test
Več

  NOV GROZLJIV NAPAD NA MINISTRSTVO ZA KULTURO RS ALI NJENE USLUŽBENCE

   

  V noči s 3. decembra na 4. december 2020 je Ministrstvo za kulturo RS utrpelo nov brutalen barbarski napad, ki je le verižni člen predhodnih nezaslišanih napadov nanj, potem ko je nov minister za kulturo, dr. Vasko Simoniti, začel zakonito zapirati pipico nezakonitih, klientelističnih privilegijev kulturniško-umetniških izbrancev. Takole se je na Twitterju danes zjutraj odzvalo Ministrstvo za kulturo RS:    

   

  - Advertisement -

   

   

   

  Uvertura v pričujoč nezaslišan napad na Ministrstvo za kulturo RS ali njene funkcionarje, uslužbence se je zgodila včeraj 3. decembra – ko se je leta 1800 rodil dr. France Prešeren -, na kar sta javno, na Twitterju opozorila visoka uslužbenca Ministrstva za kulturo RS, Miro Petek in Mitja Iršič:

   

   

   

   

   

   

  Odzval se je tudi predsednik vlade RS, Janez Janša:

   

  Med drugim ni ob pričujočih barbarskih nasilnih napadih na Ministrstvo za kulturo RS ali njene funkcionarje, uslužbence mogoče spregledati niti podobnosti s kakšno tovrstno fašistično akcijo iz davne preteklosti:    

   

   

  Nedopustni napadi na Ministrstvo za kulturo RS ali njene funkcionarje, uslužbence, med katerimi je tudi tisti s “krvjo” na pisalnih mizah z imeni funkcionarjev MK RS, v kateri je moč razbrati simboliko masakra, ki se kljub posredovanju policije in ministrovi kazenski ovadbi ne nehajo, temveč anarhistično stopnjujejo, kažejo izsiljujočo intenco kulturniško-umetniških privilegirancev preteklih vodstev Ministrstva za kulturo RS in to, da je minister za kulturo dr. Vasko Simoniti še kako zarezal v lovko klientelistično-privilegirane hobotnice. Ta se je leta in leta, desetletja ležerno mastila z davkoplačevalskim denarjem – tudi z davkoplačevalskimi milijoni -, ki so ji ga radodarno nezakonito podarjala in odobravala pretekla “levičarska” vodstva Ministrstva za kulturo RS. Statusi, (davkoplačevalske) subvencije, privilegiji, (davkoplačevalske) denarne injekcije so se podarjali kot čokoladni bomboni v čokoladni pravljici. Sredi Slovenije – kjer mnogi davkoplačevalci niti za hrano in golo preživetje nimajo!      

   

  https://www.mojcavocko.si/2020/10/28/po-protestnem-pozivu-k-pokolu-nad-ministra-za-kulturo-z-grafitom/

   

   

   

  &  &  &
  PODPIRAM(O) SLOVENSKI NEODVISNI MEDIJ:
  Spletni medij DOSJE – od 20. 5. 2020 pri Ministrstvu za kulturo RS vpisan v Razvid medijev RS -, ki ne prejema nikakršne subvencije, želim(o) podpreti z donacijo:  https://www.paypal.com/paypalme/mojcavocko?locale.x=en_US
  Kontakt za donacije in oglaševanje: pošlji e-pošto 

  Naslovna fotografija, vir: MK RS, Twitter.

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  JEZDECI APOKALIPSE

  ON, KI RAZDVAJA …

  POPIS KUR

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  ODPRTO PISMO VARUHU ČLOVEKOVIH PRAVIC!

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj