Free Porn
xbporn
Več

  JURE TRUNK: “SPOROČAM VSEM, DA MI JE ABSOLUTNO DOVOLJ …”

   

  Leta 2010 mi je gradbeni inšpektor, po direktnem naročilu iz kabineta predsednika vlade, ki je bil takrat pahor, nezakonito porušil dom. To potrjuje pravnomočna sodba vrhovnega sodišča.

  Leta 2013 so me v krivosodnem konstruktu gradbenih inšpektorjev in krivosodja, ki jim je pri njihovih zločinih pokrival hrbet pahor osebno, nezakonito zaprli za 3 leta na Dob. To potrjuje pravnomočna sodba vrhovnega sodišča.

  V času prestajanja že tako ali tako NEZAKONITE zaporne kazni so mi bile kršene 4 (štiri) človekove pravice… pahor je bil v času teh kršitev človekovih pravic z njimi zelo dobro seznanjen in jih je aktivno podpiral in aktivno sodeloval pri izvajanju kršitev človekovih pravic v vlogi predsednika republike. To potrjuje pravnomočna sodba ESČP in zavrnitev moje pomilostitve leta 2015 s strani pahorja, ki je bila takrat EDINI način, da bi se kršenje človekovih pravic vsaj prekinilo… odločil se je, za podporo nadaljevanja in aktivno sodelovanje pri kršitvah človekovih pravic.

  Danes, leta 2022, me pahor OSEBNO poskuša z novim krivosodnim konstruktom pri katerem tokrat z njim tesno sodeluje nihče drug, kot dežurna boljševiška prasica blanka žgajnar, ponovno nezakonito zapreti v zapor s ponovno zlorabo krivosodja na račun davkoplačevalcev.

  - Advertisement -

   

  Glede na pretekle izkušnje z nezakonitim in samovoljnim delovanjem uradnih oseb (konkretno – nikoli ne delujejo zakonito in se niti ne trudijo, da bi delovale zakonito, ker nikoli za nič ne odgovarjajo, škodo pa itak plačujejo davkoplačevalci), bom tokrat naredil vse, da bom branil svoje pravice in dostojanstvo pred samovoljo oblastnih uradnih oseb za ceno lastnega življenja (žal moderna policija te vukojebine ščiti zgolj uradne osebe, ki izvajajo zločine in kršijo človekove pravice, in ne državljanov, ki jim oblastniki, kot je pahor aktivno kršijo človekove pravice), kar lahko pripelje do zelo tragične kolateralne škode za nedolžno prebivalstvo slovenije. Sploh, ker pahor osebno ponovno zlorablja policijo in krivosodje za samovoljno in nasilno kršenje človekovih pravic… Nasilje rodi nasilje? Če mi spodleti v obrambi lastnih človekovih pravic in pahor ponovno uspe pri samovoljnem kršenju človekovih pravic, in me nasilno in nezakonito strpa v zapor, pa bodo posledice, ko ponovno zadeve na sodiščih neizogibno padejo in pridem ven, za civilizirano družbo popolnoma nepredstavljive… in zelo težko sprejemljive. Tako, kot bi morale biti nepredstavljive vsakodnevne kršitve človekovih pravic, ki se dogajajo v tej vukojebini. Pa očitno niso, so del običajnega vsakdana, kar potrjuje statistika popušenih tožb s strani vukojebine na ESČP.

  Celo vsaka žival ima svojo mejo… garaža na Oražnovi je živ (mrtev?) dokaz za to, da še psa ne moreš jebat v nedogled brez posledic… kaj šele človeka… kršitelj človekovih pravic pahor in njegova boljševiška krivosodna falanga pa me kljub temu jebejo že 11 let zapored… svojo mejo sem sicer postavil izjemno daleč, kar pa še ne pomeni, da je ni, meje namreč, vendar se je pahor očitno odločil, da jo poišče za vsako ceno. In sedaj je tik na tem, da jo najde. Zajebava se s sociopatom, ki mu je za lastno življenje popolnoma vseeno – ker mi je vse, kar je bilo karkoli vredno že zdavnaj uničil pahor s svojimi zločinskimi uradnimi osebami in krivosodjem. Zakaj je zajebavanje socipata in iskanje moje meje koristno? To boste morali vprašati pahorja, če bo med eno in drugo črtico banan v prahu sploh našel čas za odgovor. Vse, kar vem jaz je, da se za baričevića jebanje psov ni dobro končalo. Še žival ve, kdaj je bilo dovolj zajebancije… In tukaj jaz jasno sporočam vsem, da mi je absolutno dovolj pahorjeve zajebancije na račun mojih NEODTUJLJHIVIH človekovih pravic.

  Nekaterim prekipi že, ko jim pride izvršitelj nezakonito na vrata in hoče zarubiti avto… in postreli rubežnika in njegovo zapisnikarico… najbrž povsem upravičeno… sploh, če razumeš, da nekaterim rubijo rabljene avtomobile, medtem ko jankovićem odpisujejo 30 milijonov dolga. Sta imeli crknjeni gnidi družino, otroke? Jebi ga, karma je prasica.

  Janša je s tem, kar kuha pahor zelo dobro seznanjen, pa mu je očitno popolnoma vseeno za slovence in njihove človekove pravice… ali pač?

   

  Jure Trunk

   

  P. S.:

  Zgoraj citirano pismo z naslovom “borut pahor je osebno naročil rušenje mojega doma, sedaj pa me namesto, da bi se za zločin opravičil, osebno poskuša ponovno nezakonito spraviti v zapor, v sodelovanju z /…/”, ki se objavlja nelektorirano, je Jure Trunk danes 26. februarja 2022 ob 4.38 zjutraj po E-pošti poslal štirim slovenskim medijem (Demokraciji, Novi24 TV, TSmedii, meni kot odg. urednici Dosjeja) in v vednost glavni pisarni Urada predsednika RS Boruta Pahorja in kabinetu predsednika vlade RS Janeza Janše:

   

  ZGROŽENOST NEKDANJEGA USTAVNEGA SODNIKA OB KALVARIJI JURETA TRUNKA

   

  Naslovna grafika, vir: https://pixabay.com/illustrations/exclamation-point-attention-1421016/

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  4 KOMENTARJI

  1. Spoštovani Jure, vrhunska žrtev in borec proti udbokučanističnemu Krivosodju!
   Delno razumem, sočustvujem, se globoko jezim, ne dojemam kako je mogoče, se na novo razkurim, ko berem sporočila Vašega očeta na spletu in na novo besnim in enostavno odpovedo zavore ob preblisku, da je nemogoče zlo v Sloveniji lahko nekaj povsem možnega, družbeno sprejemljivega-ker ne najde poti do večine ljudi skozi večinske zločinske medije…
   Gre za nekaj absolutno grozljivega , saj to , kar vam počenjajo odgovorni ljudje iz pravosodnega sistema je naravnost katastrofalnost , ki je slabša od stanja na Divjem zahodu, kjer se je spor poravnal sredi glavne ceste in je rezultat bil javno in pogojno tudi sodno, odvisno kje in kdaj, priznan…tukaj pa drakonsko uničevanje celotne družine in se ne zgodi nič. Če bi ne bilo NOVE24, Demokracije in Dosjeja, še tega, da se dogaja, ne bi vedeli…
   Ne vem kaj naj Vam napišem za vzpodbudo! Potrpite, vzdržite, vztrajajte ; so preveč fraze…in to ne premakne ničesar.
   Primeri Kramberger, Bullmastifi, Petek, Vočko, Patria, Nović, Radonjić, Kangler me navdajajo s paleto
   grozljivih dejstev, ki versus Pravosodju in Pravičnosti, pobija vse teorije možnega in dopustnega…in navdaja z besom, ki je prepleten z veliko enigmo vprašanj, ki so eksistencialno zvezana na Ustavo in na vse kar stoji ali leži zadaj za njo….
   Ko je tekla Patria in smo okoli bajte Krivosodne sramote tulili “Kučana v arest”, so nas organizatorji mirili, češ da je pomembno, da smo mirni, dostojanstveni, kulturni, etični in sploh uglajeno omikani da kar poka po šivih in , če gledam nazaj svojega dela nismo opravili, pa čeprav g.Primc stvari vidi drugače. Nismo opravili svojega dela do konca in to je to.
   Če bi ga, bi stanje danes moralo biti drugačno in verjetnost je, da neki Masleša in neki Šketa in neki Pogačnik danes ne bi delali tega kar počenjajo kot šerifi na Balkanu ali v Rusiji…to pa zagotovo.
   Očitno dejstvo je, da že leta v Slovenistanu ni sile, ni količine & mase hotenja, ki bi nagnila tehtnico
   iz smeri Pekla bolj proti Vicam – na poti v futuristična Nebesa…
   Žal, ampak moram, ker drugega primerjalnega vzvoda za razumevanje ne vidim pri roki, bom zapisal, da meni osebno ni nič čudnega, če v Parlamentu, neki po obnašanju nemarni, neobriti, spakedravi, zagovedeni pišmeuhovski, naduti, vzvišeni minister, ki je za povrh še vidno pijan, poroča parlamentarnim predstavnikom slovenskega ljudstva (nismo de facto Narod dokler bodo žrtve kot ste vi, Trunki !) o stanju in napredku slovenske krivosodne svinjarije in ga ni v klopeh, ki bi vstal , stopil do njega, mu pljunil v obraz in ga nagonil pred vrata – tako, po ljudsko, naravno in učinkovito – nič se ni zgodilo, nič izboljšalo, še večje režimske barabe so napredovale na visoke položaje in kučan je po glavi čehljal in po ramenih trepljal svojega komisarja za komunistično človekoljubno pravosodje komisarjev in partizanov, nadtov. ljuba bavcona ter ga posmrtno razglasil za lik in zgled juridičnega vrhunskega pravičnika naroda . Da kozlaš.
   Zakaj se to tako dogaja? Ne vem natančno, saj se s tem ne ukvarjam študiran za te zadeve tudi nisem, jasno pa mi je skozi relativno sistematično iskanje odgovorov v moji betici, da je Vaš primer zato tako
   krut in absurden natanko zato, ker je Nekdo Nekje ob še neznani uri v še neznani pisarni naredil rdečo piko in pripisal “extra” ali pa “eksemplar”, ne vem kaj kriminalkomunisti na visoki poziciji zapišejo in je Vašo mapo dal na posebno mesto, kmalu Nekoga poklical, da je zadevo prenesel na nižji nivo in odredil kaj je cilj in kaj so naloge, sredstva, pooblasti in imena izvajalcev naloge…in stvar je stekla.
   Pograbili so zadevo in si rekli:”Tole bomo rešili tako in tako, zato, da javnost izve to in to.”
   Take zadeve potrebujejo v borbi za Oblast in druge podobne zadeve za vzdrževanje, servisiranje te njihove Oblasti. Mislim, da to poteka približno tako.
   Šifra, ki jo vsi, ki so postavljeni na izpostavljene pozicije, se glasi: “Na slovenskem smo mi gospodar!”
   Ko ste se prvič močno postavili po robu, morda ste izjavil samo par besed in so zagrabili : “Ta je tapravi za naš projekt!” In so usekali, enormno in so se enormno potrudili, vključevali so se novi serviserji sistema, izvedenci, eksperti, zdravniki, svetovalci, pogodbeniki, itd, pojma nimam kdo vse…

   Mislim, da je urednica tega portala enkrat na začetku Dosjeja zapisala, da si je “predstavljala-mislila, da gre za neko malenkost, za nepomembnost, formalnost, ki pa se je razvila v živo sistemsko pošast,
   ki jo je dobesedno žrla in požirla, odpirala nove teme in nove vplive, skratka ŽIVI PESEK HUDIČEVEGA SISTEMA ZLORABE IN ZLOČINSTVA, tako nekako, uradne osebe, ki delajo na zločinski način, ker se nikogar ne bojijo, so celo ponosni in zelo močni, saj izpolnjujejo zahteve nadrejenih, ki izpolnjujejo zahteve Ozadja, kriminala in barbarizmov, so zaverovani vase – točno taki kot jih je rekrutiral sistem negativne kadrovske selekcije, to je tako, kot, če bolj je tumpasta in žleht in blesava na položaj in pogoltna na denar ter nesramna do ljudi okoli sebe, toliko bolje…
   “Na slovenskem smo mi gospodaaaaaaaar ! ” je odmevalo iz grl, partizanska harmonika po ruskih taktih je donela kot da poje mitraljez….ratat-ta-ta-ta – Bojte se nas !
   ———————————————————————————–
   Glejte, g.mladenič z uničenim delom življenja po krivici – zakaj se izpostavljam in tule pisarim?
   Ker tega dreka v katerem brodimo ne morem gledati, ker Barab ne prenašam, ker podivjam, če vidim , da nekdo drugemu dela krivico, ne morem biti tiho, pomagat pa dosti ne znam.
   Že pri Patriji sem se spraševal zakaj, hudiča, desna stran v Parlamentu ne naredi svojega posla in izvrže ministra za Krivosodje in ga nabije z predsednikom DZ na pranger Sramote – očitno ne poznam in ne vem dovolj kaj to je politika in kaj je to vpetost le te -intergacija v posamezne trdne, tehnične, pravne, znanstvena sisteme in vsa kolobocija okoli tega.
   Pa je udaril primer strahotnega kriovosodstva na sistemski oligarhovski način ob obsojanju dr, Novića,
   pa je prišlo potem do kalvarije dr.Radonjiča in spet : nič se ni zgodilo v Parlamentu…
   Ne vem kakšno ime oibstaja ta tako blokado, ki onemogoča ustavitve, nadzora, poporavkov, napredovanja, kaznovanja, nagrajevanja, pobvrnitve za prestano škodo in gorje … ne vem kaj in kje je
   tektonski zamik, kje je ledeniški podor, ki onemogoča napredovanja po ledeniku na Goro ! ?

   NE VEM.
   Veliki Boštjan M. Zupančič, Jaklič, Avbelj , oba Zobca, Šorli itd., so imena, ki imajo vrhunska znanja in na tone izkustva in so veliki človekoljubi, visoko zavestni in multi odgovorni ljudje in pojma nimam ali so ti kot veliki Modri že pripravili spremembe za končni preboj v naslednjem mandatu…

   Če ne, bo še trpljenja in še bo kriminala, Šketa v Moskvi je totalen obet za nadaljevanje poti Krivosodja, o tem ne dvomin ene same sekunde.
   Če ne, bodo trpeče žrtve mogoče končale skozi gosto sito preverjanja, na EU sodišču in, če bodo uspevali, bo država plačevala kazni in žrtve boldo lizale rane in zdravile psiho in traumatske posledice in končali bomo nekoč tam kjer smo že bili leta Gospodovega 1990, to pa je v globoki črni, kosmati in smrdeči hemeroidno krvavordeči kiselkasto zaudarjajoči riti…

   Žal mi je, g.Trunk, glej Nedelja je in ne morem Vas potolažiti edino kar je, je upanje, da preživite čas, da o Vaši zadevi odločijo nekje v Evropi. Kako sprožiti demonstracije in zahtevati sesutje sistemsko postavbljene bande Krivosodja, zdajle ne vem – je pa mogoče, ne vem, naj se pojavi še nek močan vzvod in se to lahko zgodi – bolje pa je v času pred volitvami z vsem desnimi strankami, kot nikoli še doslej, “skleniti” izjašnjenje o tem kaj bodo naredili, da se ta svinjarija v štali Krivosodje enkrat za vselej skida – sicer jih ne boimo volili – TO JE POT – edino koristno kar mi pada na glavo…
   NE VEM , ČE NAS BEREJO JANŠA, TONIN; KANGLER; KOVŠCA, zdaj tudi sin Ilirskobistriškega župana ROJC, potem, recimo, denimo, lahko nekaj rata. Bom pisal in iskal odgovor pri Janši in pri Kovšci ter Kanglerju – to obljubim in, da poiskusim dobiti odgovore – v zvezi z predvolilnimi programi – če bodo to sploh dali v programe in v nastope , preveč je tu vrtenja okoli vroče kaše, kar nekam maratonsko odlašajo – poiskusimo pa lahko. V redu?
   V Ukrajini je norišnica norca Vladimirja Norega Putina in teče kri in je trpljenje in nas spet strašijo s Černobilom in z hipersoničnimi orožji, ki jih niti ne slišiš, ne vidiš, ko te stalijo v hipu sekunde in nič ne čutiš posteksplozivnega smrtnega vetra. Prišli smo do tukaj, da nas straši prekleta KGB kurba morilska , do tukaj smo prišli! Do mrzle Boljševiške smrti !
   Novo je le tole: Dokazali so, da možgani delajo še več kot 30 sekund po tehnični smrti, pomeni po zaustavitvi srca in po zadnjih molekulah, atomih O2-Kisika in imaš še čas , da hiperhitro preletiš ultra hiter filmski pregled svojega življenja predno ugledaš temni tunel in na njegovem koncu, če maš srečo, tvojega Angela Varuha ali celo Jezusa, ki te lahko pošlje nazaj na Zemljo. Ko sem še plazal po gorah, sem si večkrat predstavljal padec po steni in kaj bo če bo in če ne bo ko bo tako, da nimaš šanse…
   ali dariš z lobanjo, pretrgaš hrbtenjačo in tako dalje…in sem padel trikrat in ostal živ ! In kaj Vam, g.Trunk lahko povem ? V nobenem od teh treh hudih slučajev nisem padel tako, kot sem imel opcije v glavi ,da bi lahko bilo in niti potolkel se nisem tako, kot je kazalo , da lahko bo. Sem se sesul, ja, ampak sem žćivel in se poštimal. Neverjetno. Kaj napovedovati? Mhmmm…Upanje. Želje, Pričakovanja.Smisel.
   Božja volja, Milost. Nenadnost nepričakovanega zasuka v Rešitev – to pa je čustvenointeligenčna presežnost, ki je ne moremo sprogramirati ob še takih Omni padne hum in nirvanskih izpadih Čarovnikovega Vajenca – ker on je bil in je še super, samo nekaj mu je vedno manjkalo.
   Imenuje se Milost in se imenuje Sv.Duh.
   Deluje, pa če se Pahor Barbika še tako spreneveda, maskira, laže ali pa pretvarja. Dosegle je veliko, samo to kar stoji v tem pismu me prepričuje, da ga čaka huje in močnejše od tega kar je skozi dal Drnovškov Janez. Njegova stvar, se ne bom vtikal, ne sodil. Samo eno pa zagotovo vem, da v njihovem
   rdečem sistemu boljševikov sistem multi resnic, nikakršnih odgovornosti navzven iz njihovega kriminal fikcijskega komandnega sistema v Homo Sapiens Sapiens družini ne more funkcionirati.
   Ga ni v Programu in povzroča motnje v funkcijah delov multivesoljstva Edinega Najvišjega Jahveja.
   Ker pa imajo, kar imajo v tesni koprodukciji s Satanom, pa jim absolutno ne more ratat.
   g.Trunk, ste na strani žrtev, na strani majhnih, zatiranih – ki se jim bo dalo, kajti Bog je dal zapisati da drži, “da krotki bodo zemlje dedovali” , če sem si prav zapomnil – PLAČILO PRIDE ZAGOTOVO in tisti, ki nimajo, se jim bo dalo, kači Zla pa bo Marija glavo strla. Druge ni.
   Kaj mi bodo, če bodo odgovorili trije možje, bom objavil kar tukaj, če bo Urednica dala malo prostora, ok? Zdržite, g.Trunk, oba z očetom ! Z Vami je veliko ljudi, ki čakajo, da se Gora premakne k Mohamedu!
   Bog Vaju čuvaj!
   Matkurja, ura je že skor tri popoldan, upam, da Putinci s tanki ne jurišajo po Kijevu !

  2. I’d have to examine with you here. Which is not one thing I usually do! I take pleasure in reading a post that may make folks think. Additionally, thanks for permitting me to comment!

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj