Free Porn
xbporn
Več

  ODGOVORNI, OČISTITE SLOVENSKO PRAVOSODJE!

   

  dr. Michel Stephan/sodnik Zvjezdan Radonjić/dr. Milko Novič

   

  “Dejstva kažejo, da vpletene državne pravosodne institucije niso ščitile dostojanstva človeka, ampak interese nekoga drugega (globoke države)

  V intervjuju novinarja Nenada Glucksa s sodnikom Zvjezdanom Radonjićem (Reporter, 17. 2. 2020) je Radonjić odkrito spregovoril o nedopustnih povezavah med vodstvi sodišč in vodstvi tožilstev!

  Sodelovanje med tožilko (stranka v postopku) in sodnico je bilo v procesu sojenja Milku Noviču več kot očitno. Še bolj zaskrbljujoče pa je, da je bila zadeva ‘Umor Janka Jamnika’ že od samega začetka preiskave usmerjena na izbrano osebo, ki naj bi bila morilec, to je kemika M. Noviča. Sledila je popolna ORKESTRACIJA DELOVANJA policije (NPU, NFL), pravosodnih institucij in monopoliziranih dominantnih medijev s ciljem obsoditi nadomestnega morilca, da ne bi prišlo do raziskovanja pravega ozadja mafijskega umora, odkritja nezakonitih poslov, ki so se takrat dogajali na Kemijskem inštitutu! V ta prizadevanja je paradržava, ko se je prvotni načrt hitre obsodbe Noviča izjalovil, vključila še pooblaščenca Jamnikove vdove Miho Kuniča, ki je v procesu sojenja prevzel vlogo »tožilca globoke države«. tako svojo kritiko z naslovom “Odgovorni, očistite slovensko pravosodje!” začne Iva Pavlin Žurman svojo kritiko z dne 28. 2. 2020.

  - Advertisement -

   

  državna tožilka Blanka Žgajner/odvetnik Miha Kunič

  Nadaljevanje na: https://dosjemilkonovic.si/post/530925/odgovorni-ocistite-slovensko-pravosodje

  Gre za še en primer, ko so sodni kriminal podpirali ali ščitili slovenski mediji, žrtev pa mrhovinarsko raztrgali. Brez vesti. Brez sankcij. 

   

  Iva Pavlin Žurman; foto, vir: njen osebni arhiv

   

   

  /Fotografije: https://dosjemilkonovic.si/post/530925/odgovorni-ocistite-slovensko-pravosodje/

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj