Več

  KARČIJU V SLOVO

   

  »Kar seješ, to žanješ.« – slovenski pregovor 

  Karči Viktor Erjavec, največji borec za pravice ljubljanskega murgelskega kraljestva njegove ekscelence Milana Kučana Plavega in njegove žene Štefanije, rojene Krpač, kar naenkrat ni več del levičarskega združenja političnih borcev, napirjenih proti aktualni vladi Janeza Janše. 

  Čez noč se je namreč, podobno kot moj sin, ko mu ni ustrežena želja po kakšni novi igrači, skril pod posteljo, od koder si je z zadnjimi izdihljaji, s pomočjo murgelskega kraljestva,  izdihnil udobno, toplo pisarniško delo v kranjskem podjetju Iskratel, s čimer pa je bil mladim slovenskim diplomantom gospodarsko/ekonomskih smeri spet »zapičen« nož v hrbet, saj je nekdo spet dobil zaposlitev preko »vez in poznanstev«! 

  Ja, žal, res nimamo vsi te sreče biti Karčiji Viktorji Erjavci …  

  - Advertisement -

   

  Dr. Aleksandra Pivec je potem, ko je januarja 2020 prevzela vodenje upokojenske stranke, ki jo je več kot očitno uspešno konsolidirala, in potem, ko je s svojim vestnim in predanim delom na resornem kmetijskem ministerstvu kmetijstvu dala tisto nekaj več, in potem, ko so bile končno uslišane potrebe/želje kmetov, ribičev in vinogradnikov, doživela pričakovan medijski stampedo, ki pa je ni samo politično osamil, ukradenih ji je bilo namreč tudi par let dragocenega življenja, tako poklicno kot tudi zasebno. 

  O medijskih krivičnih poročanjih na tem mestu sploh ne rabim in ne želim izgubljati besed. Edina, ki si je takrat upala stopiti na »drugo« stran, je bila v jeseni 2020 naša urednica Mojca Vočko, ki je v sodelovanju z novinarjem Vladimirjem Voduškom naredila enega izmed najboljših političnih intervjujev v zadnjem desetletju in s tem več kot dokazala, da je slovensko novinarstvo svetlobna leta za tistim, kar bi dejansko moralo biti izkazano kot praksa dobro izobraženega kadra ljubljanskega FDV-ja. 

   

  EKSKLUZIVNO: POGUMNA LEVINJA, KI SE NE UMIKA

    

  Karči Vikor Erjavec je odličen šolski primer delovanje karme kot replike na naša napačna življenjska dejanja oziroma še bolj nazorno primer zgoraj zapisanega slovitega slovenskega pregovora: »Kar seješ, to žanješ!« 

   

  Karči Viktor Erjavec ni bil nikoli zadovoljen z malim. Vedno je hotel za zadovoljevanje svojih koleričnih parametrov več in več. Vse do skrajnih limitov. Kar pa očitno kaže na to, da je v Belgiji, kjer je odraščal, doživel določene življenjske travme, rane katerih si je potem, ko ga je aktualni predsednik vlade g. Janša leta 2004 predlagal v izvolitev v funkcijo obrambnega ministra, v katero je bil kasneje tudi izvoljen, skušal z nenehnim dokazovanjem in različnimi kvačkarskimi praksami zaceliti, ampak, hej, vsi mi – bitja tega sveta  smo ujetniki določenih življenjskih traum, ki so nas tako ali drugače skozi tok našega življenja zaznamovale.

  Kljub temu, da je to ta najbolj gnusen, srce parajoč del našega obstoja, pa nam vseeno to ne da nobene pravice, da se s tem soočamo tako, kot se je s tem standardno soočal, zdaj že murgelsko pozabljen, Karči Viktor Erjavec. Torej, do samih skrajnih limitov. 

  Na koncu pa mu tako ostaja le še tista znamenita res huda gospa, ki sliši na ime Karma, katere sodbe pa so iz lastnih življenjskih izkušenj in doživetij vse prej kot prijetne in pa udobne.  

   

  Vir: https://pixabay.com/photos/human-gear-man-machine-machine-192607/

   

  Naslovna fotomontaža, vir: https://twitter.com/GLASTrebnje/status/1369842467902795776

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  ON, KI RAZDVAJA …

  JEZDECI APOKALIPSE

  POPIS KUR

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  1 komentar

  1. Odlično, Suzana.
   Karma.Vzrok-Posledica. 10 Božjih Zapovedi. Ustava.Zakoni.
   Erjavcu se še danes jebe za vse našteto, zato zasluži samo sliko, ki si jo objavila. Slovencem pa bo ostal zelo grenak priokus iz njegovih grehov nategovanja in poneumljanja Naroda s pomočjo režimskih medijev in čisto konkretno , kiselkastega požiranja in zatikanja sline v grlih penzionistov in številnega prikrajšanega mladega rodu , ki je tudi emigriral s trebuhom za kruhom. Spomnili se ga bomo vedno, ko bomo ugledali zadnjega pol zaliva ob Piranu, ki je še ostal slovenskim rodovom, ki so nekdaj živeli kot ljudstva Histrov, Primorcev in Dalmatov do Dubrovnika. Širni slovenski Adriji pa bomo itak lahko le mahali, če bomo še imeli kaj dobre volje v sebi.
   Suzana, Erjav’c si te ne bo zapomnil, on je prevelik in previsoko leta. Morda pa bova dočakala , ko bo treščil na beton, vsaj slabo ne bi bilo to doživetje udejanjenje kazni – ker taki kot je ta gaunar z besednim zakladom 325 besed materinega jezika, preživijo splakovanje, ker jih režim potrebuje in nanje ne pozabi. Matrična korupcija na več nivojih in to , seveda na tuj račun, jim je osnovna preživetvena materialna dobrina in izprijena črna srčna vrednota – pa sva spet pri Karmi Karla Erjavca.
   Škoda vsake žilice, da se napne in škoda momenta, da se vznemirui duh.
   Drek splakneš , imaš prav. In še pljuneš za njim.
   Taki Dostojevskega sploh ne štejejo, čeprav so se naslanjali na njihove naslednike, ki se spet ničesar niso naučili, mislim Putinove kriminalce in morilce, of course! kamor se obrneš za Korlnom, en sam smrdlijv drek. Potegnem vodo in posprejam zrak z vonjem po vijolicah, trobenticah, podlesku in po čemažu, ki odganja hudiča.Ne kvarite mi dneva več s to nasajeno hinavsko hudičevo prikaznijo.
   Hvala Suzana in lepo Nedeljo imej.

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj