Free Porn
xbporn
Več

  KAZENSKA OVADBA ZA “ZNAMENJA” – ZARADI NETENJA NESTRPNOSTI, SOVRAŠTVA!

   

   

  Dovolj je …

  Naše društvo se je skupaj z Društvom DOOR odločilo, da slovenski očetje in družba nasploh ne moremo še naprej tolerirati tako enostransko mazaških kampanj in sporočil javnosti, kot so bila zadnjaZnamenja“. Da bi jasno zarisali črto, smo žal prisiljeni poseči po pravnih sredstvih, saj naši pozivi k opravičilu niso prinesli bistvenih rezultatov, zaznati ni niti obžalovanja.

  Naše Društvo očetov Slovenije je oglasno kampanjo “Znamenja” že prijavilo na Častno razsodišče Oglaševalske zbornice Slovenije, in ko dobimo razsodbo, jo objavimo na svojih straneh, https://ocetje.si/

  - Advertisement -

  Sedaj začenjamo zbirati podpise za vložitev ovadbe zaradi netenja spolne nestrpnosti in sovraštva ter blatenja proti Društvu za nenasilno komunikacijo in za akcijo odgovornim osebam.

   

  Vir: https://pixabay.com/vectors/woman-grumpy-grouchy-bitch-mean-5378970/

   

  Zakaj proti DNK, in ne proti vsem trem organizacijam?

  DNK, SOS Telefon in Ženska svetovalnica skupaj pridobijo skoraj tretjino državnih in drugih celotnih sredstev, namenjenih za pomoč in preprečevanje žrtvam nasilja v družini. Verjamemo, da bo ovadba uspešna – kar pa bi pomenilo, da bi bil praktično celoten slovenski podporni sistem za ženske zaradi pravnih borb oslabljen. Tega pa očetje ne želimo, saj se zavedamo, da je nasilje v družini prisotno, celo naraščajoče – nenazadnje so njegove žrtve prav vsi naši člani!

  Reakcija Društva DNK je bila sramotna. Nobenega opravičila, arogantne objave, vztrajanje pri enostranskem pogledu in globoko zanikanje katerekoli druge problematike. Navkljub deklarativnemu “prizadevanju za nenasilje” številni člani naših društev poročajo o izrazito diskriminatorni obravnavi njihovega primera, kar še dodatno kaže mizandrijo te organizacije. Hkrati je Društvo DNK največje od organizacij ter si tako kazen za to svoje kaznivo dejanje najlažje privošči.

   

  SOVRAŠTVO DO MOŠKIH, PAKIRANO V “BOJ” ZOPER NASILJE V DRUŽINI

   

  Podprite našo ovadbo in recite NE diskriminaciji očetov!

  Če se ne strinjate s tem, da so očetje po definiciji nasilneži, ter da so naša znamenja na obrazih otrok večinoma nasmehi, ne modrice, potem, prosimo, podpišite pooblastilo našemu pravnemu pooblaščencu. Podpišete lahko očetje, moški, ženske, polnoletni otroci – vsak polnoleten državljan Slovenije.

  Podpise pooblastil zbiramo do 15. 5. 2021, nato bomo ovadbo vložili na Državno tožilstvo. Prosimo, podpišite pooblastilo, ga fotografirajte ali skenirajte in nam ga pošljite na elektronsko pošto: pravo@ocetje.si.

   

  Mnogi nas sprašujete, zakaj je na pooblastilu klavzula “nosi vse stroške”. Gre za standardno obliko odvetniškega pooblastila. Stroške vložitve ovadbe bo v celoti nosilo Društvo očetov Slovenije in se na tem mestu k temu zavezujemo!

  Če želite prispevati (prosimo – zelo dobrodošlo), nam lahko namenite kak evro preko donacij.

  Pooblastilo najdete na https://ocetje.si/wp-content/uploads/2021/04/pooblastilo-cistopis.pdf

   

  Vir: https://ocetje.si/ovadba-zaradi-netenja-nestrpnosti-drustva-dnk/

   

   

  Naslovna in končna FOTO: plakat iz oglasne kampanje “Znamenja”, ki je podlaga predmetne kazenske ovadbe; vir: https://twitter.com/AlojzKovsca/status/1385851550220836866?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1385851550220836866%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fmojcavocko.si%2Fsovrastvo-do-moskih-pakirano-v-boj-zoper-nasilje-v-druzini%2F  

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  ON, KI RAZDVAJA …

  JEZDECI APOKALIPSE

  POPIS KUR

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Prejšnji članek
  Naslednji članek

  Sorodne objave

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj