test
Več

  NAJPREJ DISKREDITACIJA, NATO LIKVIDACIJA?

   

  Programiran napad na novinarja nacionalne TV Igorja Pirkoviča

  Kdo je Ljubo Jasnič, ki je v dopisu od vodstva RTV Slovenija zahteval »javno opravičilo vsem sodelujočim političnim strankam in vsem gledalcem, ki so po njegovih besedah pričakovali resno in vsebinsko soočenje«? (Opomba: predvolilno soočenje na RTV Slovenija, 21. april 2022.)

   

  - Advertisement -

   

  “SLOVENIJA ZDAJ: VELIKO SOOČENJE PREDSEDNIKOV PARLAMENTARNIH STRANK”

  https://www.rtvslo.si/rtv365/arhiv/174866713?s=tv

   

  Javnomnenjske raziskave so stranki Desus napovedovale minimalno podporo, praktično brez možnosti za preboj v DZ. Pred tem so Desus pod vodstvom L. Jasniča zapustili tudi vsi poslanci, ki so se »preselili drugam«. Torej je ostala stranka Desus parlamentarna le na papirju (brez aktivnih poslancev), njen predsednik, po mojem mnenju, načeloma sploh ni bil upravičen do nastopa na tem soočenju!

  Resno in vsebinsko soočenje predsednikov koalicijskih strank s komentarji gostov analitikov smo lahko gledali naslednji dan, v petek 22. aprila na Planet TV, saj ni bilo prepotentnih KUL-politikantov (zakaj bojkot?), ki so v soočenju na javni televiziji gospodu Pirkoviču onemogočili normalno vodenje oddaje. Stalno so ga prekinjali, se spogledovali in nasmihali kot pobalini, studio so spremenili v »gostilniški teater«, operirali z besedami »je Alenka rekla, Luka povedal, Tanja dejala, Marjan razložil«. Bili so nesramno uglašen ansambel, ki je pred dvema letoma propadel, kasneje pa so ob vsaki priliki populistično kritizirali (pred kamerami) novo legitimno vladno koalicijo, čeprav dejstva kažejo na uspešno (post)šarčevo obdobje. Tem lažnivim, objestnim in nespoštljivim predsednikom – strankam naj bi se vodstvo RTVS opravičilo?  Prav te stranke in njihovi predsedniki bi se morali opravičiti gospodu Pirkoviču in nam gledalcem, ki podpiramo spoštovanje vseh  različnih in kulturo dialoga!

  Sodelujoči v soočenju, pravnik (?!) Ivan Gale bi si zaslužil ovadbo za žalitve in laži v oddaji, Robert Golob (na ekranu, v fotelju) pa test na uživanje substanc, glede na njegovo nenormalno obnašanje in sprenevedanje ob novici o njegovem računu v tujini in Pirkovičevi omembi Golobovih nenavadnih finančnih transakcij (pranje denarja). Kdo iz ozadja ga ščiti, da mediji praktično molčijo o njegovih rabotah?!   

   

   

  Zakaj novinarji dominantnih medijev niso seznanili javnosti, da je bil Golobov letni dohodek v državni firmi višji od letnega dohodka predsednika ZDA, kar bi bil šokanten podatek za ljudstvo pred volitvami!? 

  Vse bolj prihaja na dan resnica, da so skušale opozicijske stranke zavestno in načrtno ustvariti kaos v oddaji “Soočenje”, oddajo »minirati« in nepravovernega voditelja Pirkoviča najprej diskreditirati, kasneje pa likvidirati. Kot kaže, so predsedniki KUL-strank pri načrtovanju dogajanja sodelovali z novinarji RTV, ki jih je “jebeno več” (po Štefančiču).

   

  KDO JE ČIGAV? 

  https://mojcavocko.si/kdo-je-cigav/

   

  Aktiv novinarjev RTVS sprašujem: Kdo imenuje direktorja, urednika, voditelja oddaje? Aktivistom in njihovim podpornikom svetujem, naj ustanovijo lastno privatno TVhišo in tam svobodno vodijo medijski posel!

   

  Tviteraš Politkomisar (feb. 2022) je opisal Janševo obvladovanje medijev (sic!)

  “Odpreš večerna poročila – mednarodna politična afera, domača politična afera, dva korupcijska škandala, stavka proti vladni politiki. In to vse prvih 15 minut. To je Janševa Slovenija.”

  Monopolizirani mediji (kontinuiteta) in pravosodje, COKLA SLO-razvoja!

   

   

  Naslovna FOTO: Igor Pirkovič med vodenjem “Slovenija zdaj: Veliko soočenje predsednikov parlamentarnih strank”, vir: https://www.rtvslo.si/rtv365/arhiv/174866713?s=tv, zajem slike.

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  JEZDECI APOKALIPSE

  ON, KI RAZDVAJA …

  POPIS KUR

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  ODPRTO PISMO VARUHU ČLOVEKOVIH PRAVIC!

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  2 KOMENTARJI

  1. I beloved as much as you’ll obtain carried out right here. The sketch is tasteful, your authored subject matter stylish. nonetheless, you command get bought an nervousness over that you would like be delivering the following. sick unquestionably come further before again as exactly the same just about a lot ceaselessly within case you defend this increase.

  2. I was searching on the net for some info since yesterday night and I at last found this! This is a great webpage by the way, but it looks a little difficult to read from my android phone.

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj