Free Porn
xbporn
Več

  KO MINISTER LOGAR KOMISARJA ZA PRAVOSODJE NAGOVORI Z DEJSTVI

   

  “V zadnjih letih smo namreč pogrešali glas Evropske komisije ali drugih evropskih institucij o stanju pravne države v Sloveniji. Redka so bila vprašanja o vlogi sodstva pri vzpostavljanju trdnega in zaupanja vrednega pravosodnega sistema.

  V Sloveniji so se številni nerazumno dolgi sodni postopki končali zaradi zastaranja. Naša država je izgubila veliko primerov na Sodišču za človekove pravice v Strasbourgu. Bili smo priča neučinkovitemu pregonu bančne goljufije, nespoštovanju načela videza nepristranskosti in nekaj sodnikov je celo uporabilo totalitarno simboliko. Redno sodstvo je opozicijske politike obsodilo in postopki so se končali na Ustavnem sodišču, ki je njihove sodbe razveljavilo. Kar nekaj odločitev Ustavnega sodišča ni bilo izvršenih,” je med drugim v spremnem dopisu, naslovljenem na Didierja Reyndersa, komisarja Evropske komisije za pravosodje, pošteno zapisal zunanji minister RS, dr. Anže Logar. Celotni spremni dopis:

  https://www.gov.si/novice/2020-05-12-spremni-dopis-ministra-logarja-k-medresorskemu-porocilu-o-vladavini-prava-v-sloveniji-ki-je-bil-poslan-evropski-komisiji/

   

  Minister za zunanje zadeve Anže Logar. | Avtor Nebojša Tejić, STA
  - Advertisement -

   

   

  /Naslovna fotografija, vir: https://portal-os.si/patria-kangler-novic-krivosodje//

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Prejšnji članek
  Naslednji članek

  Sorodne objave

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj