Več

  ZA OTROKE V LOČITVENIH SODNIH MESOREZNICAH SE JE POSPEŠENO ZAVZEL DRŽAVNI SVET RS

   

  Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti RS je vztrajno ignoriralo apele Društva za otroke, očetovstvo in resnico (DOOR) o alarmantno nezakonitih, neustavnih, nezaslišanih početjih in potezah CSD-jev, ki se že leta kažejo in dokazujejo kot legla nedopustnosti, nestrokovnosti, koruptnosti, in slovenskih sodišč, ki ločitvene sodne postopke gonijo za strogo zaprtimi sodnimi vrati brez javnosti in mesarsko meljejo … otroke in rutinirano očete.

  Gospe sodnice z iskrami v očeh lastno uradno dolžnost sojenja in razsojanja (nezakonito) prepuščajo plačancem psihiatričnega ali kliničnopsihološkega formata, ki se jim uradno reče sodni izvedenci, da za mastne honorarje orgazmirajo na nemočnih tarčah in jih s potvorjenimi, z izmišljenimi, zlaganimi kvazi izvedenskimi mnenji pretvarjajo v izvedensko-sodne žrtve – tudi kot zlagano duševno motene. Ta drek od kvazi izvedenskih mnenj gospe sodnice, ki nemalokrat same osebno gojijo “specialna čustva” do moških, strastno popadejo kot križ, na katerega pribijejo … silno rade očete, otro(č)ke pa obravnavajo kot embalažo alpskega mleka. Lažne krive ovadbe širokega spektra – od lažnih obtožb nasilja v družini, spolnih zlorab, nasilništva, telesnih poškodb, groženj itd. -, ki jih kot del vojne taktike z odvetniško asistenco (pre)mnogokrat podlo producirajo ženske, ki pred sodiščem hlinijo ljubeče in skrbne matere, socialistična sodnija pa jih utegne hitro pretvoriti v obsodilne sodbe očetov, krivične in nezakonite, kar pa na sodni fronti ne šteje, so močni žeblji, s katerimi gospe sodnice pribijajo – na križ. Temu se uradno reče sodba ali sklep.

   

  https://pixabay.com/vectors/boy-caregiver-caricature-cartoon-2028527/

   

  - Advertisement -

  Tako imenovani družinski sodni postopki, kamor sodijo sodni postopki za starševsko skrbništvo nad otroki, v Sloveniji spominjajo na orgije starega Rima … Orgazmov vseh (zavržnih) tipov in slogov ne manjka. Jp, vse se odvija in zvija za strogo zaprtimi zidovi socialističnih sodišč!

  Poznam nekaj krasnih, skrbnih očetov, ki so jih po zgoraj orisani recepturi pravnomočno zapečatili ali “sfukali” prosto po Masleši – koga nedolžnega tudi s krivično nezakonito kazensko obsodbo, ki pa je zaradi finančnega in čustvenega zloma ni zmogel prignati do pritrkovalcev Vrhovnega sodišča RS ali pred apostole Ustavnega sodišča RS. Njegove lastne otroke pa so mu pravnomočno ukradli, seveda.

  Uničevanje življenj, otroštev, karier, eksistenc, osebnosti … to je nekako kompas slovenskih uradnih ločitvenih postopkov – vse od CSD-jev do sodišč s predpotopno prakso.

   

  DISKRIMINIRANI OČETJE V BOJU ZA LASTNE OTROKE DANES PROTESTNO PRED SODIŠČEM

   

  Državni svet RS s predsednikom Alojzom Kovšco na čelu se je že na en sam apel Društva za otroke, očetovstvo in resnico odzval takoj. In 14. julija 2021 DOOR povabil na sejo Komisije za socialno varstvo, delo, zdravstvo in invalide.

  Mnenje, ki ga je zatem 27. julija 2021 izdal Državni svet RS, je neprecenljivo in izjemno pomembno – zgodovinski korak v dobro nemočnih otrok.  

   

   

  DRUŠTVO ZA OTROKE, OČETOVSTVO IN RESNICO 14. JULIJA DOPOLDNE V DRŽAVNEM SVETU RS!

   

  Naslovna FOTO, vir: https://pixabay.com/photos/baby-hands-fingers-infant-child-2416718/

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  UDBOMAFIJSKI UMOR ODLIČNEGA KRIMINALISTA

  LIPICANCE KOLJEJO! JEDO NA BRDU?!

  ZAROTA VELIKIH STARCEV

  REVOLUCIJA V ZRAKU

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  ON, KI RAZDVAJA …

  JEZDECI APOKALIPSE

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  POPIS KUR

  BOLEZEN – KAKO NASTANE IN KAKO SE ZDRAVI

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj