asd
Več

  NOVINARKA ZARADI ODKRITIH AFER DANES NA ROBU PREŽIVETJA

   

  ”Veljala je za eno najbolj nadarjenih raziskovalnih novinark na nacionalki. Ko je kot prva v Sloveniji, začela raziskovati korupcijo v Unicefu, je pritegnila tudi pozornost protikorupcijske komisije, ki jo je takrat vodil Goran Klemenčič,” med drugim pove članek Škandala24 z dne 18. 5. 2018, napovedan tudi na spletnem portalu navedene revije:

  https://skandal24.si/ljudje/iz-tiskane-izdaje-novinarka-zaradi-odkritih-afer-danes-na-robu-prezivetja/

   

  IZ TISKANE IZDAJE: Novinarka zaradi odkritih afer danes na robu preživetja

  - Advertisement -

   

  Zaradi katastrofalnih učinkov in posledic medijskega umora ali linča leta 2012, ki so ga mediji umetno vzdrževali do nedavno – ob vseh svojih objavah, novinarskih in literarnih delih, referencah, izkušnjah, znanju -, nisem mogla dobiti nikakršnega dela. Ljudje so se me na daleč izogibali, kot bi bila kužna, državna birokracija pa mi je vse od leta 2013 ortodoksno – povsem nezakonito – zavračala nujne utemeljene prošnje za uveljavitev pravic iz javnih sredstev, celo kritje osnovnega zdravstvenega zavarovanja mi je nezakonito zavračala kot tudi denarno socialno pomoč. Nezakonito, kar dokazujejo tudi moje tozadevne pravnomočne sodne zmage.

  In, seveda: zaradi kriminalno nezakonito pribite izmišljene “neprištevnosti” v montiranem kazenskem sodnem procesu, sproženem zoper mene sočasno z linčem leta 2012, ki ga je v slogu velike inkvizitorke na Okrajnem sodišču v Ljubljani gnala sodniško katastrofalna Nina Kodra Balantič, mene nihče niti sekunde ni psihiatrično zdravil. Poraja pa se utemeljeni sum v “pravosodni izpit” te kazenske sodnice iz kamniških koncev – ali ga je sploh opravila, legalno in zakonito?!  

   

   

  /Naslovna fotografija: https://pixabay.com//

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  ON, KI RAZDVAJA …

  JEZDECI APOKALIPSE

  POPIS KUR

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj