Več

  POPIS KUR

  Goran Arh, arhitekt
  Goran Arh, arhitekt
  V šole sem hodil v Novi Gorici, tudi večino življenja sem preživel tu. Sem sin očeta Gorenjca, Bohinjca, če sem natančen, in matere iz srbske družine. Rojen sem v Mostarju (Bosna in Hercegovina); moja mama mi je pojasnila, da takrat v tem novo nastajajočem mestu ni bilo dovolj hrane, ne bolnišnice, če bi se kaj zapletlo, medtem ko je njen rojstni kraj (Mostar) bilo staro mesto, z ogromnim kmečkim zaledjem, dovolj hrane in dobro organiziranim zdravstvom. Zato je šla tja rodit, kjer so ji njeni ljudje lahko pomagali. Potem se je vrnila v Gorico (vedno smo govorili Gorico, nikoli nismo rekli Novo Gorico!). Sem torej otrok juga in severa. Vzhoda in zahoda. Tu ob meji je komunizem mejil na kapitalizem, življenje je potekalo z vsemi napetostmi, pa tudi potenciali novo nastajajočega, obmejnega mesta, ki jih je okolje ponujalo. In ponujalo jih je dosti! Pa vzelo je tudi dosti. Po gimnaziji sem odšel v Ljubljano študirat, tako kot večina mojih sošolcev. Študiral sem arhitekturo in potem 30 let delal v poklicu. Nekaj časa v firmah, večinoma pa kot svobodnjak.

   

  Razlika med kurami in Slovenci je ta, da kure morajo biti popisane, Slovenci pa ne.

  Naj ponovim staro komunistično modrost, na kateri vse počiva: Socializem temelji na ustvarjanju pomanjkanja. Ko imaš pomanjkanje, ga vzdržuješ. Pomanjkanje je torej cilj, ne pa prehodno obdobje! 

  Tako si režim zagotovi pravice do ekskluzivnega nadzora nad javnimi financami in do prerazdeljevanja tujega denarja. Sam namreč ne zna ničesar ustvariti. 

  Lucifer se usede na vire energije in zaračunava našo potrebo po tem, da se ogrevamo, da kuhamo, kupujemo hrano, da ustvarjamo … zdaj k temu nadzoru dodaja še kontrolo nad tem od kod izvirajo naši proteini. Zanima ga kje jih dobimo, kako do njih pridemo …

  - Advertisement -

  Kure so sicer lahko tvoje, ampak ne čisto tvoje, ker država hoče vedeti kje so kure! Nič nam ni dano imeti, kar ni državno. 

  Beseda »solidarnost« pomeni ključ, ki odpira vrata njihovim prstom v tvoj žep.

  Jajca kur s tvojega vrta so za državo nekontroliran izvor proteinov. 

  Če imaš kokoši doma, lahko preživiš, tudi če država zapleni vse ostalo od česar je naše življenje odvisno. Ko bo socializem dovolj napredoval (socializem vedno napreduje!), bo pomanjkanje zbezljalo, kajti to, da zbezlja, je glavni »produkt« socializma!

  Produkt zelo naprednega socializma je pa holodomor. 

  Socialisti uničujejo prehrambno verigo. Če pa kure popišejo, jih država lahko obdavči, jajca v končni fazi zapleni (bodo rekli da gre za solidarnost!), da ne govorim o tem, da bo država slej ko prej kure cepila z mRNA tehnologijo in s tem vsa živila gensko spremenila – ne glede na posledice takšnega posega v Naravo. 

  Dve stvari si je vredno zapomniti!

  1. Lucifer zahteva popoln nadzor nad nami, nad vsem kar počnemo, nad vsem kar razmišljamo. In od vsega mu moramo plačevati davke! 
  1. Socializem ustvarja pomanjkanje, potem ga pa vzdržuje. To mu omogoča odločati o skupnem denarju, ki postane njihov plen, kajti njihovo delo je prerazdeljevanje denarja.

  S tem režim (Lucifer) ohranja svojo moč. 

  Lucifer je JALOV!

  Zato obdavči vse, kar je plodno in ustvarjalno. To počne iz čistega maščevanja.

   

   

   

  FOTO, vir: https://www.aler.si/igraca-kura-z-zvokom

   

  Kolumna ni lektorirana, vir: https://obstajajoljudje3.blogspot.com/2023/01/086popis-kur.html 

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  8 KOMENTARJI

  1. Ready to unveil the hidden side of combat? Our Telegram channel delivers raw, unfiltered footage – intense tanks in turmoil, helicopters in stunning displays, infantry precision, and kamikaze drones reshaping battlefields. Join us for an unvarnished exploration into the unseen side of warfare.
   This is unique content that won’t be shown on TV.

   Link to Channel: HOT INSIDE UNCENSORED

   https://t.me/+HgctQg10yXxhMzky

  2. Craving an unfiltered view of reality? Our Telegram channel presents raw, exclusive footage: tanks roaring, helicopters performing, infantry strategizing, and kamikaze drones altering the narrative. Join us for an unvarnished exploration into the unseen side of conflict.
   This is unique content that won’t be shown on TV.

   Link to Channel: HOT INSIDE UNCENSORED

   https://t.me/+HgctQg10yXxhMzky

  3. Greetings! Tired of the mainstream narrative? Explore unfiltered, first-person combat videos that defy TV censorship. Join our Telegram channel for gripping content that’ll shake your perspective. Discover the unvarnished reality that impacts every single one of us.
   This is unique content that won’t be shown on TV.

   Link to Channel: HOT INSIDE UNCENSORED

   https://t.me/+HgctQg10yXxhMzky

  4. Are you prepared to challenge the norm? Our Telegram channel presents uncensored footage – tanks in turmoil, helicopters dancing in the sky, infantry strategizing, and kamikaze drones changing the paradigm. Join us for an unfiltered journey beyond conventional stories.
   This is unique content that won’t be shown on TV.

   Link to Channel: HOT INSIDE UNCENSORED

   https://t.me/Hot_Inside

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj