Več

  ZGROŽENOST NEKDANJEGA USTAVNEGA SODNIKA OB KALVARIJI JURETA TRUNKA

   

  V Sloveniji ni vladavine prava niti zakoni in ustava ne veljajo za vse njene državljane. Premnogi s(m)o v njej okusili in spoznali temno plat “vladavine prava”, kjer in ko je mogoče vse, kar po slovenski ustavi in zakonih RS ni mogoče in ni dovoljeno. Premnogim, zahvaljujoč minuli “oblasti”, slovenska “država” dolguje toliko, da tega ni mogoče niti ubesediti. (Pre)mnogim uničeno življenje, kariero, družino, eksistenco – in (tudi) veliko, ogromno denarja, tudi meni.

  Ena najhujših žrtev iz zgornjega orisa je Jure Trunk, nekoč doma v Portorožu, zatem v Ljubljani, kjer pa mu je “oblast” leta 2010 nezakonito porušila tudi dom, kar je zakrivil gradbeni inšpektor Iztok Rus, ki za to škodno in kaznivo dejanje, pregonljivo po uradni dolžnosti, nikoli ni odgovarjal, nikakor. No, zakaj vendar bi, bil je vendar faktor nedotakljive “oblasti”, pred katero so se tudi vsi zakoni zlomili. A to je le iztočnica skoraj 12-letne kalvarije Jureta Trunka in njegovih staršev, mame prof. dr. Nade Trunk Širca in očeta Franca Trunka. Nad njo se utemeljeno zgraža tudi nekdanji ustavni sodnik dr. Matevž Krivic, ki je v sredo 23. februarja 2022 v tem duhu poslal E-pismo predsedniku Republike Slovenije, Borutu Pahorju:

   

  - Advertisement -

   

  Dr. Matevž Krivic

   

  Ali družino Trunk iz Portoroža ali Jureta Trunka kdo sliši?! Nihče, niti Državno odvetništvo RS, ki ji(m) ni pripravljeno povrniti niti ekstremno hude škode, nezakonito ji(m) povzročene leta 2010 z nezakonito inšpekcijsko (!) porušitvijo družinske hiše na Vodmatski 8 v Ljubljani. Tozadevno mediacijo v odškodninski tožbi družine Trunk zoper Republiko Slovenijo je Državno odvetništvo nategovalo dve leti, lani so Trunkovi izstopili iz te mediacijske farse – in vztrajajo pri svoji odškodninski tožbi zoper “državo”.

   

  Dr. Matevž Krivic v zgornjem E-pismu predsedniku RS govori o pravnem mnenju prof. dr. Mateja Avblja z dne 9. 9. 2021: 

   

  Jure Trunk leta 2021

   

  Prvo tozadevno pravno mnenje je prof. dr. Matej Avbelj izdal leta 2019, 9. septembra:

   

  Tvit, ki sem ga objavila v torek 22. februarja 2022:

   

  ZLOČINSKI DREK OD IZVEDENCA, UDBAŠKA SODNICA, MONTIRANA SODNA LIKVIDACIJA

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  UDBOMAFIJSKI UMOR ODLIČNEGA KRIMINALISTA

  LIPICANCE KOLJEJO! JEDO NA BRDU?!

  ZAROTA VELIKIH STARCEV

  REVOLUCIJA V ZRAKU

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  ON, KI RAZDVAJA …

  JEZDECI APOKALIPSE

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  POPIS KUR

  BOLEZEN – KAKO NASTANE IN KAKO SE ZDRAVI

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  4 KOMENTARJI

  1. Good day very nice website!! Man .. Excellent .. Superb .. I’ll bookmark your site and take the feeds alsoKI am happy to seek out numerous useful information here in the put up, we need develop more techniques on this regard, thanks for sharing. . . . . .

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj