Free Porn
xbporn
Več

  KO LEGENDA VSEH ČASOV OBJAME 23-LETNO SUPERZVEZDO

   

  Ob 16.03 danes je “NBA Španija” na Twitterju objavil fascinanten posnetek, v katerem Michael Jordan, legendarna NBA-zvezda in verjetno najboljši košarkar vseh časov, pristopi k slovenskemu košarkarskemu genialcu Luki Dončiću, sicer zvezdniku NBA, ki igra za klub Dallas Mavericks iz Dallasa, in ga prisrčno objame, rekoč “I love You”.

  Ta veličasten, ganljiv prizor se je zgodil na “All stars” tekmi NBA v počastitev 75-letnice lige NBA, na kateri je NBA poskušal zbrati čim več igralcev od 75. najboljših igralcev NBA vseh časov. Tik pred polčasom je v dvorano z zamudo nepričakovano prišla zvezdniška NBA-legenda: Michael Jordan, ki je takole presenetil Luko Dončića:

   

  - Advertisement -

   

  Michael Jordan | Biography, Stats, & Facts | Britannica
  Velešampion Michael Jordan, legendarna superzvezda NBA, vir: https://www.britannica.com/biography/Michael-Jordan

   

  Luka Dončić kot slovenski reprezentant na Olimpijskih igrah v Tokiu lani – pred polfinalno tekmo s Francijo; vir: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10226810403425180&set=t.100044512263241&type=3

   

  Naslovna FOTO: zajem slike, vir: https://twitter.com/NBAspain

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:



  ';

  Sorodne objave

  1 komentar

  1. Tooooo!
   To je krasota življenja. Hvala za tra trenutek, spošt.Urednica Mojca Vočko!
   ——————————————————————————————————–
   Hvala obema in urednici, da to vsebinsko popolnost butne na sonce in mi zvedri dan po šokovnem gledanju Putinove zabuhle zverinsko psihopatske face ruskega Satana 21.stoletja, ki bo neminovno
   zbistril ves svet trikrat bolj kot ga je kitajski bojni virus, Rusom pa razblinil lažne zafiksane svetove , kakor, zmagovite rdeče zvezde morilke desetin milijonov ljudi lastnega naroda.
   Satanov zet, Rus Putin, zverinska rdeča lisica se je danes, prioritetno, po hudih bojih z ukrajinci, vsedel na Černobilsko bombo.
   Pomnite, kako hudo lahko postane njegovo izsiljevanje sveta. Takega kriminalca, bolanega krvosesa, črnega Satanista , svet ni videl že od Stalinove smrti leta 1953.
   Koliko nepotrebnih smrti še? Koliko trpljenja še?
   Kot iz filmov. Tokrat gre zares.
   Ves večer že rohnijo F-16 mašine iz baze Aviano zadaj za Kaninom po jasnem nebu in bodo še naslednje tedne. O tem ni dvoma. Kretenski totalitaristi in hibernirani zločinci , prototipi a la kordiši in meseci pa bodo onemogočali slovensko obrambo še bolj vzpodbujeni s svojim nagonskim pogojnim refleksom trdosrčnega in slepega kljubovanja .
   Lahko noč, mučena Ukrajina!

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj