Več

  PRI ZVEZDANI MLAKAR POLICIJA ZASEGLA SKORAJ POL TONE MARIHUANE

   

   

  1. 11. 2020 sem se soočila z verodostojnim podatkom, da je slovenska policija na posesti Zvezdane Mlakar, ki jo najširša javnost pozna tudi kot zvezdo RTV Slovenija, sicer pa je med drugim stalna članica ansambla eminentne SNG Drama Ljubljana, oktobra odkrila in zasegla približno 400 kilogramov marihuane, ki naj bi brstela na dveh njivah. Iz tega izhaja utemeljeni sum storitve kaznivega dejanja.

  Ker gre za javno izpostavljeno osebnost in sodelavko RTV Slovenija, ki v svojih medijskih in drugih nastopih nagovarja najširšo javnost in kroji javno mnenje, ima javnost pravico izvedeti to šokantno vest, ki naj bi ostala zamolčana, zakopana. Zakaj?!     

  - Advertisement -

   

   

   

   

   

  &  &  &
  PODPIRAM(O) SLOVENSKI NEODVISNI MEDIJ:
  Spletni medij DOSJE – od 20. 5. 2020 pri Ministrstvu za kulturo RS vpisan v Razvid medijev RS -, ki ne prejema nikakršne subvencije, želim(o) podpreti z donacijo:  https://www.paypal.com/paypalme/mojcavocko?locale.x=en_US
  Kontakt za donacije in oglaševanje: pošlji e-pošto

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  UDBOMAFIJSKI UMOR ODLIČNEGA KRIMINALISTA

  LIPICANCE KOLJEJO! JEDO NA BRDU?!

  ZAROTA VELIKIH STARCEV

  REVOLUCIJA V ZRAKU

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  ON, KI RAZDVAJA …

  JEZDECI APOKALIPSE

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  POPIS KUR

  BOLEZEN – KAKO NASTANE IN KAKO SE ZDRAVI

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  1 komentar

  1. Zvezdana , kaj je to Zvezdasta, Zvezednična. skratka Zvezda!
   Malo izza plastične Mišo M, dolgonogo v enodelnih kopalkah nekje na skrivnostno magičnem Krasu-fantastična slika 60-neokrnjene lepotice na kamnitih štengah pod vinsko trto in najverjetnejše svetniške medijske kandidatke takoj za H.Blagajna, torej vsaj nekako 3.Zvezda Slovenistana.
   Tako, kot je pojamrala, da ne zasluži veliko na RTV Hanzi, ki ga finaciramo vsi Butaljci podložniki Udbokučanizma, je postalo logigno in jasno, da ona z drogo na dveh njivah nima nič. Seveda, saj reva ne loči med konopljo, marjanco in krompirjem in lanom.
   Seveda bodo Miličarji in Tožibabe poskrbeli, da bodo neprijave ostale v lajdlcih kake zakotne milice na Dolenjskem ali pa Štajerskem.
   Bog sam ve, če si bo Hojs naredil zaznamek da to lepo zadevo spremlja? Ima preveč dela – ali pa ve, da so mu nastavili Limanice.
   Mojcej – kolk dnarja je to, 500 kil robe ?

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj