Več

  JURŠA KOT JAN OBLAK NABIL PODLE PRITISKE OPOZICIJE

   

  “Hvala za besedo, predsednik. Moram vam povedati, da par dni osebno doživljam strašne pritiske na to, kako bom glasoval. Pritiski prihajajo z vseh koncev. Enostavno jih je težko prenašati. Postavljajo se nam kontrolorji glasovanja. In seveda, najbolj, kar me boli: da mi nekdo zatrjuje, da se ‘dilam’. Da se ‘dilam’, da se odpelje v predal en zakon, da se odpelje v predal še globlje drugi zakon. /…/ In zaradi tega bom glasoval ‘ZA’. In predlagam kolegom iz opozicije – tudi z njimi sem že bil v koaliciji: v kolikor želijo, da bo Jurša kdaj glasoval tudi za predloge, dobre njihove predloge, da me pustijo na miru,je danes v državnem zboru – pred glasovanjem za ministra za digitalizacijo – nedopustne pritiske nase odločno razkrinkal Franc Jurša, poslanec Desusa. Da so takšni pritiski nezakoniti, neustavni in zaudarjajo po kaznivem dejanju, je odveč poudarjati. 

  A Tanja Fajon, predsednica SD in evroposlanka, ki v vsem svojem komunističnem zagonu neutrudno režira in izvršuje pričujoče sramotne, zavržne pritiske (na poslance), prepojene z ustrahovanjem, izsiljevanjem, grožnjami, je tistega kova privilegiranka, nad katero je zgolj sinje nebo. Mej in limitov ona ne pozna, od nekdaj. Končno je v politiki pristala “s padalom” – ko se (ji) je kot novinarki RTV SLO v neki visokopolitični postelji (menda) hudo resno zalomilo … Pa se je “(z)dilala”.

   

  Današnje Juršino razkritje je javno komentiral tudi PV Slovenije Janez Janša, javnost pa se je odzvala množično z vso ostrino in zgroženostjo:  

  - Advertisement -

   

   

   

   

   

  Franca Juršo je zaradi glasovanja “ZA”, s katerim je podprl izvolitev novega ministra, pristojnega za digitalno preobrazbo, kar je danes postal Mark Boris Andrijanič, ekspresno krvoločno popadel (tudi) Večer!

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  No, danes je Tanja Fajon obdelovala že drugega – v Gostilni pri Žabarju v Ljubljani: Ljuba Jasniča, novega predsednika Desusa. Juršinega strankarskega kolega, da.

   

   

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  ON, KI RAZDVAJA …

  JEZDECI APOKALIPSE

  POPIS KUR

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj