Free Porn
xbporn
Več

  SPREGA CSD/ODVETNIK/SODIŠČE/ZLOČINSKI PSIHIATER “EVTANAZIRALA” 98-LETNO GOSPO SONJO!

   

  odvetnik Edo Kavalič, Ljubljana; foto, vir: http://www.kavalic.si/team

   

  “‘Ga je postavilo sodišče?’ me je zanimalo. ‘Zahteval ga je odvetnik gospe Ferjan Edo Kavalič, potem pa ga je izbralo sodišče, sodnica, ja. To je bil Peter Pregelj. On je že pred zaslišanjem napisal izvedensko mnenje le na podlagi nepodpisanega dokumenta in v njem napisal, da je gospa dementna, poslovno nesposobna, v naslednjem stavku pa, da gre za ‘neopredeljeno demenco’,’ pravi Starc in doda, da je na zaslišanju Pregelj vseskozi trdil, da je gospa poslovno nesposobna. ‘Na podlagi česa je Pregelj to napisal? Je to napisal po navodilih zahteve sodišča oziroma sodnika?’ se sprašuje Starc. ‘Pregelj je odgovoril, da je to napisal na podlagi dokumentacije. Katere dokumentacije, saj je odvetnik Kavalič šele kasneje našel zdravnika, ki je to podpisal. Prepozno, mar ne?’ – ‘Katerega zdravnika?’ – ‘Dragana Terziča, psihiatra specialista, ki dela za CSD,’ je novinarka Petra Janša razkrila v članku z naslovom Zaradi pravosodja uničeno mlado življenje, ki ga je Demokracija objavila 28. 11. 2019. In med drugim v nadaljevanju: “Ob pripovedovanju Starca se je avtorici tega prispevka stemnilo pred očmi, saj je sama že večkrat opozarjala na sprego sodišč in sodnih izvedencev, prav posebej pa se je lotila problematike psihiatrije in milijonskih zaslužkov v primeru Petra Preglja in Martine Brede Žmuc Tomori, za katero seznam CAE navaja številko dosjeja SDV. Pred letom dni smo namreč v članku z naslovom S psihiatrijo na hitro do državnih milijonov opozarjali, da si je Žmuc Tomorijeva za svojega »maziljenca« izbrala prav mlajšega psihiatra Petra Preglja, ki jo je nasledil v vrhu slovenske psihiatrije. Zdaj lahko dodamo še, da Peter Pregelj to ni postal po naključju. Že njegov oče, zdaj že pokojni dr. Alojzij Pregelj, je bil psihiater v Psihiatrični bolnišnici Idrija, kjer je s svojo družino v stanovanjskem prizidku bolnišnice tudi stanoval. Z zdaj že pokojno ženo, ki je umrla kmalu po prometni nesreči julija 2016, ko sta se s pijanim voznikom (duhovnikom) na cesti Črni Vrh–Godovič z avtomobilom zaletela v skalnato brežino pri kapelici in se prevrnila na bok, sta imela tri otroke, Heleno, Petra in Marto. Tudi Helena Pregelj Tušar je posredno povezana s Psihiatrično bolnišnico Idrija, saj je njen mož Bogdan Tušar aktualni direktor omenjene psihiatrične bolnišnice. Indični krog je torej sklenjen.”

   

  psihiater prof. dr. Peter Pregelj, dr. med.; foto, vir: www.medicina-danes.si

   

  psihiatrinja prof. dr. Martina Žmuc Tomori, dr. med.; foto: info.grupa@gmail.com
  - Advertisement -

   

  psihiater Dragan Terzić, dr. med.

   

  Celoten članek z naslovom Zaradi pravosodja uničeno mlado življenje:

  https://nova24tv.si/slovenija/ljudje/zaradi-pravosodja-uniceno-mlado-zivljenje/

  Zaradi “pravosodja” uničeno mlado življenje

   

  Pričujoča tragedija, v kateri je prvenstveno žrtev 98-letna Sonja Ferjan, prisebna gospa brez otrok in moža, kot navaja citirani članek, podaja utemeljeni sum storitve kaznivega dejanja (vplivnih) akterjev, ki so gospo oropali človečnosti in državljanskih, ustavnih pravic – sodeč po podatkih v članku z naslovom Zaradi pravosodja uničeno mlado življenje, nezakonito in neustavno. Izdajanje potvorjenih, izmišljenih, zlaganih psihiatričnih (sodnoizvedenskih) kvazi mnenj je folklorna rutina Slovenije! Nedotakljiv kriminal. Grozljivo. Tako psihiater prof. dr. Peter Pregelj, dr. med., kot psihiater Dragan Terzić, dr. med., slovita po tak(šn)ih kvazi mnenjih, ki jih kriminalno izdajata tudi kot sodna izvedenca. 

   

   

  /Naslovna fotografija: https://pixabay.com//

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  1 komentar

  1. CSD, odvetništvo, sodstvo kot mafijska sprega s hčero, ki je od staršev pokradla imetje in pozabila na obveze
   konketno so mi najbolj simpatični tisti kriminalni odvetniki, ki tako kot ta bandit v tem primeru namoči lastno stranko in NIKOME NIŠTA
   kakor se za ZLOvenijo in ZLOVenstvo spodobi
   https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2628423707373493&set=a.2575238702691994
   https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2664899630392567&id=100006176678980

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj