Več

  EX. POLICIST ŠUMI KOT PREDSEDNIK KPK NAKLEPNO LAGAL

   

  Zakon o integriteti … določa, da poklicni funkcionar ne sme biti član oziroma opravljati dejavnosti upravljanja, nadzora ali zastopanja v gospodarskih družbah, gospodarskih interesnih združenjih, zadrugah, javnih zavodih, javnih skladih, javnih agencijah in drugih osebah javnega ali zasebnega prava, RAZEN v društvih, ustanovah in političnih strankah.

  Predstojnik KPK je ugotovil, da je FIFA ustanova, zato ni nič spornega. Pozabil (naklepno) pa je, da je delo bilo plačano, torej je naš VESEL pridobil dohodek (ne le za pokritje potnih stroškov in dnevnic), njegova dejavnost je bila nezakonita!

  Vsekakor bo potrebna najmanj revizija poročila (in ovadba Šumija), sicer nam grozi razpad pravne države, vladavine prava itak že dolgo nimamo!

   

  Preveč povezav, da bi lahko spregledali: Kaj nam je o Pahorjevem izbrancu za predsedika KPK pisal Gregor, s katerim naj bi živela šefica policije Tatjana Bobnar

  - Advertisement -

   

  P. S.:

  Kdo je raziskovalni novinar?

   

  Razgaljamo pravno nevzdržno odločbo KPK v primeru Vesel: Tega noben resen pravnik ne bi podpisal!

   

  Naslovna grafika, vir: https://pixabay.com/illustrations/corruption-typography-concept-money-5799757/

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  ON, KI RAZDVAJA …

  JEZDECI APOKALIPSE

  POPIS KUR

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  2 KOMENTARJI

  1. Golobičeva Kadrovska vrhovna komisija je zelo matrično razvejana in seže v vsako slovenistansko vas, kakor tudi v precednikovo palačo. Tja delegirajo vse kar precednik Pahor lahko plasira po visokih inštancah od US navzdol. To, da Pahor ne more vedeti marsičesa, vsega pa še zdaleč ne, je razumljivo, zanimivo pa je vprašanje kaj ali kako pa delujejo svetovalci, da pride na vrhunsko mesto v KPK takle Šumi, ki “gleda v oči in serje!” ?
   Na koncu koncev pa sledeče:
   Če ga je , kogarkoli že, kamorkoli predlagal predsednik države in se kasneje izkaže, da je ravnal lopovsko, protiustavno, protizakonito, nekulturno, neetično, itd., pa bi moral po službeni in osebni odgovornostni vesti takoj dvigniti svoj glas njegov predlagatelj, predsednik države in , seveda Parlament / DZ, ki je Barabo potrdil – kakšen mehanizem odpoklica sploh imamo-da so Barabe tako predrzne, vulgarno nedemokratične in poslušne banditski Paradržavi – total Zimbabve !
   Ne, Zimbabve, pač pa ljudožerska Centralno Afriška Republika !

  2. Kučan, zamrznjen komunist , tudi plava kot riba v vodi Demokracije. Nima težav, samo izzive !
   Enkrat ima čast, drugič je brez nje, pozna se na 101 Resnico, o Laži sploh ne spregovori saj z njo kohabitira , tretjič žre žegnano šunko, samo da ga snemajo, sprejme samega Božjega namestnika na Zemlji, kraljico Elizabeto 2. , pa kaj pa to košta, če imaš vso oblast, prosim Vas ? Čudovito !

   Kučangolobičroterjevi komunisti so v demokraciji srečni in izpolnjeni kot zdrava riba v zdravi vodi vse dotlej, dokler na vodilne položaje v upravi države, v medijih, v policiji, tožilstvu in sodstvu implantirajo svoje ljudi.
   Vse, kar je bilo treba Milanu Kučanu ugotoviti leta 1990-1991 je bilo troje stvari:
   1. Na oblasti smo mi, komunisti in , če komu ni kaj prav, naj se demokratično pritoži nam, komunistom.
   2. Naš volilni program bazira na Krambergerjevem antikomunizmu ter na Velikonočni šunki
   3.Naš mundus operandi v politični ekonomiji malo zamenja retoriko in prilagodi agitprop, sicer pa v prvi vrsti ostaja naš in Engelsov kapital v naši lasti v najširšem pomenu in najgloblji dejanskosti.
   IN, SO WHAT , ga-ŽURMANOVA, KAJ SITNARITE TUKAJ?
   Dokler je tako, bo KPK ostal v funkciji, kot mu je dodeljena v strukturi paradržavne oblasti globoke države & Organizacije, Mafije, Bande, Udbokučanizma in Kučanovega klana. In, naposled, spet k Dolancu in njegovemu znamenitemu govoru v Splitu, na oblasti smo mi komunisti in tako bo tudi ostalo. Smrt Janšizmu -fašizmu in svoboda vsem, predvsem pa nam komunistom.
   Dokler bo stal Split in spomin na slavnega grobarja Staneta, krvavega Udbaša Jugoslavije, bo tako tudi ostalo. Končno tudi. mi komunisti vidimo, da je velik del Evrope končno spregledal in drži z nami, ki smo rojeni za oblast !
   Še sreča, da dežuje kot noro, imam čas za pogovore s Kučanom. Ne vem zakaj se Janša ne pogovarja z njim. Šit, Kučan ne operira z tviterjem, ne z fejsbukom… hudič je to, če si odrezan od sveta, ja, Milan, že ve…

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj