Več

  MARKO BANDELLI O SLOVENSKI DESNICI: “TO JE GOLAZEN”

   

   

  “Sam’, to pri nas ni desnica,

  to je golazen,”

  je zatrdil Marko Bandelli, poslanec SAB-a,

  - Advertisement -

  ki je bil pičle tri mesece minister za razvoj, strateške projekte in kohezijo v vladi Marjana Šarca, svetovno znanega po usodnem skoku v prazen bazen.

   

  Dokazni video v predmetnem tvitu tragikomično sproža (tudi) smeh:

   

  Naslovna FOTO, vir: zajem slike – https://twitter.com/GrdiPujs/status/1375835063045255178

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  UDBOMAFIJSKI UMOR ODLIČNEGA KRIMINALISTA

  LIPICANCE KOLJEJO! JEDO NA BRDU?!

  ZAROTA VELIKIH STARCEV

  REVOLUCIJA V ZRAKU

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  ON, KI RAZDVAJA …

  JEZDECI APOKALIPSE

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  POPIS KUR

  BOLEZEN – KAKO NASTANE IN KAKO SE ZDRAVI

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  1 komentar

  1. Od l.G. 1941 – 2021 je natanko okoli 80 let
   Od 13.Maja 1941 do 13.Maja 2021 je tudi natanko, do dneva natančno, tudi 80 let.
   Ne vem ob kateri uri so Italijani začeli strelski in minometni napad na tri slovenske borce edine protifašistične organizacije TIGR v gozdni koči na Mali gori pri Ribnici na Dolenjskem. Ob tisti uri tistega dneva se bomo slovenski Domoljubi in ljudje čiste vesti in dobre volje spomnili prve slovenske žrtve
   italijanskega okupatorja in fašistov ter družnih komunistov, ki so z roko v roki 6.Aprila prišli terorizirat slovenski narod in ga pokorili z orožjem družno z Brozovimi komunisti, ki so kot najdejavnejši del antijugoslovanske Pete kolone kot komunisti in kot Gestapovci v švabski službi in uniformi kot povratniki španski borci pomagali fašistom in nacistom aktivno naznotraj in na zunaj razsuti kraljevo jugoslovansko armado.
   Ja, Italijani so v prvem napadu po 6.Aprilu na slovenske ljudi ubili komandanta vojnega oboroženega krila TIGRa, g. Danila Zelena, ranili tovariša Ferda Kravnjo in ga ujeli tako kot Toneta Majnika, ki sta oba Lahom ušla, Majnik še z bojišča in Kravanja iz bolnišnice, oba k partizanom, kjer končata oba v sumljivih okoliščinah kot večina Tigrovcev pobitih v NOB OF revoluciji.
   Tako dobimo prvo bitko na slovenskih tleh z okupatorjem na 13.Maj 1941 – NOVI DAN UPORA
   Tako dobimo, žal, prvo žrtev, zame 1.NARODNEGA HEROJA SVOBODNE SLOVENIJE, Danila Zelena in
   dobimo, neverjetno 1.NARODNEGA IZDAJALCA FILIPA TEKAVCA GAŠPERJA , komunista, ki Tigrovce gladko
   izda okupatorju, tigrovskemu smrtnemu sovražniku, kurjim tatovom Italijanom!
   Najodurnejše veleizdajstvo tega in onega sveta. Ne rabimo več besedovanja.
   Zakaj tak uvod?
   Zaradi Bandlja, ki še dandanes nosi svoje brezsramno poitaljančeno ime in se z njim oglaša in svinja
   svoje nasilniške terorizme iz samega slovenskega Parlamenta iz hrama svete Demokracije in ga ni sram ne pred Slovenkami in Slovenci, niti pred Evropo, niti pred vesoljnim svetom, on betonira dalje!
   SRAMOTA NJEGOVA IN NJEGOVEGA POKOLENJA – SRAMOTA TISTIH; KI BI GA MORALI; PA GA NE ŠTRAFAJO !
   ——————————————————————————————————–
   Draga urednica, verjetno je treba povezati zadeve, da se lahko razume nekatere nerazumljivosti ali zagonetenosti v SR Slovenistan. V tem primeru je treba morda rafinirano selektivno dorazumeti Italo patriota , torej laškega domoljuba Bandlja Marka, ki ponosno rohni iz slovenskega superdemokraturnega Parlamenta nad lubimi drugo in tretjerazrednimi Slovenci in jih obsoja pred vso Evropo in pred vsem vesoljnim svetom z GOLAZNIJO za katero vemo v generalnem, da se jo na splošno in običajno v okolju Človeka uničuje tako, da se jo pospreja s fungicidi, biokili, se jih stre, pohodi in , skratka, brez trepa očesa, ubije.
   Manjka pa nam nekaj.
   Manjka nam, da poleg nas, ki smo nekje drugo ali tretjeklasni, torej uradno Golazen, ki se jo lahko pobija kot golazen – potrjeno z neaktivnostmi in in z nesankcioniranimi delovanji Policije, Tožilstva in Sodnikov ter njihovih najvišjih komandattov ministric in ministrov- navedeno o dejanskem stanju državnosti 1.Republike Slovenije, izve tudi Evropa in svet. Če nam na tej nalogi pomagajo tisti, ki zadeve poznajo in jih razumenjo, potem še toliko bolje. Če bo predsednik R.Srbije, g.Vučić pri tem pomagal, zelo dobrodošlo. Dobrodošlo bo, da bo svetu razodel, da fundamentalno pokvarjena Fajonka govori z razcepljenim jezikom Kače, ki je tudi simbol Hudiča, potem bo svet lažje razumel, lažje doumeval vse kar ženska iz Kučangolovbičeve izborne Elite Posvečenih iz Kučano-Roterjevega Novega nadproletarskega razreda kibernetskih Boljševikov nove dobe Svilnate velike ceste kitajskega hegemonizma in internacionalnega multiimperializma sploh počnejo na tem svetu. Nadvladujejo
   z vsemi sredstvi.
   Hvala, prezident Srbije, g.Vučić, vnaprej, da Kači slečete rdeče gate in kombinežo pred vso Evropo !

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj