test
Več

  MITJA OKORN VRHUNSKO PREPRIČA, INFEKTOLOGINJA GA PIHNE, SODIŠČE PA …

   

  Pretresljiv dokumentarni film z naslovom “COVID-19 – ZGODBE PREBOLEVNIKOV”, ki ga je režiral slovenski režiserski genijalec Mitja Okorn, v vsej svoji izjemnosti nagovarja in kliče slehernega državljana Slovenije ter prebivalca sveta, da ga pogleda:   

   

   

  - Advertisement -

  Ni se moč strinjati s tistimi, ki ob tem izvrstnem dokumentarcu Mitji Okornu očitajo pristranskost, češ da je vanj vključil zgolj žrtve COVID-19, ne tudi žrtev (posledic) cepljenja zoper COVID-19. Mitja Okorn ni novinar, temveč režiser svetovnega formata, zatorej lahko mirno naredi dokumentarec zgolj in izključno o nohtu mezinca na nogi, ne da bi se ubadal z novinarskimi načeli – on ni novinar, on je vrhunski umetnik.

   

  Nedvomno je zanimiv in vreden pozornosti tudi dokumentarni film o žrtvah cepljenja zoper COVID-19, na primer izraelski z naslovom “Pričevanja”, ki traja več kot eno uro – nahaja se na linku:

  https://www.vaxtestimonies.org/en/ 

   

  Vir: https://www.vaxtestimonies.org/en/

   

  Atraktiven je tudi pogled v slovensko zakulisje, recimo sodno – v sodno tarokiranje s COVID-19 in z vladnimi ukrepi. Ko gre za sodnike osebno, ni heca: gre vendar za sodnike osebno!

  Tole je ena taka fina, sočna razglednica izpod peresa Okrajnega sodišča v Ljubljani via Vrhovno sodišče RS, datirana s 14. 9. 2021:

   

  Jah, ne morem zamolčati svoje osuplosti, ko sem v soboto popoldne po (avto)radiu slišala nelogične cvetke, ki jih je za Radio Slovenija izjavila infektologinja dr. Mateja Logar, dr. med.: “Testiranje je samo neka možnost, da prepoznavamo ljudi, ki so okuženi, nič pa ne prispeva k temu, da se ti ljudje ne bi okužili, da ne bi zboleli in širili okužbe naprej. Zato smo večkrat poudarili, da je cepljenje tisto, ki vpliva na širjenje samega virusa.”

  Infektologinja je torej testiranje na COVID-19, v katerega je vlada RS po priporočilih stroke vložila veliko energije in denarja, pred meseci pa ga reklamirala kot velik hit zoper COVID-19, še prej pa kot edini up COVID-protiofenzive, javno tako pokropala, da mu je odvzela vso težo in veljavo. Poteptala ga je – testiranje na COVID-19. “Testiranje je samo neka možnost” – javno ga je izničila na “neko možnost”. Še več: na neko možnost, ki “nič pa ne prispeva k temu, da se ti ljudje ne bi okužili”.

  Da v citirani izjavi infektologinje dr. M. Logar prepoznaš logični nesmisel, skregan z nedavnimi glasnimi priporočili stroke in vlade RS, ne potrebuješ diplome iz medicine ali specializacije iz infektologije. Take disonance ne slišiš za vsakim vogalom.

  Tudi tistim, ki vestno spoštujemo in uresničujemo vladne ukrepe, se ob tem zaleti v zdravem požiralniku. Ni čudno, da se nekateri počutijo kot ovce ali še kaj hujšega …

  Ne, ni vseeno, kako predstavnik stroke ali vlade javno nastopa in se javno izreka pred najširšo javnostjo – ni vseeno, kaj in kako kaj reče in pove. 

   

  Infektologinja dr. Mateja Logar; vir: https://www.youtube.com/watch?v=_F46rWziCUg

   

  Naslovna FOTO, vir: https://pixabay.com/illustrations/year-beginning-of-the-year-shoes-5026133/

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  JEZDECI APOKALIPSE

  ON, KI RAZDVAJA …

  POPIS KUR

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  ODPRTO PISMO VARUHU ČLOVEKOVIH PRAVIC!

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj