Več

  SKRAJNO LEVIČARSKA AGITATORKA BLUZI O “SKRAJNO DESNIČARSKIH ELEMENTIH”

   

  Tajkunsko Petričevo Delo nas je v petek preko redne kolumnistke M. Pišek (ne Slavoja Žižka) ponovno “vračalo v socializem” (ima komunizem umazan obraz?). In ker običajno najprej opazim debel tisk, sem razen naslova (Pogovoriti se moramo o vrnitvi socializma) prebrala tudi:

  “Jugoslavija, če bi še obstajala, bi s pandemijo opravila v nekaj tednih, medtem ko postjugoslovanske države epidemijske bitke vse po vrsti izgubljajo.”

   

  Vir: https://pixabay.com/vectors/fist-fight-red-communism-159019/

   

  - Advertisement -

  In sem se spomnila na ljudsko FLRJ, kako je odpravila, na čelu s KPJ, povojne “težave” s desettisoči drugače mislečih, pardon z “narodnimi izdajalci”. 

   

  Vir: https://pixabay.com/photos/skulls-genocide-murder-death-human-1433178/

   

  Takoj po nemškem napadu na Jugoslavijo aprila 1941 so komunisti še “mirovali”. V Bajtovi knjigi Bermanov dosje je dokumentirano, da je Tito komunistom celo prepovedal upor proti Nemcem. Seveda, takrat je še veljal pakt o nenapadanju med Nemčijo in SZ, KPJ pa je bila, če uporabim današnje besede novinarjev MSM, Stalinov satelit.

  Je pa že 13. maja 1941, v spopadu z italijanskim okupatorjem na Mali gori pri Ribnici, padel Danilo Zelen, vojaški vodja Tigra, prvega antifašističnega gibanja v Evropi. Kar pa je naša avantgarda odmislila in so bili Tigrovci desetletja zamolčani!

   

  VEČINA SLOVENCEV JE PRVIČ SLIŠALA ZA TA DOGODEK, DESETLETJA NAKLEPNO JAVNO ZAMOLČAN

   

  Osrednja državna slovesnost ob 27. aprilu, dnevu upora proti okupatorju, je bila na Mali gori pri Ribnici že aprila 2005, kjer je bil govornik predsednik takratne vlade Janez Janša. (“Znameniti angleški zgodovinar A. J. P. Taylor je zapisal, da so bili Slovenci po zaslugi TIGRA prvi zavezniki Velike Britanije v II. svetovni vojni.)

   

  GOVOR PREDSEDNIKA VLADE RS JANEZA JANEŠE (27. 4. 2005) 

  https://www.sds.si/novica/govor-predsednika-vlade-rs-janeza-janse-3264

   

  Če se vrnem na začetek – članek v Delu sem nehala brati pri “/…/ si skrajno desničarski elementi /kot kemijski elementi?, moja op./ čisto počasi in metodično podrejajo državo, v bolnišnicah pa medtem umirajo ljudje, ki jim je bila kot alternativa na voljo zaščita v obliki cepiva.”  

  In sem se spomnila na (trenutno) štiri interpelacije v DZ, ki jih je v času pandemije (!), tik pred rednimi volitvam (!), proti desničarskim elementom (po Mojci P.) vložila zares KUL opozicija!  

  V času SFRJ je bilo to misija nemogoče! Res da so tedaj sejali (komunisti) v skupščini tudi ponoči, toda to so bila le “cesarjeva nova oblačila”, kajti odločitev je bila znana že vnaprej! Kdor se ni “cepil” (metafora), ga je “vzela noč” (metafora).

  Skupaj naprej!

   

  Vir: https://pixabay.com/photos/water-nature-splash-fresh-blue-2079907/

   

  Naslovna grafika, vir: https://pixabay.com/photos/communism-communist-hammer-moscow-17071/

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  ON, KI RAZDVAJA …

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  JEZDECI APOKALIPSE

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj