Free Porn
xbporn
Več

  KDAJ BO SLOVENIJA OSVOBOJENA?

   

  V petek 26. 11. 2021 sem, na prvem programu RTV Slovenija (ob 21. uri), gledala odličen intervju novinarke Vide Petrovčič z zgodovinarjem, novinarjem, državljanom Jožetom Možino, piscem knjige Slovenski razkol (Okupacija, revolucija in začetki protirevolucionarnega upora).

  Ojoj, oddaja ni bila na prvem, bila je na tretjem (parlamentarnem) programu RTV Slovenija. “Le zakaj?” sem se vprašala. Ja, sem si pritrdila, če bi oddajo gledala množica na prvem programu, bi ljudje začeli razmišljati in bi sčasoma spregledali!

   

  KDO SI TI, KI NE VIDIŠ?

  - Advertisement -

   

  “Bi spregledali tudi Koprivc & Co.?” sem se vprašala. “Smo ponosni nasledniki komunistov,” je povedal Marko Koprivc, poslanec socialnih demokratov v državnem zboru, vodstvo te stranke pa se še vedno klanja krvavemu revolucionarju Borisu Kidriču – spomenik, tik ob predsedniški palači. No, tudi razni samoimenovani intelektualci, ki ob petkih “biciklirajo” po Ljubljani (“rušijo” legalno izvoljeno vlado ob redni medijski spremljavi), ne priznavajo zločinskosti nekdanjega sistema. Nasprotno, totalitarnost bi radi prevalili kar na sedanjo demokratično vlado. Pri tem sodelujejo celo nekateri SAZU “elementi”, če uporabim besedo Delove intelektualne kolumnistke Mojce Pišek. 

   

  SKRAJNO LEVIČARSKA AGITATORKA BLUZI O “SKRAJNO DESNIČARSKIH ELEMENTIH”

   

  V četrtek (25. 11. 2021) so v DZ glasovali o predlogu deklaracije o podpori Resoluciji Evropskega parlamenta z dne 2. aprila 2009 o evropski zavesti in totalitarizmu – obsoditi medvojne in povojne zločine, ki so jih izvajali totalitarni režimi na evropskih tleh. 

  Tudi komunizem, o čemer pričajo kosti vsepovsod po Sloveniji (množica grobišč, kjer so našli tudi ženska in otroška trupla) in arhivski dokumenti, tudi tisti še ohranjeni, ki so jih vodilni revolucionarji pisali in podpisali in se tako pravzaprav samo-ovadili za zločin.

  Toda bil je zločin brez kazni in še danes jih poslanci, njihovi ideološki potomci, niso pripravljeni obsoditi v Državnem zboru. 

   

  Celo ob podpori pravnika, “etičnega in moralnega” predsednika DZ Igorja Zorčiča, so v četrtek poslanci “obranili” rdečo revolucijo pred demokratično resolucijo EU (sic!). Čeprav so to resolucijo leta 2009 v evropskem parlamentu podprli vsi takratni slovenski evropski poslanci. 

  Septembra 2019 je evropski parlament resolucijo nadgradil – Pomen evropskega zgodovinskega spomina za prihodnost Evrope. 

  Gre za nadaljevanje in dograditev prizadevanj tako Evropskega parlamenta (unije), kakor tudi Sveta Evrope, da z resolucijami, deklaracijami, s priporočili osvetljuje vlogo zgodovine – zlasti njenih najhujših poglavij – pri oblikovanju sodobne evropske zavesti.

   

  Resolucija je znova spomnila, da sta nacistični in komunistični režim zakrivila množične poboje, genocide in deportacije. Pozvala je vlade, naj obeležujejo 23. avgust (dan, ko sta Hitler in Stalin sklenila pakt o nenapadanju in o delitvi Evrope) kot evropski dan spomina na žrtve totalitarnih režimov in o teh zadevah bolj osveščajo mlajšo generacijo.

  Resolucija je tudi opomnila, da so v nekaterih državah članicah še ohranjeni spomeniki, ki poveličujejo totalitarne režime.

  Resolucijo so podprli tudi slovenski evropski poslanci razen dr. Milana Brgleza (SD), ki se je vzdržal!

   

   

  Sprejemanje enega od totalitarizmov oziroma nezavračanje le tega je zagotovo odstop od skupnih vrednot Evropske unije,” je poudaril tudi mednarodni pravnik dr. Miha Pogačnik (nekdanji sodelavec dr. Janeza Drnovška) in dodal, da bi tu morala EU zbrati dovolj politične volje, da se opredeli do tega. Po njegovem mnenju bi bilo treba EU na to opozoriti.

   

  Mednarodni pravnik Pogačnik: Sprejemanje enega od totalitarizmov je zagotovo odstop od skupnih vrednot Evropske unije

   

  P. S.: Kar je v intervjuju povedal dr. Možina v slabi uri, bi morali vsem maturantom predvajati v šoli, ne le pri urah zgodovine, ampak obvezno pri razrednih urah in nato o vsebini razpravljati (razmišljati s svojo glavo).

   

  RAZKLANA SLOVENIJA

  https://365.rtvslo.si/arhiv/na-tretjem/174825903

   

   

  Naslovna FOTO: Pogled z Mangarta proti vzhodu: od leve proti desni so Ponca, Špikova skupina, Mojstrovka, Škrlatica, Razor, Prisank, Travnik, Triglav, Kanjavec, Jalovec (v ospredju), Lepo špičje … FOTO: Christian Mehlführer, vir: https://sl.wikipedia.org/wiki/Slika:View_from_Mangart_MC.jpg

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  3 KOMENTARJI

  1. ODGOVOR
   Približno nikoli. Satan je vseprisoten, razsaja in bo razsajal.
   Dogaja se pa veliko zadev. Naj omenim samo dve. Takole gre to:
   -AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
   Kučan in Pahor in Zore so postavili domnevni, torej komunistično fikcijski beli spomenik na Kongresnem trgu, ki bi naj simboliziral simbolno simbolični pretežno vseslovenski spomenik Narodne sprave. Poleg tega spomenika bo treba postaviti še enega in sicer Pahorju, Kučanu, Zoretu in SAZUju,samo zato, da bodo zanamci vsaj simbolno čutili, da so eni nekaj probavali, ampak se niso prebili niti do črke K od Abecede Svobode. Razmišljajte o tabujih Ljuctva Slovencev in mantrajte : “Slovenistan od kod lepote tvojeeeeeee…?
   Na tem spomeniku nič ne piše komu je postavljen in namenjen. Ga pa Pahor uporablja za neke rituale.
   Zanimivo, da je tudi njegov predhodnik uveljavljal in učil Slovence nekih ritualov ko mu je šlo za nohte. Hodil je k bio energetikom, k Šamanom in k Frančiškanom – pri zadnjih vratih njihove rdečeroza cerkve na tromostovju in bogi zmedeni Drnovšek je na koncu spljuval naravno medicino. Tudi on je komaj prišel do črke K v Abecedariju Trubarjevega Primoža iz leta Gospodovega 1551.

   – BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB
   PAZITE TOLE, DOBRO SI ZAPOMNITE, KER JE SILNO POMEMBNO :
   Slovenske Novice : KAZENSKA OVADBA !
   Jaša utonil, tožilka zatajila
   Kordeševa sta leto in pol od sinove smrti sama začela sodni boj z Občino Nova Gorica in s soškimi elektrarnami.
   https://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/jasa-utonil-tozilka-zatajila/
   Ko bo, če bo razrešen, v Lublani ali pa v Bruslu tale v nebo tuleč primer in bo zadoščeno pravici, se bomo morda tudi pogovarjali o SVOBODI !

   Spošt. ga. Žumrova in draga Urednica Mojca, bomo poiskusili spremljati iskanje slovenske Pravice
   za malega Slovenca , za dečka Saška iz Soče. Smemo tako klicati to slovensko Nesrečo, ki ni samo strahoten udarec za njegove krasne starše, ki morajo prenašati to Hudičevo satansko zlo človekovih pravic na slovenskem?
   Dejanskostne človekove pravice so v tej deželi vehementno in po Ustavi pretkano hinavsko vgrajene v model Njihovega kastnega sistema sodnega neodvisnega čuvanja granitne Oblasti. Vse je narejeno, to smo izvedeli nedavno po najvišjem človekoljubu in strokovnjaku za pravosodje, Ljubu Bavconu, ki je pred kratkim odšel na zalužen počitek točno k Satanu v Pekel in to v 10. specialni krog za slovenske Boljševike in teroriste anarho nacional socialističnega modela komunizma. Tako nas je preko svojih svetih medijev , preko Agitpropa 571 Hlapcev obvestil sam 1.generalni sekretar aparthajd gulaga Slovenistan, nadtovariš Milan Kučan, predsedatelj tajne , nikoli crknjene, torej večne KPS ter Nove OF in VOS , torej najvišji in sistemski kolovodja realnega, delujočega nečloveškega fundamentalnega odnosa do človeka v Sloveniji .
   Da ne bom razpredal.
   SN navajajo, da je tožilka ZATAJILA.
   SN navajajo, da gredo Sašini starši sami v boj za pravico – o sodnikih in sodnicah v Gorici smo že slišali in lahko kar pričakujemo kaj se bo zgodilo.
   Zakaj trdim, da je kolovodja nečloveškega sistema kastnih človekovih pravic točno Milan Kučan?
   Ker je ustoličil Ljuba Bavcona po njegovi smrti za velikanski vzor in zgled, svetilnik Narodu Slovencev.
   Ker vem kdo je ta Ljubo Bavcon.
   In predvsem, ker vem, da je tožilka v obstoječem in veljavnem in ustavnem sistemu Krivosodja odlično in na pričakovan način uspešno opravila svojo raboto na katero so jo naučili, privadili in jo plačujemo
   za to, da tako dela. Ona mirno spi. Njen šef ali šefica tudi. In celo vlečejo super mastne plače za to, sistem tako deluje in celo še uživajo velike časti in slavljenje…

   Torej. spošt. ga Žumrova, pa sva pri koncu.
   Svoboda bo, ko Kučan in njegova aparthajdovska kapitalistično komunistična kasta koritarjev Boljševikov genocidnih morilcev z vsemi sistemi in podsistemi ne bo več mirno spala in bo še bolj norela po mestnih ulicah. Takrat boimo tudi mi prišli na ceste in na ulice in bomo enkrat za vselej dopovedali bandi, da je boljševiško in ljucko partizansko (da se lepo sliši) sodstvo, ustanovljeno in utemeljeno za discipliniranje in za pobijanje sistemskih nasprotnikov , svetopisemsko povedano, bratov Abelov , v Ribnici in v Kočevju konec leta 1943 navaden kriminal in satansko delo in fundament za vse stvaritve kriminalca iz ljubljanskega Šentvida 1945 in antičloveka Ljuba Bavcona, rablja drugačnih in zasužnjenih ter načrtno segregiranih ujetih nesvobodnih Slovenk in Slovencev.
   Resnica, dragi Sašek bo prišla, grozna škoda pa je, da se bosta moral tvoja roditelja še hudo boriti in matrati. Absolutno pričakujem, da se bo spremenilo prav na vrhu in, da bodo končno svobodoljubne slovenske stranke v svoje programe postavile točno natanko to, kar govorijo – da bodo zločinsko Krivosodje drastično spremenili v Pravosodje tako, kot si svoboden slovenski narod to končno že zasluži in, da bodo Kučana z njegovo doktrino nadvlade nad slovenskim Ljudctvom pokopali in založili z granitnimi ploščami velike zločinske sramote. Slovenci se Narod sploh ne moremo klicati tako, saj smo še na nivoju suženjskega Ljuctva. Niti Ljudstva ne. Ne zaslužimo si niti imena, ker moramo živeti v katakombah Kučanovega Gulaga Slovenistan.

  2. Seveda, ja, se strinjam, vedno sem se. V slovenskih gorah je veliko svobode! Na sliki sem takoj prepoznal
   najlepše vrhove, kjer sem se velikokrat do sitega najedel in napil svobode.
   AMPAK, vedno je treba z gora v dolino, samo redki so, ki tam v višavjih veliko preživijo.
   V dolini Šentflorijanski , v Cankarjevi dolini solza in žalosti in zmot je in bo še zelo hudo, strašno dolga pot je še do Svobode. Kako bo Krivosodje sodilo Državi tovarišije na granitni oblasti, če so ravnokar Masleša in tovariši ter Čeferini na svobodo spustili rajdo kriminalcev, spet in spet, iz za lase privlečenih razlogov, ker pač vlada neka panika ali pa podfkupovanje, ustrahovanje…? Ne vemo!
   Vemo pa, da matere in očeta Saška , ki je moral zaradi vsedržavne šlamparije in nemarnosti umreti krute stokrat prezgodnje smrti čaka dolga Kalvarija ?
   Slovenski mediji bi morali zagnati pravi projekt in zagnati kolesje Pravičnosti v slovenskem etru in v vseh strankah pravičnosti!!!
   Širimo glas o velikih krivicah in o masovnem sistemskem kršenju človekovih pravic malega, navadnega, nepomembnega slovenskega človeka!
   —————————————————————————————————–
   https://www.portalplus.si/4616/tragedija-v-soci/
   —————————————————————————————————-

  3. Good – I should certainly pronounce, impressed with your web site. I had no trouble navigating through all tabs and related info ended up being truly easy to do to access. I recently found what I hoped for before you know it at all. Reasonably unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or something, web site theme . a tones way for your client to communicate. Nice task.

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj