Free Porn
xbporn
Več

  IZPOSTAVITI JE TREBA VSE TISTE PLENILCE, KI ZAVESTNO UNIČUJEJO LASTNINO DRŽAVE POD KRINKO OKOLJA, ENERGETSKE VZDRŽNOSTI

   

  Danes razmišljam o odgovornosti in sprenevedanju. Kaj nam pomeni odgovornost? Zakaj določeni posamezniki zaslužijo enormne zaslužke? Kdo so ljudje, ki odločajo o usodi človeštva? Ali so ti ljudje med nami?

  Za vse to imam odgovor. Ti ljudje so med nami. Vendar! Oni sami zaradi svoje vsemogočne vloge pozabljajo na odgovornost, ki nam je zaupana. Moralna obveznost, visoka empatija, materialna in kazenska odgovornost je tisto breme, ki ga imajo ti ljudje nad seboj, da prejemajo takšne prihodke. Vendar se tega ne zavedajo! Še več! Pripravljeni so se sprenevedati in zvaliti krivdo na imaginarnega povzročitelja. Čeprav so oni tisti, ki so v taisti vlogi! Naenkrat je kriva “država”? Kako? Kdo je to? To so oni! Vsi imajo imena in priimke. Nekateri celo zelo pomenljive vzdevke v svojih ožjih krogih. Tako je!

  Izprijenost!

  Čas, v katerem živimo, je enako odmerjen vsem. Kot sveči. Ena ima daljšo vrvico in druga krajšo. Pa kljub temu vsaka dogori. Kdo jo pospravi, je že druga zgodba.

  - Advertisement -

  Odgovornost. Tega nihče nima rad. To je breme. Vse ima svojo ceno. Tisti, ki je odgovoren, se zavezuje o svojem početju s podpisom pod dokument. Večja, kot je odgovornost, višje je plačilo in posledično, ostrejše in hujše so kazni. To vedo vsi, ki so podpisali pogodbe o opravljanju najodgovornejših del. Dajmo jih na pranger! Naj se vidi! Najlažje se je skrivati za imeni institucij in nekaj imeni svetovnih trendov (okoljski davek? … komu?… Bogu?). Ne! Izpostaviti je treba vse tiste plenilce, ki zavestno uničujejo lastnino države pod krinko okolja, energetske vzdržnosti, služiti korporacijam in dobivati za to denar, ki ne prinaša sreče. Kdaj in kdo je pripravljen temu narediti konec.

   

   

  Mi smo začeli. Šoštanj se prebuja. Za nas je bila velikanska izkušnja za vnaprej umestitev TEŠ 6 v mestno jedro. Imena in priimki ljudi, ki so nam zagodli to, so jasna! Nekateri nosijo celo etiketo častnih občanov! Mi smo se odločili, da temu naredimo konec! Dosti uničevanja naprav in vplivanja na zdravje ljudi! Temu je konec in je dovolj!

  Konec sprenevedanja. Mi kličemo k odgovornosti. Vsi smo enaki pred zakonom in po ustavi. Zato, prosim, dragi Slovenci: kar ni dobro za ene, ni dobro za druge. Pa lep dan.

   

   

   

  /Fotografije: https://pixabay.com//

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Prejšnji članek
  Naslednji članek

  Sorodne objave

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj