Več

  GOSPOD ZORČIČ, NA MESTU PREDSEDNIKA DZ NIMATE VEČ KAJ ISKATI!

   

   

  “Gospod” Zorčić!!

  Na mestu Predsednika Državne zbora nimate več kaj iskati!!! Še več! Tudi, kot poslanec stranke, ki ste jo izdali bi morali odstopiti, ker tam nimate več kaj početi!! 

  Levičarji morale in etike ne poznate! Ne veste ,kaj je poštenost, kaj je odgovornost in kaj je odnos do ljudi! Gledate in vidite samo dve stvari: svojo grabežljivo, nenasitno in častihlepno rit in drugo: partijo, ki ste ji tako podložni in tako ubogljivi, da bi naredili še največje svinjarije rpoti ljudem in človeštvu, če Partija tako želi in ukaže!

  - Advertisement -

  Sam neumno in trmasto ne vstrajate, ker nimate lastnega jaza, nimate inteligence za to , še najmanj morale! Ubogi otroci takega očeta!! 

  Leta 2006 sem odstopil z mesta poslanca Državnega zbora zgolj in samo zato, ker na en obrazec mafijcu in skorumpiranemu Dragu Kosu na PKK nisem vpisal dveh s kreditom plačljivih stanovanj! Ne zaradi drugih afer, ne razari česarkoli, kar bi medijem in levičarjem odgovarjalo! Takrat nisem imel več podpore ljudi (vsaj mislil sem tako pa sem se zmotil) in sem ponudil odstop!!! Prvi v samostojni Sloveniji! Pa vi? Goljuf, prevarant in egoist, suženj Partije in levičarjev! 

  ODSTOPITE IN MARŠ VEN!!!

  Vir: https://www.facebook.com/photo?fbid=1432355713797209&set=gm.977749819431209

   

   

  Naslovna FOTO, vir: https://twitter.com/IzSlovenije/status/1366446827344711685

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  ON, KI RAZDVAJA …

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  JEZDECI APOKALIPSE

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj