Več

  “POTREBUJEMO VLADO, KI ZNA IN ZMORE – IN TAKA VLADA POTREBUJE NAS!”

   

  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf3_HqeUOJcH5kH2AW4ZMzPVmkNWqpyfPDr-xxuV46dUZva3A/viewform

  – na tem linku je peticija v zahvalo in podporo zdajšnji vladi RS, ki jo je podpisalo že več kot 100.000 ljudi. Pripravila jo je Koordinacija “Združeni za Slovenijo” in v obrazložitvi peticije zapisala, citat:

   

  Podpišite peticijo v zahvalo in podporo Vladi Republike Slovenije ter potrdite udeležbo na shodih v njeno podporo, ko bo to mogoče!

  - Advertisement -

  1. Vlada RS, sestavljena iz strank SDS, SMC, NSi in DESUS, je nastala, potem ko je Marjan Šarec pred problemi epidemije koronavirusa neodgovorno odstopil z mesta predsednika vlade. Nova vlada je začela delati, ko je v sosednji severni Italiji vsak dan umiralo na stotine ljudi in je grozilo, da bo zaradi neukrepanja Šarčeve vlade koronavirus v enaki meri prizadel tudi Slovenijo.

  2. Nova vlada je takoj po imenovanju, 13. marca 2020, v izredno težkih razmerah hitro in učinkovito pomagala slovenskemu zdravstvu, nakupila nujno opremo, ki je ni bilo; izvajala varnostne ukrepe za preprečitev širjenja epidemije ter sprejela nujne ukrepe za blažitev socialnih stisk državljanov ter gospodarstva. Z veliko požrtvovalnostjo vlade, zdravstvenih delavcev, civilne zaščite, policije, vojske, trgovk in drugih zaposlenih ter ob upoštevanju vladnih navodil s strani velike večine državljank in državljanov je Slovenija po vseh kazalcih ena najboljših držav v Evropski uniji v spopadu s koronavirusom.

  3. Boj s koronavirusom še zdaleč ni dobljen. Slovenija v naslednjih mesecih nujno, bolj kot kadarkoli po osamosvojitvi, potrebuje sposobno in močno vlado, ki se bo učinkovito in preudarno spopadala z zahrbtno epidemijo ter učinkovito in solidarno reševala težke socialne in gospodarske posledice epidemije.

  4. Nekdanje vladne stranke, ki so zbežale pred odgovornostjo v sodelovanju s svojimi državno financiranimi satelitskimi organizacijami in največjimi mediji od prvega dne naprej z lažmi, podtikanji in javnimi provokacijami rušijo vlado z namenom, da država pri soočanju s koronakrizo ne bi bila uspešna. S tem ogrožajo naše zdravje, socialni položaj in okrevanje gospodarstva po krizi.

  5. Glede na to, da hočejo za vodenje države nesposobne opozicijske stranke LMŠ, SD, Levica in SAB, njihove državno financirane satelitske organizacije in največji mediji preko laži, podtikanj in javnih provokacij onemogočiti normalno delovanje države v kriznih časih, je nujno potrebno, da državljanke in državljani Vladi RS stopimo v bran tako, da se ji za dosedanje dosežke zahvalimo in jo množično javno podpremo pri njenem nadaljnjem delovanju. Od naše množične podpore je v največji meri odvisno nadaljnje delovanje vlade ter naše življenje v težkih časih epidemije in neposredno po njih.

  ZATO izjavljam:

  “SPODAJ PODPISANI/A SE ZAHVALJUJEM VLADI RS ZA OPRAVLJENO DELO V ČASU EPIDEMIJE KORONAVIRUSA IN JI IZREKAM PODPORO PRI NJENEM NADALJNJEM DELU V KORIST VSEH DRŽAVLJANK IN DRŽAVLJANOV.”

  ————————————————————————

  Prosimo, vas, da peticijo ponudite v podpis sorodnikom, prijateljem, znancem, sodelavcem… Več kot nas bo, boljše bo lahko vlada delala.

  Hkrati vas prosimo, da v spodnjem obrazcu potrdite svojo udeležbo na množičnih vseslovenskih shodih v zahvalo in podporo vladnim prizadevanjem za skupno dobro. Shode bomo pripravili takoj, ko bodo razmere to dopuščale in boste o njih pravočasno obveščeni.

  Verujoči podpisniki peticije vabljeni, da molite za domovino v kriznih časih, neverujoči pa, da za dobro domovine namenite dobre misli.

  Prvopodpisniki:

  Aleš Primc,
  Gorazd Pučnik,
  Simona Purkat,
  Tone Kuntner,
  France Cukjati, dr. med.
  Metka Zevnik,
  dr. Ciril Zevnik,
  dr. Janez Juhant,
  mag. Andrej Aplenc,
  dr. Matevž Tomšič,
  dr. Jože Rant.

  za Koordinacijo “Združeni za Slovenijo”

   

   

  /Naslovna fotografija, vir: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf3_HqeUOJcH5kH2AW4ZMzPVmkNWqpyfPDr-xxuV46dUZva3A/viewform/

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  ON, KI RAZDVAJA …

  JEZDECI APOKALIPSE

  POPIS KUR

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj