Free Porn
xbporn
Več

  PREDSEDNIK SMC POČIVALŠEK: “SMC JE STABILNA IN ZANESLJIVA, KLJUB GROŽNJAM IN STRAŠENJU”

  Danes je Zdravko Počivalšek, predsednik SMC in minister za gospodarski razvoj in tehnologijo RS, na svoji FB-strani objavil odločno “depešo”, uperjeno v napadalce na SMC, in demantiral laži, uničevalne manipulacije, intrige – citat:
  📍 [V RAZMISLEK] 📍
  SMC je stabilna in zanesljiva, kljub grožnjam in strašenju
  🔵 Mediji in številni posredniki že nekaj časa strašijo, da bo poročilo Računskega sodišča o nabavi medicinske opreme obremenilno zame in da naj bi to povzročilo razkol v SMC ter posledično pripeljalo do padca vlade in uspeha KUL konstruktivne nezaupnice. Še posebej so okrepili to zgodbo potem, ko je naša poslanska skupina jasno sporočila, da ne bo podprla kandidature Karla Erjavca za mandatarja.
  🔵 Tiste prve tedne epidemije smo dobili nalogo, da takoj (!) zagotovimo opremo zdravstvenemu sistemu, ki je bil povsem nepripravljen in neopremljen za ta izziv. Nalogo smo opravili navkljub vsem težavam. Zdravstvo ni imeli jasne slike, kaj in koliko sploh potrebuje. Razmere na svetovnem trgu opreme so bile nore. Administrativni sistem za nabavo je bil počasen. Pa vendar smo v skladu z zakonodajo in sklepi vlade uspešno opremili naše bolnišnice.
  🔵 Zavračam trditve Tomaža Vesela, da smo na MGRT zavlačevali z odgovori in dokumentacijo, ki jo je zahteval. Vse skupaj smo prejeli 210 vprašanj. Ker smo ga vzeli resno, smo seveda potrebovali nekaj tednov, da smo celovito in natančno odgovorili. Še posebej, ker so bila številna vprašanja taka, da so nas že vnaprej obtožila in so torej kazala na obsodbo pred procesom.
  🔵Tudi sicer vzbuja dvome njegov neformalen in nepojasnjen obisk Zavoda za blagovne rezerve v prvem valu epidemije in njegova medijska angažiranost glede te teme. Namesto medijskih pritiskov si želim, da preiskovalni organi pridejo na dan z dokumenti in argumenti. Ko bomo dobili osnutek poročila Računskega sodišča, se bomo nanj vsebinsko odzvali. Vem, kaj in kako smo delali v tistih tednih, ko smo morali vsak dan sprejemati hitre odločitve. Zato si želim poštene in argumentirane obravnave te zgodbe, saj hočem nazaj moje dobro ime, ki sem ga gradil vso poslovno in politični kariero.
  🔵 #SMC pa je trdna in je doživela dovolj težkih preizkušenj tako, da bomo tudi v tem obdobju rušenja vlade znali presoditi, kako ravnati. Za spopad z zdravstveno in ekonomsko krizo sedaj potrebujemo stabilnost in zanesljivost. To bo vodilo naše poslance pri odločanju.
  Zato lahko opustite strašenje in grožnje. Nismo otroci in ne spreminjajte politike v otroško igrišče. Situacija je preveč resna za tako početje.
  Zdravko Počivalšek, predsednik SMC in minister za gospodarski razvoj in tehnologijo RS; vir: ministrova FB-stran
  &  &  &
  PODPIRAM(O) SLOVENSKI NEODVISNI MEDIJ:
  Spletni medij DOSJE – od 20. 5. 2020 pri Ministrstvu za kulturo RS vpisan v Razvid medijev RS -, ki ne prejema nikakršne subvencije, želim(o) podpreti z donacijo:  https://www.paypal.com/paypalme/mojcavocko?locale.x=en_US
  Kontakt za donacije in oglaševanje: pošlji e-pošto 

  Naslovna grafika, vir: https://unsplash.com/photos/h6hfX7I5GhQ

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj