Več

  “KDO VAM LAŽE?” IN NABITA DVORANA

   

  V enem od intervjujev z njim je povedal, da se je TV-oddaja “Kdo vam laže?” porodila, ko ali tako da je po odstopu Marjana Šarca kot predsednika vlade sredi izbruha epidemije COVID-19 na začetku leta 2020 preprosto šel v studio, da bi pred javnostjo razgalil laži, s katerimi so klavrno odstopljena Šarčeva garnitura in MSM-ji kot njeni lakaji iz dneva v dan zasipali, zastrupljali javnost. In rodila se je TV-zvezda: Boris Tomašič v oddaji “Kdo vam laže?”. 

  Danes je oddaja Kdo vam laže?” na Nova24 TV, ki v živo daje besedo tudi gledalcem, enkrat na teden pa v intervjuju gosti znanega ali zanimivega Slovenca, ena najbolj gledanih TV-oddaj v Sloveniji in ena najboljših. Njen avtor in voditelj Boris Tomašič s svojimi drznimi, ostrimi, neustrašnimi komentarji, ki jim v slovenski televizijski sferi ni para, orje unikatno ledino … Razgaljanje laži in neresnic, pa tudi takšnih in drugačnih svinjarij, je light motiv te udarne TV-oddaje, ki ne le informira, temveč tudi zdravi – levičarje, kot je Boris Tomašič v njej večkrat poudaril.

   

  Boris Tomašič tik pred začetkom oddaje “Kdo vam laže?”, ki jo je 17. februarja gostil Kulturni dom v Miklavžu na Dravskem polju.
  Plazna v Kulturnem domu v Miklavžu na Dravskem polju – sredi oddaje “Kdo vam laže?”.

   

  - Advertisement -

  Ena od dragocenosti TV-oddaje “Kdo vam laže?” je spoštljiv stik z gledalci, ljudmi z vseh koncev Slovenije kot tudi tujine. V tem duhu se je Boris Tomašič z oddajo “Kdo vam laže?” v četrtek 17. februarja podal v Miklavž na Dravskem polju in napolnil tamkajšnji Kulturni dom, tako da so organizatorji tik pred začetkom ob 18. uri dramatično iskali rešitev za tiste, ki so želeli v (že) polno dvorano …

   

  Sedežev v dvorani Kulturnega doma v Miklavžu na Dravskem polju je v četrtek zvečer, ko je gostila TV-oddajo “Kdo vam laže?”, zmanjkalo …
  Utrinek pred Kulturnim domom v Miklavžu na Dravskem polju tik pred začetkom TV-oddaje “Kdo vam laže?” v četrtek …

   

  Tokratni Borisov gost je bil prodoren Luka Simonič, komaj 22-letni Mariborčan, sicer športnik, ki rokomet profesionalno igra v Gradcu v Avstriji, na državnozborskih volitvah aprila letos pa bo kandidiral za poslanca, na listi SDS.

  Večer je sicer povezoval Mitja Grmovšek, znan TV-obraz in nabrušeno pero spletnega medija E-Maribor …

  Vzdušje? Fantastično! Časa je zmanjkalo …

   

  Mitja Grmovšek, Luka Simonič in Boris Tomašič na odru med debato z gledalci v dvorani v TV-oddaji “Kdo vam laže?” v Miklavžu na Dravskem polju.

   

  Februarske TV-oddaje “Kdo vam laže?”

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Januarske TV-oddaje “Kdo vam laže?” z gosti

  Gost: minister za gospodarski razvoj in tehnologijo Zdravko Počivalšek 

   

  Gost: Danijel Krivic, poslanec in vodja poslanske skupine SDS 

   

  Gost: Franc Kangler, državni sekretar na Ministrstvu za notranje zadeve RS

   

  Gost: minister za obrambo RS Matej Tonin

   

  Vse fotografije posnela: Mojca Vočko.

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  ON, KI RAZDVAJA …

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  JEZDECI APOKALIPSE

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  2 KOMENTARJI

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj