Free Porn
xbporn
Več

  SLOVENIJA MASAKRIRANI UKRAJINI NI DAROVALA KRVI

   

  Ali je Slovenija Ukrajini – ki jo je 24. februarja letos brutalno napadla Rusija s Putinom na čelu, iz dneva v dan pa Ukrajince genocidno iztreblja, pobija, pošastno muči, seje vojne zločine, zločine proti človeštvu, monstrumske grozote nad ljudmi (in živalmi) – pomagala tudi krvodajalsko, torej s krvjo? Ne.

  Vir: https://pixabay.com/vectors/heart-heartbeat-medicine-frequency-738385/

   

  Spoštovani,

  cilj razvitih zdravstvenih sistemov in splošno načelo preskrbe s krvjo je, da mora vsaka država poskrbeti za lastne vire in potrebno število krvodajalcev. Države si lahko med seboj pomagajo le v redkih, izjemnih primerih (npr. potreba po enoti krvi za določenega bolnika zaradi redkih krvnih skupin, mednarodna pomoč ob katastrofah…) ter po posebnih protokolih in z dovoljenjem Ministrstva za zdravje.  Transfuzijska služba Slovenija do sedaj še ni nudila nobene pomoči v obliki krvi ali krvnih komponent Ukrajini. /…/” je Ferencu Godini uradno odgovorila in odpisala Irena Razboršek, dr. med., ki je na Zavodu RS za transfuzijsko medicino odgovorna za preskrbo s krvjo.

  - Advertisement -

   

  Vir: https://pixabay.com/photos/blood-bags-red-red-blood-cells-91171/

   

  Naslovna FOTO, vir: https://pixabay.com/photos/blood-bags-red-red-blood-cells-91170/

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  1 komentar

  1. I discovered your blog site on google and check a few of your early posts. Continue to keep up the very good operate. I just additional up your RSS feed to my MSN News Reader. Seeking forward to reading more from you later on!…

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj