Več

  MLADI FANTJE HEROJI PRIHRANILI DRŽAVI MILIJON EVROV

   

  “Morate pa se zavedati in meni je zelo žal, zakaj ni v medijih vsaj ena objava, kjer bi rekli, mladi fantje heroji, prihranili državi milijon evrov. Zakaj? Ker drugi najcenejši dobavitelj je bil dražji od nas za en milijon. 100-odstotno dražji test,” je 7. 1. 2021  v Tarči na TV Slovenija med drugim povedal Klemen Nicoletti, ki je skupaj z Alanom Amadejem Eferlom solastnik podjetja MAJBERT Pharm, d. o. o. Klik na link:

   

  Utrinek iz Tarče 7. 1. 2021; vir: https://www.facebook.com/rtvslo.si/videos/413699213205630

   

  Na medijsko gonjo zoper uspešna mlada lastnika podjetja MAJBERT Pharm, s katerim je bivši minister za zdravje RS Tomaž Gantar tik pred svojim odstopom podpisal pogodbo o nakupu hitrih testov za COVID-19, se je z izčrpnim komentarjem s pikantnimi dejstvi odzval dober poznavalec zakulisnega dogajanja, povezanega z lastnikom izviselega podjetja MIKRO+POLO (javno ne želi razkrivati svojega imena in priimka) in ga v objavo poslal DOSJEJU – citat nelektoriranega izvirnika:    

  Moti me namreč dvoličnost in dvojna merila pri tej zadnji aferi nabave hitrih testov, kjer so napadeni mladi podjetniki podjetja Majbert Pharm zaradi domnevnih bajnih zaslužkov s poslom in ekstravagantnega, luksuznega sloga življenja, čeprav so ponudili najnižjo ceno in je njihov zaslužek res minimalen. V medijih je bilo predstavljeno, da je bilo drugo najcenejše podjetje, ki je dalo ponudbo za hitre teste, podjetje Mikro polo iz Maribora, Zagrebška 22, po ceni ca. 3.50 eur, kar je za ca. 1 milijon več. Na TV je direktor podjetja Marko Podgornik povedal, da je bila nabavna cena njihovih testov približno enaka, kot nabavna mladih podjetnikov, pa si je očitno Mikro polo nabil kar pošteno maržo, za razliko od podjetja Majbert Pharm. Očitano jim je bilo tudi luksuzno življenje in objavljanje le tega na družbenih omrežjih. Ti fantje se lahko skrijejo pred stilom, načinom življenja in luksuzom, ki si ga privošči direktor podjetja Mikro Polo, Marko Podgornik. Če samo pogledate na njegov FB in instagram profil, lahko vidite, kako živi. Vsepovsod ga je polno, Dubaj, Španija, Amerika, Palma de Malorca, ipd. Pred časom je eden prvih v Sloveniji vozil vozilo Tesla, sedaj ima visokocenovnega Mercedesa. Več let je bil poročen z nekdanjo pevko skupine Power dancers, Matejo Podgornik, imata tri sinove, pred leti pa sta se razšla, ker je Marko homoseksualec in si je našel partnerja. Z njim je dalj časa živel v Avstriji, pa se tudi z njim razšel, si našel drugega partnerja v Španiji, sedaj pa ima spet novega partnerja iz Maribora. Svoj sprevrženi gejevski stil življenja s partnerjem redno objavljata na instagramu, Marko Podgornik pa je pred časom nastopal tudi na RTV SLO, v pogovorni oddaji o homoseksualnosti. Iz njegovih zaupnih krogov se širijo govorice, da naj bi Marko Podgornik imel AIDS.  

  - Advertisement -

   

  MARKO PODGORNIK na Instagramu (njegov profil)

   

  Vir: https://portal13.org/pozvizga-se-na-ustaljena-pravila/

   

  Leta 2017 so mariborski kriminalisti ovadili podjetje Mikro polo in Marka Podgornika zaradi storitve kaznivega dejanja lažnega stečaja in goljufije, ker bi naj skupaj s stricem, solastnikom Vojkom Podgornikom bivše podjetje namerno spravila v stečaj, da se izogne poplačilu terjatev do banke SKB in drugih upnikov v višini ca. 14 milijonov eur. Ob tem pa je takoj ustanovil drugo podjetje in pod istim imenom posloval naprej, tako da so stranke mislile, da poslujejo z enakim podjetjem, kot prej. Marko Podgornik in njegov stric Vojko Podgornik sta se po tem razšla kot poslovna partnerja in med njima je prišlo do velikega spora, zaradi katerega je Marko Podgornik nekaj časa v strahu pred stričevimi grožnjami  

  Ampak ker je Marko Podgornik zagrižen levičar, ima očitno pred mediji in politiko mir, nihče ne obsoja njegovega sprevrženega homoseksualnega početja in poslovnih mahinacij, čeprav to spremljajo in doživljajo njegovi trije mladoletni sinovi ter celotna javnost po družbenih omrežjih. Še več, danes je njegovo podjetje eno najboljših v Sloveniji, dobivajo nagrade za inovativnosti, način poslovanja in podobno, Marko pa je v javnosti predstavljan kot spoštovana in cenjena poslovna osebnost.   

  Toliko o tem, kako mediji manipulirajo, ko gre za levico ali desnico.

  S tem neizpodbitnim, zaskrbljujočim zaključkom je na začetku omenjen vir končal svoj poznavalski komentar.

   

  Desno Marko Podgornik; foto: Tibor Golob, vir: https://portal13.org/pozvizga-se-na-ustaljena-pravila/

   

  Članek z naslovom “Oškodovanja banke osumljeno vodstvo družbe Marko+ Polo. Podgornik: na sodišču bomo dokazali nedolžnost”, ki ga je spletni portal 24ur.com objavil 19. 12. 2017 – klik na link:

  https://www.24ur.com/novice/gospodarstvo/direktor-mariborskega-podjetja-z-namernim-stecajem-banko-oskodoval-za-6-7-milijona-evrov.html

   

  Marko Podgornik, desno; vir: https://www.24ur.com/novice/gospodarstvo/direktor-mariborskega-podjetja-z-namernim-stecajem-banko-oskodoval-za-6-7-milijona-evrov.html

   

  Nikakršnega dvoma ni, da mlada Slovenca – Klemen Nicoletti in Alan Amadej Eferl – nista obogatela s hitrimi kovid testi, prodanimi državi, niti jim nista nabila okoriščevalske marže, kot so jo očitno drugi razpisni ponudniki hitrih testov. Oba sta prestižno in luksuzno živela že daleč prej in med drugim uživala na elitnih destinacijah po svetu, kar dokazuje tudi tale atraktiven Eferlov videoposnetek:

   

   

  Utripi iz svetovljanskega življenja Klemna Nicolettija, njegov Instagram profil:

   

   

  Slovenskih medijev pri državnem nakupu hitrih kovid testov po pogodbi, sklenjeni s podjetjem MAJBERT Pharm, ki je izpolnjevalo vse razpisne in strokovne pogoje za nakup/prodajo teh hitrih testov, niso zanimala strokovna dejstva, ki izhajajo iz hitrih testov, temveč mlada uspešna lastnika podjetja, trači in medijske objave o njiju. Ključna je medijsko-javna podoba, ključno je tisto, kar se o kom govori ali laže ali javno piše – zato je tako ekstremno pomembno, da mediji v Sloveniji tudi z lažmi, neresnicami, izmišljotinami blatijo, onemogočajo, uničujejo ljudi, kariere, življenja. Skorumpirana slovenska sodnija pa je (le) viseč okrasek na božični jelki. 

  In, ja, pomembno je to, če je tvoj konkurent (vpliven) levičar, ki ga mediji nosijo po rokah ali kujejo v zvezde. V tem je municija.    

   

   

  Spletna stran MAJBERT Pharm, d. o. o., je zgovorna: http://majbert.com/new/

  Naslovna grafika, vir: https://pixabay.com/illustrations/coronavirus-covid-19-positive-virus-5675406/

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  UDBOMAFIJSKI UMOR ODLIČNEGA KRIMINALISTA

  LIPICANCE KOLJEJO! JEDO NA BRDU?!

  ZAROTA VELIKIH STARCEV

  REVOLUCIJA V ZRAKU

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Prejšnji članek
  Naslednji članek

  Sorodne objave

  3 KOMENTARJI

  1. I truly do love engaging with your business. Your internet layout is incredibly easy about the eye. You have a very good great spot for their shop. I actually enjoyed navigating together with ordering out of your site.

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj