Več

  CATCH THE CASH

   

  Zadnje dogajanje v Sloveniji spominja na osir, v katerega nehote »dregnemo«. No, seveda gre za levo-rdeči pol prebivalstva, ki se nikakor ne more sprijazniti s pravili demokracije, da o pravni državi sploh ne govorimo. Petkovi levo-rdeči kolesarji se še kar vozijo in jih je celo nekaj tisoč (proti dvema milijonoma), ki zaprejo ljubljanske ulice – in tudi drugje seveda. Vozijo se na neprijavljenem shodu in v času zaostritve, ko velja odlok o prepovedi zbiranja zaradi COVID-19. Ne mi govoriti, da dela tu policija profesionalno. Če bi to počeli normalni državljani in recimo celo desničarji, ne bi šlo to skozi. Razgnali in oglobili bi jih masovno. Lepo pa je sicer, da ne posegajo pregrobo, saj tudi to ne bi bilo preveč profesionalno, in ta profesionalnost je gotovo mišljena. Levo-rdeči vedo, da se ne bo nič zgodilo, saj je pretežni del represivnega in sodnega aparata levo-rdeč. Zato izzivajo policiste, jih zmerjajo, kulturno kažejo nage riti, nadlegujejo ulične performerje, ki so tam bili že dolgo pred njimi, ovirajo promet. Moti jih celo igranje slovenskih skladb na harmoniki. Če levo-rdeči niso na oblasti (in upam, da ne bodo spet kmalu), bi šli tudi do skrajnosti kot njihovi predniki: “pobt” pa v jame zmetat’! Kot je to naredila rdeča kamarila v Bosni in Hercegovini, ko je izdihovala komunistična ideologija. In gospod Janša bi se moral za izrečeno resnico opravičiti. Komu? Tistim, ki se klanjajo pred spomeniki vojnih in povojnih klavcev slovenskega naroda in edinimi povzročitelji razdora v slovenskem narodu. Kar odidite iz parlamenta, tu vam itak ni mesta, saj vam je demokracija španska vas. Tudi sprave z vami ne more biti, saj še po 70 letih častite vojne in povojne zločince, ki so žal vnesli v ta naš narod globok razdor. Ti spomeniki krvoločnežev bi morali že zdavnaj na odpad, saj v tej deželi živimo tudi taki, ki poznamo resnico in nam je tako stanje nevzdržno in gnusno!  

  Prvi poskus rušitve vlade z ministrom Počivalškom ni uspel. Ampak on je »baraba«, saj so pri njem delali preiskavo, celo televizija je že tam čakala, pomislite pred policisti. Ta pa je baraba! Dajte, izkašljajte že en verodostojen dokaz – ali je za vas, g. Antolović, dovolj, da se neka Erika napihuje na TV Slovenija in skače gostom v besedo? Ali pa bomo delali kar po domače kot tam, kjer je doma »mekani ć«. Počasi ti kot Slovencu, čeprav nismo nacionalisti, to, da koder se kaj pojavi, je zraven Antolović, Spasojević, Tomić, Ćosić itn., ki nam bi kar naprej solili pamet, preseda. Glejte, če gre vse po pravilih, nikogar to ne moti, ampak žal večinoma ne. Tu se oproščam vsem tujerodnim državljanom, katerih intimna opcija je država Slovenija in jo imajo za svojo domovino.

  Potem rušimo dalje! Gremo na Desus. Ta in ta filiala Desusa se je uprla predsednici Pivec, drugi dan demanti te zadeve. Vse to »pošteno« novinarstvo, ki ga neupravičeno napada predsednik vlade, je seveda pošteno, piše nepristransko seveda za levo-rdeče. Žal smo demokrati vsi pošteno misleči dopustili, da so mediji ostali v rokah levo-rdečih komu-kapitalistov. Verjemite, da objektivnemu in resnicoljubnemu novinarstvu ne bi nihče nasprotoval. Vi pa nam očitate fašistične in diktatorske metode, pa se prav vi tako obnašate oziroma vas večina sploh ne ve, kaj to pomeni. Še sreča, da imamo vsaj Novo24, ki je sicer zelo majhna utež »neodvisni« RTV Sloveniji, in da so Planet TV kupili Madžari, čemur ste močno nasprotovali. Bil je na trgu. Zbrali bi pet milijonov evrov in ga kupili, samo ne znate gospodariti in bi ga takoj vzel hudič. Tako kot direktor RTV Slovenija ne ve, da je direktor tudi zato, da optimizira stroške »javne« RTV, kaj pa je to povečanje produktivnosti, pa še slišal ni.  Pa poglejmo, kaj sproducira »javna, neodvisna« RTV s preko 2200 zaposlenimi: dnevne vesti, ki jih ene petkrat ponovijo, kakšno malo dokumentarno oddajico, kakšen licenčni kviz, nekaj za otroke in recimo tudi za zamejske Slovence (na kar se radi sklicujejo), igranega programa pa tam ali tam nekaj in to v približno 3.850.000 urah, ko naj bi bili na delovnih mestih in ustvarjali (letno). Vam pade mrak na oči! Tole nam ponujajo v skoraj štirih milijonih ur! Poznam kar nekaj gospodarskih firm s precej manj zaposlenimi, ki oskrbujejo z določenimi deli kompletno nemško avtomobilsko industrijo!

   

  - Advertisement -

   

  In kaj si dovoli tovarišica Evgenija Carl, da si upa tako oblatiti predsednika države, ki ima voljo in željo po pravi spravi in tako tudi dela. Upam, da bo ustrezno ukrepal proti vam – ali so vam vaši zagotovili, da se vam ne more nič zgoditi? Tudi ti ljudje, ki so jih vaši svetli vzorniki zmetali v fojbe, so imeli vsi tudi srce, oči, svojce in celo dušo, česar si ne bi upal trditi za vas, tovarišica! Enkrat si že vtepite v svoje trde buče, da je bil komunizem še veliko hujši sistem od fašizma in nacizma skupaj, ker je dlje trajal in je uporabljal še hujše metode od nacizma, saj vemo, da se je Hitler učil pri Stalinu, ki je bil posebno prefinjen pri psihični torturi, da ne govorimo o fizični svojih »nasprotnikov«. Le učite se prave zgodovine, recimo za vaše »partizane« je bilo že dovolj, da si se v nepravem času nahajal recimo na njivi. Je bilo treba ljudstvo zastrašiti! Vam, levakom rdečim, ni nič sveto, saj to že kažete ves čas vaše prisotnosti v zgodovini!

  Tu bi bilo dobro tudi opomniti Sindikat policistov, ki se je postavil v bran svojih kriminalistov. Res je, da večina zaposlenih v policiji dela pošteno. Ampak imamo izjeme: glejte, gospodje, sindikalisti, se vam zdi prav, da se preiskuje gospod minister Počivalšek in to le nekaj dni po namigih  v Tarči in brez vsakega otipljivega dokaza. Zelo prav bi bilo, da bi se vse preiskave odvijale v tem tempu, recimo iranski denar v NLB (imate vse dokaze, pa že toliko let nič, imate milijardno bančno luknjo in dokaze, pa tudi že toliko let nič). Dajte, tudi tukaj stopite v  akcijo, pa opozorite svoje kolege! Ne vem, kam so izginile žilne opornice iz Tarče (ali se je takrat RTV SLO nekaj “pofrtajčkalo”). No, gospodje, saj veste, da niso problem le žilne opornice. Poznam primer sodobnih oblog za rane, ki jih moj znanec tetraplegik dobiva od svojega sina iz Belgije. In veste po koliko? 3-krat ceneje, kot so pri nas! Imajo pač Belgijci verjetno toliko nižji standard. Ne bi se spuščal v to! In koliko je še takih potrebščin v zdravstvu?

   

   

  Poglejmo državno tožilstvo in policiste. Nobenega ukrepanja, ko se po ulicah vpije “Ubi Janšu!”, čeprav smo vsi na TV-ekranih dobro videli, kateri bedni osebek levo-rdeči je to bil! Bog ne daj, da bi nekdo na ulici zavpil “Ubi Kučana!” ali “Ubi Fajonko!” ali tisto iz parlamenta, ki tam sedi, pa sploh ne ve, zakaj sedi. Tukaj sprašujem g. Fajon, ali bi ona tudi napisala pismo gospodu Šketi ali bi storila še kaj drugega? Seveda moram opomniti, da naj se  g. Fajon in dr. Pirnat podučita, pod katero ingerenco je državno tožilstvo, preden se blamirata v javnosti! Državno tožilstvo, kaj smo brezpravna država in zakaj potem prejemate plače iz proračuna, kamor prispevamo tudi mi demokrati in vsi nelevo-rdeči! Jaz za take nedelavce že ne bom več prispeval!

  Tukaj bi rad čestital tudi Občini Murska Sobota za dober izbor častnega občana. Gre za človeka, čigar intimna opcija nikoli ni bila samostojna Slovenija in je, vedoč, stal pred 30 leti na »spravnem kraju«, kjer so bili pobiti tujci in ne naši Slovenci! Seveda gredo čestitke tudi županu Ljubljane, ki ima po dr. Grandi kar dva častna občana, bivša odstranjevalca drugače mislečih s Teharij in iz Škofovih  zavodov v Ljubljani! Bravo, sprava je na vidiku!

  Na koncu pa še, da opravičim naslov prispevka:

  1. Janša za vsako ceno ne;
  2. pa menda ne bo Janša spet »vladal« EU;
  3. in še glavno: pa menda ne bo Janša odločal o milijardah, ki jih bomo zaradi COVID-19 dobili od EU. Žepi levo-rdečih komu-kapitalistov pa naj bi ostali prazni?

  Pozor, pozor levaki rdeči: ne želite si predčasnih volitev in tudi ne rednih, saj se je sedaj videlo, kdo dela za Slovenijo in državljane, katerih opcija je samostojna Slovenija, čeprav boste imeli od tega tudi vi koristi! Na predčasnih volitvah (ki vam jih ne bo uspelo “sforsirati” z nedemokratičnimi postopki) ali na rednih volitvah bo SDS samo dobila 30 odstotkov ali več odstotkov glasov! Pa še na koncu: parklje stran od razprave o vladavini prava, tu ste svetlobna leta oddaljeni od tematike!

   

   

  /Fotografije: https://pixabay.com//

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  ON, KI RAZDVAJA …

  JEZDECI APOKALIPSE

  POPIS KUR

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj