Več

  TITOIZEM VČERAJ IN DANES

   

  Blaž Zgaga, konec leta 2007 prvopodpisnik peticije 571-ih novinarjev o pritiskih vlade – predsednika Janeza Janše na medije (tik pred predsedovanjem Slovenije Evropski uniji), je bil jeseni 2008, tik pred državnozborskimi volitvami, del ekipe, ki je »izvozila in nato uvozila« izmišljeno afero – korupcija ob nakupu finskih osemkolesnikov (novinar finske nacionalne televizije YLE Berglund je ob pomoči slovenske »ekipe« D. Kos, B. Zgaga & Co. pripravil film o Patrii, ki ga je najprej predvajala YLE, nato pa uvozila RTV SLO in tik pred volitvami diskreditirala Janšo, ki je bil kandidat za ponovno zmago).

   

  Blaž Zgaga; vir: https://twitter.com/blaz_zgaga/photo

   

  Obrambni minister Erjavec, takrat predsednik koalicijske stranke DeSUS, ki je bil podpisnik pogodbe o nakupu Patrij (takrat je dejal, da gre za enega najbolj transparentnih poslov), seveda ni bil nikoli sodno preganjan, saj je bil tarča globoke države le Janez Janša (in stranka SDS). Organizacija se je takrat odločila za njegovo dokončno diskreditacijo (medijski umor) in nato sodno likvidacijo (zapor). Kar so začeli leta 1994 (Depala vas), so skušali takrat zaključiti – Janšo izločiti (izbrisati) iz slovenskega političnega prostora!

  - Advertisement -

  Kljub večletni medijski diskreditaciji in sodni kalvariji z zaporom globoka država (sodeloval je celoten pravosodni sistem vključno z vrhovnim sodiščem) Janše ni uspela zlomiti. Politično montirano sojenje je soglasno (8:0) zaključilo šele ustavno sodišče (nezakonito sojenje, kršenje človekovih pravic). Zgodba seveda še ni zaključena, kajti krivci bi – bodo morali nekoč odgovarjati (vladavina prava).

   

   

  Danes zgoraj omenjeni Zgaga, »medijski FDV-strokovnjaki milosavljevići« in KUL opozicija na čelu s povzpetniško Tanjo Fajon ponovno »izvažajo resnico o medijski diktaturi« v Sloveniji. Celo resolucijo o »groznem stanju« v Sloveniji bi, potem ko je delegacija EU parlamenta obiskala Slovenijo, opozicija z svojimi evropskimi poslanci rada vsilila Evropskemu parlamentu. In nato »evropsko obsodbo« uvozila v Slovenijo, kajti volitve se bližajo.

   

   

  Častilci revolucije 

  Blaž Zgaga se je pred kratkim – 29. novembra 2021 – na svojem Twitter profilu spomnil nekdanje YU-ljudske (socialistične) demokracije, ki smo jo državljani Slovenije 23. decembra 1990 (referendum) in nato 25. junija 1991 dokončno zapustili in se leta 2004 priključili evropski civilizaciji:

   

  “Sretan Dan Republike / Srečen Dan republike / Cреќен Ден на Pепубликата”

  Vir: https://twitter.com/blaz_zgaga

   

  Nekateri so, kot kaže, z glavami še vedno v prejšnjem nedemokratičnem sistemu – častijo krvavo revolucijo, čeprav je Evropski parlament aprila 2009 obsodil zločine, ki so jih izvajali totalitarni režimi na evropskih tleh (tudi komunizem).

  Resolucijo Evropskega parlamenta o evropski zavesti in totalitarizmu (zgodovina je naša učiteljica) so potrdili – podpisali vsi takratni slovenski evropski poslanci.

  Pred kratkim, v četrtek 25. 11. 2021, pa je v slovenskem parlamentu zopet padel predlog deklaracije o podpori zgornji resoluciji  evropskega parlamenta. 45-im poslancem DZ na čelu s predsednikom (pravnikom) Igorjem Zorčičem je uspelo, saj ni res, pa je, “OBRANITI” rdečo revolucijo pred demokratično resolucijo EU!

   

  Mednarodni pravnik Pogačnik (nekdanji sodelavec dr. Janeza Drnovška):

  »Sprejemanje enega od totalitarizmov je zagotovo odstop od skupnih vrednot Evropske unije 

  »Toliko časa, dokler ne bomo razčistili, kaj totalitarizem sploh vse zajema, bomo imeli problem,” je še enkrat ponovil Pogačnik in dodal, da se nam ravno iz tega razloga v mednarodni skupnosti čudijo, ker v tem smislu od evropske skupnosti pač odstopamo.

   

  Mednarodni pravnik Pogačnik: Sprejemanje enega od totalitarizmov je zagotovo odstop od skupnih vrednot Evropske unije

   

  Sprašujem: Kdo (kateri demokrat) bo sprevrženost SLO KUL poslancev izvozil (!) v EU?

   

  P. S.:

  KDAJ BO SLOVENIJA OSVOBOJENA?

     

  Naslovna grafika, vir: https://twitter.com/gregetz/status/1385931792604188676

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  ON, KI RAZDVAJA …

  JEZDECI APOKALIPSE

  POPIS KUR

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  1 komentar

  1. Draga urednica!
   Masleša , betica satanskega Krivosodja išče diplomo po Sarajevu .
   ——————————————————————-
   Člouk rabi pomoč. Imaš kaj povezav tam doli?

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj