test
Več

  CENZURA NAD SLOVENSKI MEDIJ IN POROČANJE O NEVARNEM NASILJU NAD POLICISTI!

   

   

  Facebook je blokiral objavo spletnega medija DOSJE z naslovom “V POLICISTE SO LETELI GRANITNE KOCKE, KAMENJE, LESENI KOLI, IZPULJENI PROMETNI ZNAKI, SKRIT ČAKAL EKSPLOZIV” in absolutno tudi spletni oglas zanjo, kot smo dokazno ugotovili danes. Tole objavo:

   

  V POLICISTE SO LETELI GRANITNE KOCKE, KAMENJE, LESENI KOLI, IZPULJENI PROMETNI ZNAKI, SKRIT ČAKAL EKSPLOZIV

  - Advertisement -

    

  Ko smo danes spletni oglas za to objavo izpod peresa dolgoletnega kriminalista Zorana Šariča poskušali objaviti vnovič, ga je Facebook blokiral TAKOJ!   

  Ameriški Facebook v Republiki Sloveniji torej cenzurira slovenski spletni medij, vpisan v razvid medijev pri Ministrstvu za kulturo RS, in slovensko novinarko s statusom samostojne novinarke, vpisanim v razvid samostojnih novinarjev pri Ministrstvu za kulturo RS, ki sem njegova odgovorna urednica. Nedopustno. Neustavno. Škandalozno.

   

  Kdo ali kaj je Facebook, da si drzne blokirati dokumentirano medijsko poročanje o grozljivih dejstvih iz novejše slovenske zgodovine – o uničujočem linču in medijskem umoru župana Maribora Franca Kanglerja, o nevarnih mariborskih vstajah, katerih bencin je bilo alarmantno zavedeno in zmanipulirano ljudstvo, obetale pa so celo smrti ali državljansko vojno, o šokantnem nasilju nad slovenskimi policisti, ki so opravljali svoje službene ali uradne dolžnosti, nanje pa je skrit čakal celo eksploziv?! 

  Kdo ste zombiji ali pajaci, ki tičite za nezaslišano in neustavno Facebookovo cenzuro sredi Slovenije?! Kdo ste vi, ki poskušate utišati Slovence in nekatere slovenske novinarje, slovenske medije?

   

  – tako se je končal današnji poskus specialista za spletno oglaševanje, da bi vnovič na Facebooku objavil DOSJEJEV oglas za predmetno objavo: zavrnjen(o), takoj! Plačan oglas slovenskega spletnega medija!

   

  Toliko o svobodi medijev in svobodi izražanja v Sloveniji, ki je na slovenskih tleh ustavna pravica in ustavna pravica vsakega državljana Slovenije.   

   

   

  Naslovna grafika, vir: https://pixabay.com/vectors/red-stamp-rubber-censored-censor-42286/

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  JEZDECI APOKALIPSE

  ON, KI RAZDVAJA …

  POPIS KUR

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  ODPRTO PISMO VARUHU ČLOVEKOVIH PRAVIC!

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  4 KOMENTARJI

  1. STALIN & LENIN BOLJSHEVICKS DREAMS COMES TRUE !
   ———————————————————————————————————–
   UNCLE SAM BECOMES FUCKING RED COMMUNIST – Orwell & McCarthney are reality show !

   Slovenistanski The Red Bookface je, očitno tako sporoča sam, ekspozitura globalne levuharske Kominterne Xi-Jinpinga & Putina Groznega & Democtrates USA in enotne svetovne LGBT Boljšoj vsegliharsko-vatikanske vlade planetarnega segrevanja v težki borbi za preživetje lenuhov BLM , debelih polarnih medvedov, debeloritih zašpehanih neodvisnih Cardashiank, Grete of Sveden ter social-pederskega Mc Carrick – papeža amazonske Panchamame , Bidena glasnika in organizatorja genocidne smrti nerojenih USA Amerričanov ter občudovalcev Frančiškovih miroljubnih islamistov – rezalcev glav ter kitajskih investicij v “svetovno infrastrukturo” in v premogovništvo “temne strani Lune” ter v gojenje diamantov na Marsu .
   ———————————————————————————————————–
   ” Donald & Melania global REALITY INFO FLOW INVESTMENT OF HUMAN TRUST & JUSTICE” Wellcome !
   Zadnja vest CNN global:
   Pokorno javljam, da afera TRENTA malo kasni zaradi načrtovanja atentata na PM, Mr.Jansha I.J.
   Prosimo za razumevanje, vaši Politkolesarji Milana Kučana Orleanskega ! HVALA VNAPREJ!

  2. Nice weblog right here!
   Additionally your website so
   much up very fast!
   What web host are you using?
   Can I am getting your associate hyperlink for your
   host? I desire my website loaded up as quickly as yours lol

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj