test
Več

  “DRAŽGOŠE” – ZLOČINSKI BOTOKS KOMUNISTOV

   

  In se je zgodilo. No, ponovilo. V Dražgošah. Danes, 14. januarja 2024, spet. Tisto, kar spominja na ceremoniale trdih komunističnih režimov, prežete z lažmi in s komunističnimi mantrami, kakršni še danes zastrupljajo denimo Ruse in državljane komunistične trdnjave Severne Koreje, nad čimer se mi, Slovenci, sicer zgražamo.

  »Dražgoše« so le ena od nešteto komunističnih indoktrinacijsko zlaganih prevar, s katerimi so nam v socializmu prali in ribali možgane na vseh ravneh in v vseh sferah – že v osnovni šoli, srednji šoli, tudi v vrtcu … In te zločinske laži so nam zaribali v možgane, male in velike. Ali celo zabetonirali. Kdaj je kdo spregledal, če sploh je, je enigmatično vprašanje. A, tudi če je, je (marsi)kdo to zamolčal in zakopal v sebi, saj se je zverinska pošastnost brutalno krvoločnih zločinov UDBE, komunistov, partizanov nad Slovenci ljudem zajedla v kosti, kri, celice. Strah je še danes … v zraku, na vsakem kraku, za vsakim vogalom.

  Molk. Molk … je včasih najboljša obramba in zaščita, sebe in bližnjih.

  Zlagan »mit« o razvpiti dražgoški bitki med »herojskimi« partizani ali gošarji in okupatorskimi Nemci januarja 1942 je januarja 2022 v »Utripu« na Televiziji Slovenija strokovno razgalil, demantiral in ovrgel dr. Jože Možina, ki je med drugim doktor zgodovinskih znanosti in avtor knjižne veleuspešnice »RAZKOL«, študijsko-raziskovalno se je posvečal prav dotični novejši slovenski zgodovini. Danes, 14. januarja 2024, nas je spomnil na ta svoj neprecenljiv »Utrip«, vreden najgloblje pozornosti in minute molka – za zverinsko pobite nedolžne Dražgošane /op., klik z miško na »Utrip« v tvitu/:

  - Advertisement -

   

   

  Vir: https://jozemozina.si/o-knjigi/

   

   

   

   

  Naslovna grafika je iz pravljice “Uporne Dražgoše”, avtor: Ivo Zorman; vir: “Utrip”, avtor: dr. Jože Možina, TV Slovenija, januar 2022.

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  JEZDECI APOKALIPSE

  ON, KI RAZDVAJA …

  POPIS KUR

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  ODPRTO PISMO VARUHU ČLOVEKOVIH PRAVIC!

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Prejšnji članek
  Naslednji članek

  Sorodne objave

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj