kratek – vse po vrsti je predsednikov kabinet diplomatsko ali neetično zavrnil, njihove goreče prošnje za srečanje s predsednikom poteptal. Med njimi sem tudi sama – kabinet predsednika RS Boruta Pahorja me je 18. decembra 2019 takole odpilil, potem ko je za poučitev moje utemeljene pisne prošnje za snidenje s predsednikom RS, ki ni bila novinarska, izhajala pa je iz dokazov o alarmantnem sodnem kriminalu v sodni palači na Tavčarjevi v Ljubljani, ki me je nezakonito mlel, potrošil celih 26 dni:

   

   

  Floskule, floskule, floskule … Cenen sofizem velikega kova.

   

  Predsednik RS Borut Pahor; vir: https://www.instagram.com/borutpahor/

   

   

   

   

  Famozen sestanek predsednika RS z liderjem in (so)organizatorjem nasilnih sredinih protestov se je zgodil danes dopoldne – in končal v manj kot pol ure. Govorica teles(a) pove več kot tisoč besed – levo: dr. Alja Brglez, predsednik RS Borut Pahor in njegov svetovalec za nacionalno varnost Boštjan Šefic:

   

   

   

  Absoluten antagonizem vsemu temu je sinočnji odziv predsednika vlade RS Janeza Janše na Stevanovićev napad z izsiljujočimi grožnjami:

   

  JANEZ JANŠA KOT PV SLOVENIJE ODLOČNO BLOKIRAL NAPAD STEVANOVIĆA

   

  Naslovna FOTO: vdor protestnikov na avtocesto v Šiški v Ljubljani v sredo 29. septembra 2021. 

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  JEZDECI APOKALIPSE

  ON, KI RAZDVAJA …

  POPIS KUR

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  ODPRTO PISMO VARUHU ČLOVEKOVIH PRAVIC!

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj