Free Porn
xbporn
Več

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

   

  Mag. Boštjan Lindav, policijski svetnik z izjemnimi strokovnimi referencami, magister znanosti, nedavni v. d. generalnega direktorja Policije, ki je med drugim leta 2018 postal direktor Uprave kriminalistične policije Generalne policijske uprave, je zdaj medijska vroča roba – podobna kokainu, ki kot prepovedana droga simbolizira moč in denar. Mag. Boštjana Lindava zdaj (najvplivnejši) slovenski mediji ali mein stream mediji zlorabljajo kot zavitek kokaina, po katerem kartelno hlepijo in z njim naklepno zastrupljajo – javnost, slovensko, tujo, najširšo. Z lažmi, obrekovanjem, žalitvami, izmišljotinami, žaljivimi obdolžitvami, kar je v novinarstvu prepovedano. (Marsi)kaj od tega je tudi kaznivo, po zakonu. 

  Cilj: Javnost nasede. Javnost verjame. Javnost se zgraža. Javnost postaja nastrojena – do mag. Boštjana Lindava. Javnost mrzi.   

   

  Srfanje po slovenskih spletnih medijih ali prelet čez tiste iz papirja vzbuja vtis, da je nad mag. Boštjanom Lindavom izdana fatva: medijsko ga (je treba) uničiti, dovoljena so vsa sredstva.    

  - Advertisement -

  Angažirani mediji in izbrani akterji so se v realizacijo te fatve zagnali z vso silo in svojo močjo, pri tem pa je burja slučajno razkrila njihove »face«, njihove resnične obraze: lažnivci, obrekljivci, manipulanti, likvidatorji po naročilu, medijski. Kot rdeč puščavski pesek se na njihove »face« zdaj lepi(jo) njihovo golo neznanje, njihova nestrokovnost, njihov diletantizem, njihova pokvarjenost, njihova neetičnost, njihova medijska krvoločnost, njihova ničvrednost, njihova naklepnost – uničevati, uničiti … mag. Boštjana Lindava.

  Mrhovinarski krokarji pri tem naduto lebdijo celo nad kazenskim zakonikom RS, nad zakonom o medijih, nad novinarskimi kodeksi, nad ustavo Republike Slovenije … Lagati, obrekovati, (raz)žaliti, žaljivo obdolževati, zavajati, manipulirati – to so primarna njihova orodja: ko jurišajo na(d) mag. Boštjana Lindava.

  Ti medijski mrhovinarski kriplji sprevrženo naduto verjamejo, da zanje ni rdeče luči – ni meje, ni zakona. V senci pa čakajo (vplivni) odvetniki, njihovi ali njih plačnikov, za vsak slučaj – če bi se tarča ali žrtev slučajno zoperstavila tej njihovi silni tajfunski medijski uničevalni moči.

   

  Kakšen novinarski bebec moraš biti, da ne poznaš niti osnov kazenskega zakonika RS ali KZ-1 in sploh ne veš, da so (tudi) obrekovanje, žaljiva obdolžitev, razžalitev kazniva dejanja? In da je, če to počneš zoper uradno osebo, kar je denimo policist, grenkoba še grenkejša.

  Če to utemeljeno vprašanje podkrepim z materialnim dokazom, lahko navržem še vročega Mirka Vorkapića in njegovo pravno nevzdržno psovko, s katero je 27. februarja letos na spletnem portalu 24ur.com mag. Boštjana Lindava pred najširšo javnostjo (po krivem) obtožil in oblatil, da sta zoper njega vloženi dve kazenski ovadbi, kar je zelo huda obtožba – točno tako so bralci to njegovo trditev (verjetno) prebrali in dojeli, čeprav jo je bojazljivo zavil v floskulo »naj bi bili«. Takole odločno je napisal in obtožil Mirko Vorkapić, novinar: »Proti Lindavu naj bi bili vloženi dve kazenski ovadbi, ena od teh se nanaša prav na sum krive izpovedi pred komisijo in posledično kršenje kazenskega zakonika.«  

  Ena sama poved, ki razkrinka diletantstvo, neznanje, nerazgledanost medijskega rablja, ki se je z vso svojo močjo lotil prekaljenega kriminalističnega inšpektorja svetnika, ki za razliko od njega ni oportunistična spužva. Ta silni »naj bi bili« izkazuje ali dokazuje, da Mirko Vorkapić sploh ni preveril, ali sta zoper mag. Boštjana Lindava res vloženi dve kazenski ovadbi, torej ga je pred najširšo javnostjo nedopustno oblatil z lažjo, z največjo lahkoto ali namerno. Ob tem preblisk, da Mirko Vorkapić očitno ali morda niti tega ne ve, kdo je pristojen za kazenski pregon policistov ali kdo odloča o usodi kazenskih ovadb, vloženih zoper policiste. Ali je že slišal za Specializirano državno tožilstvo?

   

  Kar je Mirko Vorkapić najprej gizdalinsko zavil v celofan »naj bi bili«, je takoj za vejico kar sam pohodil – s trditvijo: »ena od teh se nanaša prav na sum /…/«. Torej, finta domneve ne velja več, Mirko nam trdilno sporoča, da je mag. Boštjan Lindav nedvomno kazensko ovaden in da sta zoper njega vloženi celo dve kazenski ovadbi. Kot slon v trgovini s porcelanom, bi ta »neroden zdrs« ali pojav literarnoteoretično definiral kakšen univerzitetni profesor literarne teorije. Taki nerodni zdrsi so simptomi slabih piscev – slabi pisci pa nikakor ne bi smeli biti novinarji.

  A, Mirko Vorkapić preseže samega sebe, saj – v ihti, da pred najširšo javnostjo čim bolj v smrdeč špirit namoči mag. Boštjana Lindava – izumi kvazi kaznivo dejanje, ki ga kazenski zakonik RS sploh ne pozna, storil pa ga je (policist) mag. Boštjan Lindav, kot nam aktivistično sporoča Mirko: »/…/ ena od teh se nanaša prav na sum krive izpovedi pred komisijo in posledično kršenje kazenskega zakonika

  Kazniva dejanja po kazenskem zakoniku RS niso šala, predpogoj kaznivega dejanja je naklep, »posledično kršenje kazenskega zakonika« pa nikakor ni kaznivo dejanje. No, to pa je dokaz, da Mirko Vorkapić očitno tudi o kazenskem zakoniku RS nima pojma – niti toliko, kolikor bi ga vsak novinar moral imeti.

   

  Če k vsemu temu dodamo absolutno laž, s katero je predmetni pamflet Mirka Vorkapića naslovljen ter namerno obrekljivo uperjen v čimhujšo diskreditacijo in medijsko eliminacijo mag. Boštjana Lindava, v tej objavi na spletnem portalu 24ur.com prepoznamo naklepno dejanje, škodno in kaznivo, ki je člen kartelne medijske likvidacije mag. Boštjana Lindava. Takole zveni ta lažni(v) naslov, zapisan odebeljeno, da bralcu takoj pade v oči: »Lindavov podpis na dokumentu, o katerem Lindav ni vedel nič«.

  Prav na tej točki pa se zgodi dramaturški preobrat kot v kakšni kriminalki Agathe Christie, ko morilec začne brisati svoje krvave sledi, v paniki, ko zasliši policijsko sireno. Spletni portal 24ur.com je storil točno to: znenada je izbrisal lastno krvavo sled – osebno lastno ime »Lindav«, iz naslova objavljenega pamfleta! To se je, sodeč po dokazih, očitno zgodilo zatem, ko so odgovorni ali vpleteni akterji izvedeli za velemojstrsko potezo svoje žrtve: za oster demantni odziv mag. Boštjana Lindava na ta obrekljiv pamflet – zavoljo katerega lahko kot oškodovanec vpletenim ali odgovornim pribije fino tožbo, odškodninsko ali zasebno kazensko ali pa obe hkrati -, ki pa ga mag. Lindav ni poslal uredništvu spletnega portala 24ur.com, temveč takoj na dan objave preko svojega odvetnika drugim medijem. In storilec se je podelal v gatke – tako panično in štorasto, kakor tega izkušeni, profesionalni morilci, vajeni umorov, nikakor ne počnejo. Spremenil je svoj lasten naslov (!), objavljen pred najširšo javnostjo, s katerim je do tedaj vehementno medijsko klal in ubijal to isto žrtev: mag. Boštjana Lindava. Pri tem pa je celo verjel, verjetno ali nedvomno, da tega nihče ne bo opazil – da bo svojo krvavo sled izbrisal neopazno.

  Naslov »Lindavov podpis na dokumentu, o katerem Lindav ni vedel nič« je spletni portal 24ur.com na točki preloma bojazljivo spremenil in kvazi omilil v »Lindavov podpis na dokumentu, o katerem ni vedel nič«, s čimer pa je povzročil celo nedopustno slovnično napako. V odvisnem stavku manjka osebek: »Lindav«!

  Na dlani je čudovit dokaz ali primer medijskega ubijanja, za katerim tiči moč, denar, kartel, naklep. S temi orodji pa se (medijski) umor strokovnjaka za krvne delikte utegne ponesrečiti.             

   

  Takole je sinoči 2. 3. 2024 ob 22.47 izgledalo dejansko stanje – ki dokazuje, da se je posodobitev objave (27. 2. 2024 ob 14.52) nedvomno zgodila, pred štirimi dnevi. Točno takrat, pred štirimi dnevi, 27. 2. 2024, pa je priletel pisni odziv mag. Boštjana Lindava. 

  Vir: https://www.24ur.com/novice/slovenija/lindav_2.html

   

  Dokazi prvotnega naslova z »Lindavom« so ostali. In (škodno in obrekljivo) učinkujejo iz sekunde v sekundo, pred najširšo javnostjo, tudi tujo:

   

  Kakšen rokodelski »majster« je avtor predmetnega žaljivega pamfleta, ki služi kot medijski metek v mag. Boštjana Lindava, je na koncu svoje ekspresne odzivne izjave na ta pamflet pojasnil sam mag. Boštjan Lindav:

  »Ob koncu pa ima posebno sporočilo dejstvo, da me je novinar spletnega portala 24ur.com ob 15.19 uri, torej slabe pol ure po objavi članka, poklical in vprašal za mojo izjavo. To dejanje samo še dodatno razkriva način njihovega delovanja. Motečega posameznika je potrebno najprej oblatiti s polresnicami in lažmi, potem pa ga vprašati, kako komentira oziroma pojasnjuje dane navedbe. Ni pomembna novinarska etika, objektivna obveščenost javnosti – pomembno je, da so zadovoljni politični botri.« 

   

   

  Preden sem se lotila tega komentarja ali članka, sem poklicala mag. Boštjana Lindava. Prevzema me občutek, da »Pernati« ali »Sončni kralj« na čelu slovenske vlade tudi iztreblja – najboljše in sebi nevarne, preko svojih oprod. Temu se z lepo besedo reče na primer šikaniranje, mobing, izsiljevanje, diskriminacija, (nevidna) prisila, eliminacija.

  Častni možje in kapitani se temu ne uklonijo, temveč še pred poslednjim (v)dihom odidejo, sami. Pokončno. Dostojanstveno. Častno.

   

   

  Demantna izjava, s katero se je takoj 27. februarja na predmetni pamflet Mirka Vorkapića, ki ga je tega dne objavil spletni portal 24ur.com, pisno odzval mag. Boštjan Lindav, pove marsikaj, Mirkovo pisarijo pa z dejstvi in argumenti spotika kot pobalinskega smrkavca, nedoraslega novinarstvu, in jo zmelje v vakum – izvirnik v celoti:

   

   

  Naslovna FOTO: mag. Boštjan Lindav kot v. d. generalnega direktorja policije med govorom na podelitvi medalj za hrabrost in požrtvovalnost 24. januarja letos; vir: https://www.policija.si/medijsko-sredisce/sporocila-za-javnost/sporocila-za-javnost-gpue/116978-medalje-policije-za-hrabrost-in-pozrtvovalnost-tokrat-prejelo-56-aktivnih-policistk-in-policistov-ter-21-obcanov-med-njimi-tudi-pomozni-policist 

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  8 KOMENTARJI

  1. Draga Urednica!
   Koliko tega in še veliko več ste dala osebno skozi v lastnem Križevem potu skozi slovenski Jeruzalem, pod Kalvarijo na poti na goro Lobanja kjer so Vas hoteli nabiti na Križ ? Niso uspeli.Premalo Vaše zgodbe vem, da bi pisal več. Mislim si le, da skozi Vašo perfekcijo pisanja o zadevi g.Lindava podoživljate in prebolevate v zavestnem poosebljanju njegovih muk, ki jih ne spuščate skozi dveri podzavesti, ker bi bolelo in trosilo soli na odprte rane. Ne vem, samo rahlo pomišljan v svet brutalnega preživetja žrtve slovenskega hodečega živega zla tranzicije ZKS in SZDL v Nikamor . Hkrati se tudi vprašam kakšen telesni, miselni, inteligenčni, čustveni, srčni, dušni, živčni, nagonski, zavestni in podzavestni imunski sistem imate, ga.Vočko po vsem, kar so Vam počeli. Si ne predstavljam.
   Moral sem zapisati, ker se marsikdaj, ko vstopim na Vaš portal, v prebliskih sprašujem ravno in natanko tole kar sem zapisal…nič bistveno drugače ni bilo , le v drugih, v velikoruskih dimenzijah brez primere v blazničnih norijah preteklih stoletjih njihovih prekletstev medtem, ko so ob življenje spravili g.Navalnega in ga teatralno razčlovečevali še po njegovi Odrešitvi in česar niso mogli njemu, so delali njegovi materi, očetu, soprogi in hkrati še grozili svetu okoli sebe. Tega, ne podobnega, svet še ni videl in razumem, da je bila smrt Navalnega ena sama grožnja vsemu svetu brez razlik, tudi Kitajcem in Indijcem in Zahodne civilizacije namerno ne izpostavljam.
   Zlo.
   g. Lindav in vsi, ki slovenskemu živemu zlu stopijo na pot. Ni pomembno. Levi ali Desni ali celo Njihov. Ni bilo pomembno in danes tudi ni. Brat, mati, oče, sosed, prijatelj, kolega, znanec, sodelavec. Res je. Dali so jim, njihovi roditelji, pravo ime.
   SvoboDA. Svoboda živega zla.
   Zlo iz istega počela. Živa peklenska zloba.
   Ljudje, ki generirajo zlo brez kakršnega koli pomisleka, brez zavore, brez tolerance, brez ovir.
   In pri tem jih ni prav popolnoma niti za senco trohice sram.
   Niti malo jih ni sram. To so neumni ljudje. Podpis: Sigmund Freud

   Od neumnosti do norosti , do blaznosti. Tukaj doma, pod Triglavom.
   Desettisočev prejšnje poblaznelosti nismo uspeli povrniti častnega imena , niti pokopati jih nismo zmogli in nastaja kolizija fenomena Narodove zamujenosti časa in tsunamija kazni izza Obzorja časov, kajti štirje jezdeci apokalipse jezdijo strašno pospešeno.
   Niso več na konjih. Na hipersoničnih Kanižalih, Sarmatih in na Taurusih jezdijo.
   Na imenu Zahodna civilizacija visi senca groze stoletij tako imenovanega napredka na plečih domorodcev severne in južne Amerike , na sužnjih Afrike, sežganih žrtvah krščanske inkvizicije ,
   na žrtvah verskih vojn, na žrtvah spletkarskih pokvarjeni papežev Vatikana in na vseh imperialnih žrtvah imperijev sveta, ki jim ni konca in ne kraja in se porajajo v krvi novi. Niso prišli preje na vrsto,ker so bili žrtve in se zdaj pehajo v prvo vrsto tako, da bi bili oni gospodarji drugim. Nobena šola ne pomaga.
   Ne zaležejo prošnje same Ljubezni , ne iz Fatime, Guadalupeja, Medžugorja, ne iz Kureščka.
   —————————————————————————————————
   Eno samo uteho imamo še za tozemeljsko preživetje.
   Frančišek Buonaserra je izvršil zahtevo Matere Božje iz Fatime 1917.
   Pravilno je blagoslovil Rusijo (in Ukrajino) in jo posvetil Njenemu Brezmadežnemu srcu tako kot je to želela. Vatikan s papeži so porabili nad sto let Božjega Usmiljenja in potrpljenja, da so to storili. Že po tem lahko malo dojemamo kako močno je zlo in človekova neumnost.Težko umljivo.
   Naj bo dovolj. Hvala , draga Urednica za vse kar ste! Aleluja.

   • Iskrena hvala za ta dragocen izčrpen komentar članka, France. Odzivam se z zamudo, ker sem nenadoma zbolela in obležala z vročino … Mojca

  2. Good Day

   I have just took an in depth look on your mojcavocko.si for the ranking keywords and saw that your website could use an upgrade.

   We will enhance your ranks organically and safely, using only state of the art AI and whitehat methods, while providing monthly reports and outstanding support.

   More info:
   https://www.digital-x-press.com/unbeatable-seo/

   Regards
   Mike Austin

   Digital X SEO Experts

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj